Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

RIME = ICO + ZELDA WW

Figaro ma mokro ;)

oby ta gierka byla na wiecej niz 10h, a nie indyczek na 3-4h i mnie maja - cudownie sie to prezentuje

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Papers, Please na PS4 xD? Może być dobra beka z wygrzebywania postów o tej grze sprzed zapowiedzi na konsole, wcześniej gów,no piksele na pół ekranu itd. a teraz, kiedy również kąsolomaniacy dostąpią zaszczytu posmakowania nektaru z rajskich ogrodów PC Master Race to nagle posypią się pochwały.

TFU! Konsole.

Opublikowano

Zęba ci ktoś wybił, że co drugi post tak się zapluwasz ? xDDDD

Już PC niepotrzebny do indyczków, wszystko co lepsze na PS4 xDDDDDDDDDDDDD RIP blaszki.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

ja sie jaram papers please, pare dni temu kupilem za $5 :D

Opublikowano

Papers, Please na PS4 xD? Może być dobra beka z wygrzebywania postów o tej grze sprzed zapowiedzi na konsole, wcześniej gów,no piksele na pół ekranu itd. a teraz, kiedy również kąsolomaniacy dostąpią zaszczytu posmakowania nektaru z rajskich ogrodów PC Master Race to nagle posypią się pochwały.

Wyobrażasz sobie graniw w Papers Please na padzie...?
Opublikowano

papers please jeszcze nigdy nie wyglądało tak pięknie. glorious 1080p/60fps #tylkosony.

Opublikowano

No strzelanie w PP na padzie to będzie gruba beczka. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Najlepsze z papers please jest to że pokazali jedną sekundę gry, z wszystkiego co mogli pokazać, pokazali SEKUNDĘ W KTÓREJ SIĘ STRZELA xDDD KONSOLE xDD

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Hahahah papers, please na ps4.

rejwen płaczę

Płaczesz? Nie dziwię się, też bym płakał gdybym po roku wmawiania sobie, że kupiłem "nad"konsolę za 2000 zł wystaną godzinami w kolejkach dostał gierkę indie z PC xD. I co najważniejsze, ta gierka okazuje się na razie najlepszą gierką na tą, tfu, konsolę. PS TO PRAWDA

Jeśli masz na myśli, że to ja płaczę, to wcale nie :). Nawet konsolowców robi się w pewnym momencie szkoda. W takich sytuacjach nie mam nic przeciwko, by kilka jabłek z naszego rajskiego ogrodu spadło do kąsolomaniackiej zagrody pełnej szaroburych trzecioosobowych konsolowcych szczelanek. Wciskanie Wam takich ilości gów,na (i jeszcze musicie za to płacić po 280 zł* xDDDD) podchodzi już pod znęcanie się i wtedy dostajecie humanitarny zrzut kilku dobrych gierek jak Rogue Legacy czy Papiery, Poproszę.

*cena sugerowana przez #SONYTAKIEDOBRE

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Hahahah papers, please na ps4.

rejwen płaczę

Płaczesz? Nie dziwię się, też bym płakał gdybym po roku wmawiania sobie, że kupiłem "nad"konsolę za 2000 zł wystaną godzinami w kolejkach dostał gierkę indie z PC xD. I co najważniejsze, ta gierka okazuje się na razie najlepszą gierką na tą, tfu, konsolę. PS TO PRAWDA

Hahahahahahahahahahahahahhah, nie sądziłem, że choroba psychiczna aż tak postąpiła xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PS : Rime <33333333333333333333333333

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

jak po destiny i far cry pokaza kolejne pifpaf to (pipi)ne sobie w łeb.

Opublikowano

mistrz na scenie kuhwy!!

Opublikowano

To shadow of mordor dobrze sie zapowiada? Bo w ogole sie nie interesowalem tym tytulem.

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahahhah, nie sądziłem, że choroba psychiczna aż tak postąpiła xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PS : Rime <33333333333333333333333333

:teehee:

Opublikowano

mistrz na scenie kuhwy!!

Chvjowy mistrz skoro nawet angielskiego nie zna. xD

Opublikowano

To shadow of mordor dobrze sie zapowiada? Bo w ogole sie nie interesowalem tym tytulem.

Czarny kon tej jesieni.

Opublikowano

mistrz na scenie kuhwy!!

Chvjowy mistrz skoro nawet angielskiego nie zna. xD

Zna, tylko woli nie uzywac.

ALIDABIDA!

Opublikowano

jak narazie konferencja MS gora 

Opublikowano

Kojima gada, ja:

yeah_eddie_murphy.gif

Czarny kon tej jesieni.

Amen, tu sie zgadzamy bro. Smiem rzec ze nawet tego roku.

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.