Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sony takie dobre że nie wydaje gier by wierni marce baronowie mogli spróbować czegoś nowego czegoś co wystarczy na długie godziny by czekało się lepiej na gry które kiedyś wyjdą tzn. W ciągu 3lat na pewno, mówiąc krótko kupuję jutro Diablo 3,mimo że pojęcia o tej grze nie mam żadnego XD

Na PC lepsze, pozdrawiam serdecznie :).

Podobno, podziel się więc w czym lepsze.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dziwi mnie fakt, że nikt tu nie wspomniał o wieśku 2 na X360. Który dzielnie walczył z klaustrofobią KZ i renderami U2/3. A to wszystko w rock solid 30FPS. 

Opublikowano

ciekawe co czuły klapki jak grali w GTA SA na ps2

Ja się czułem rewelacyjnie, zważywszy, że jak boty i blachy dostały konwersję, to miałem 100 % na liczniku.

Opublikowano

Dziwi mnie fakt, że nikt tu nie wspomniał o wieśku 2 na X360. Który dzielnie walczył z klaustrofobią KZ i renderami U2/3. A to wszystko w rock solid 30FPS. 

Ale ty pyerdolisz bez sensu, idealny przedstawiciel xboxa.

Opublikowano
 idealny przedstawiciel xboxa.

2rmo377.jpg

Jak jeszcze chciałbyś się tu ośmieszyć? Zawsze do usług.

willy-wonka-wilder-300x300.jpg

Opublikowano

Same crapy.

Opublikowano

Łał masz gry na ps3, rzeczywiście twój cios był ostateczny.

Opublikowano

masz gry na ps3

Nie, kruwa! Mam realne porównanie. 

Opublikowano

przecież to alter pawła.

Opublikowano

Łał masz gry na ps3, rzeczywiście twój cios był ostateczny.

Ma The Last of Us na PS3, więc jest lepszym fanem PlayStation niż ponad połowa klapków z tego tematu.

ciekawe co czuły klapki jak grali w GTA SA na ps2

Ja się czułem rewelacyjnie, zważywszy, że jak boty i blachy dostały konwersję, to miałem 100 % na liczniku.

Niby coś w tym jest, bo wbijając 100% w GTA V jeszcze zimą czułem się rewelacyjnie, ale jak sobie tylko pomyślę o GTA V w 1080p i 60fps z tymi wszystkimi modami i możliwościami jakie to da, to mam mokro.

GTA SA na PS2 miało też fajne oświetlenie, wersje na X-a i PC wydają mi się takie sterylne.

Opublikowano

wersja na xboxa to totalna fuszerka z milionem bugów , pop-upem i latającym frameratem

Opublikowano

No, jak wersja na ps2. ^^

Opublikowano

wersja na xboxa to totalna fuszerka z latającym frameratem

sam latasz

Opublikowano

Te klapki XD Kolejny raz dzisiaj jakieś bredzenie o słabej jakości gry na X360 :P Jeden z cytatów z DF na temat WIeśka 2 na X360:

"Recreating a high-end PC experience on Xbox 360 is an astonishing achievement"

Ale "fuszera" :P

Opublikowano

Mam teraz ciężki wybór - nowy pc dla HL2 i Dark Souls w glorious 1080/60, czy nowe wii dla Zeldy i Bayonety. Chyba rzucę klapkiem.

giphy.gif

Opublikowano

Kupka pikseli kontra growe eldorado z Xenoblade 2 na czele. No kurde trudny wybór.

Opublikowano

Nie chcę być monotematyczny ale...

#tylkoNintendo <3

Opublikowano

Tylko bez region locka...

Opublikowano

to jest klasa! jeszcze chorym, biednym i dzieciom pomoże. Zapewne ci którcy wyzwał nie zaakceptują, yoshida nie bo w Sony nie mają humoru, Reggie zapewne siedzi w kajdanach w swoim biurze obmyślając strategię jak najbardziej oddalić bankructwo nintendo a Gabe nie załatwi wanny.

EDIT:

EJ7LFLA.png

no cóż, kolejny raz Microsoft > Sony.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

#tylkoNintendo <3

Wii U byłoby za(pipi)istym sprzętem/konsolą gdyby tylko studia zewnętrzne tworzyły na to gry. GTA V, TR, Metro itd itp. A tak to fani żyją sobie w swoim światku. Dla mnie to przykre, takie marnowanie potencjału. Fakt, przydało by się trochę więcej mocy też. 

Opublikowano

Yoshida nie zrobił Challenge'a? Ale lipa, Spencer pokazał klasę! Ale nie zdziwię się, jeśli Reggie przyjmie na klatę (głowę) wiadro z wodą i lodem. Koniecznie z rąk Mario i Luigiego. Do wtóru z muzyczką z Ice Climber.

http://youtu.be/sbl0A88RLvs

@MiK86

Racja, ale Nintendo zawsze głównie stawiało na wewnętrzne studia. Nadal jednak liczę na to, że się rozkręcą :) Poza tym bądźmy szczerzy, kto by kupił konsolę Nintendo dla GTA, TR, Metro? już AC 4 i Batman dla mnie wygląda mega dziwnie na WiiU, jakoś te gry... zwyczajnie mi nie pasują do Big N.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Yoshida nie zrobił Challenge'a? Ale lipa, Spencer pokazał klasę! Ale nie zdziwię się, jeśli Reggie przyjmie na klatę (głowę) wiadro z wodą i lodem. Koniecznie z rąk Mario i Luigiego. Do wtóru z muzyczką z Ice Climber.

Gaben natomiast bedzie krok do przodu i obleje kubel lodu soba.

badum tsssss

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

@Rayos

Ponoć powstała działająca wersja Crysis'a 3 na WiiU. Lecz zabrakło licencji. 

Opublikowano

a wiadomo już co to za tytuł ubisoft trzyma w tylnej kieszeni czekając na "większa bazę użytkowników"?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.