Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No i od kiedy to Soulsy są obiektem zachwytów graficznych...

Ten aspekt wręcz nie powalał w poprzednich częściach, a nie przeszkadzało to w zdobyciu sobie rzeszy fanów. Jest dość irrelewantny dla miodności gry.

od kiedy jej duchowy następca pojawił się na gifach sonoklapów. taka aberracja.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Panowie, czas zkonczyc temat ktora konsola jest lepsza, i porozmawiac jak mozemy uratowac Xone

tumblr_naknmzucHK1qhzinjo1_400.jpg

Edytowane przez Labtec

Opublikowano
Niech zdycha 

Naprawdę prze-porządne stwierdzenie. :negative:  Konkurencja musi być. Zawsze. 

Edytowane przez MiK86

Opublikowano

Xboty zaraz coś zarzucą śmiesznego xD

ed. a nie mówiłem xDD

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Panowie, czas zkonczyc temat ktora konsola jest lepsza, i porozmawiac jak mozemy uratowac Xone

branżę

Porazka xbone to dobry początek, trzeba wyciac tego raka.
Opublikowano

polecam zakupić jak już będzie dostępny w oficjalnych kanałach dystrybucji. i ty możesz przyłożyć swoją cegiełkę do reanimacji trupa!

Opublikowano
 trzeba wyciac tego raka. 

Wytniecie i co? Sony się rozpanoszy bez rywala. Wprowadzi wynalazki typu: brak odsprzedaży używek, stałe połączenie neta itp. Będzie dyktować swoje ceny i warunki. A jak Ci nie pasuje to wybierz inną konsole np Wii U. 

Opublikowano

Sony juz dominowalo znaczaco z szarakiem i ps2, to byly piekne czasy.

Opublikowano

Sony juz dominowalo znaczaco z szarakiem i ps2, to byly piekne czasy.

Z szarakiem dopiero zaczynali a z PS2 mieli sporą konkurencje. Kto chce żeby X padł nie myśli logicznie. Monopol to prawdziwy rak.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Tak zwłaszcza na premierę gdzie PS3 kosztowało 499$ czyli obecne 600$. A teraz w walce z XO, PS4 tylko 399$. Czujesz to? 

Edytowane przez MiK86

Opublikowano

"gry na Polską premierę, w większości będą po polsku (z dubbingiem często) i w bardzo dobrych cenach"

Szkoda, ze premiera One dopiero za za 2 tygodnie, Maciek jakos przeboleje rosyjski jezyk w Diablo...  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

"We must take risks to reap the rewards"

hehe.

Ale zeby kufa nie bylo tak dobrze to:

Role sie odwrocily, wiec MS bedzie sie teraz starac, zobaczymy co z tego wyjdzie. Poki co dobrze idzie, 2 konferencje za nami i slowa TV nie uslyszelismy ani razu, a Kinect chyba tylko raz.

No i PS ma swoje RIIIIDGE RACER a XO ma swoje "next watercooler" (chuy z next-gen, we want XO to be the next watercooler) oraz "rocket science level stuff"

Obie firmy sa siebie warte. Kiedy mysla ze prowadza sodówa uderza do glowy i latwo popelnic glupie bledy ktore nie tak latwo sie odkreci.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Filmik przedstawia historię typowego egzemplarza gry exclusive Sony - kupno --> sprzedaż, powtórz 14 razy w 9 miesięcy od premiery gry. Jedyne czego tu brakuje to przekazanie worków cebuli jako walutę transakcji.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Mazzeo, jest jakis nowy myk na konta facebookowe ? Pozbieralbym troche centow !

Moze pstryknij jakas fote swojej kolekcji gier ?  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wiecie co, właśnie do mnie dotarło, że PS4 to pierwsza platforma Sony, na którą nie ma Riiiiidge Racera...

A przecież to tradycja już była. Nowa platforma - nowy Riiiidge Racer na starcie. A tu zonk.

Nie żebym płakał z tego powodu...

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Mazzeo, jest jakis nowy myk na konta facebookowe ? Pozbieralbym troche centow !

Moze pstryknij jakas fote swojej kolekcji gier ?  :teehee:

ojj jakbym chciał kupić tej jesieni na xbona wszystko co mnie interesuje to nie wiem czy 40 kont by starczyło, na PS4 natomiast wystarczy trial plusa żeby ściągnąć Drivecluba.

Opublikowano

Как это дьявол 3 на XO? Русский язык вовсе не плохо, не так ли? ;)

Opublikowano

Как это дьявол 3 на XO? Русский язык вовсе не плохо, не так ли? ;)

отвали

Opublikowano

Zmusiliście mnie do użycia google translatora, żebym przeczytał tekst w języku wroga... s(pipi)ysyny.

Job twoju mać

Opublikowano

Zmusiliście mnie do użycia google translatora, żebym przeczytał tekst w języku wroga... s(pipi)ysyny.

Job twoju mać

To i tak lepiej niż MS, ktòry swoim anty-graczowym podejściem sprawił, że polscy posiadacze XO muszą grać we wrogojęzyczną grę... :)

Opublikowano

nic nie muszą bo kto chciał to już dawno ograł, a i pewnie gra nadal w jedyną słuszną wersję na znakomitej platformie do grania firmy Microsoft jaką jest Windows Personal Computer.

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.