Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

chyba chodzi o to, że wychodzi dlc do super exa infamous: second son który na rynku już od lutego (chociaż chyba od marca), a tymczasem botki sobie czekają na pierwszego exa do października bo titanfall się nie liczy (klapy ograły na pc).

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jednak trochę beka, że Sony pobiera najwięcej kasy za granie online, a wystarczy, że zbierze się paru oszołomów, narobią botów i mogą sobie wysadzać PSN tak często jak tylko chcą.

Opublikowano

A sa juz jakies przecieki jakie gry w GWG i PS Plus?

Opublikowano

chyba chodzi o to, że wychodzi dlc do super exa infamous: second son który na rynku już od lutego (chociaż chyba od marca), a tymczasem botki sobie czekają na pierwszego exa do października bo titanfall się nie liczy (klapy ograły na pc).

ale ten dodatek musi byc kiepski bo oceny zbiera w graniach 6/10 xD, w sumie po zastanowieniu sie tyle samo dalbym I:SS wiec wyglada na to ze recenzenci ogarneli sie troche

aaaaa i jeszcze jedno ladnie ten serwis sony leci w kulki sprzet czeka 2 tyg na wyslanie do naprawy, ludzie czekaja po 3 tygodnie na wymiane pada xD haha beka a MS co tak ruch graczy, 5 dni i sprzet wraca do nabywcy 

Opublikowano

chyba chodzi o to, że wychodzi super dlc(8/10)do exa infamous: second son który na rynku już od lutego (chociaż chyba od marca), a tymczasem botki sobie czekają na pierwszego exa do października bo titanfall się nie liczy (klapy ograły na pc).

Fixed
Opublikowano

Jaka żenująca jest to usługa ... akurat jak mam ochotę i czas by pograć sobie w multi to oczywiście nie działa. Już któryś pier.dolące sie PSN zgrywa się z moim czasem wolnym.

Bo nie szanujesz marki. Zobacz Mendrka, PSN padło a on i tak mógł być on-line.

Opublikowano

Marke szanuje, co innego jezeli chodzi o zaraze jaka sa klapy.

Opublikowano

Ale jak to było? Płatny online pozwoli nam zapewnić lepszą infrastrukturę sieciową? :D

Jednak trochę beka, że Sony pobiera najwięcej kasy za granie online, a wystarczy, że zbierze się paru oszołomów, narobią botów i mogą sobie wysadzać PSN tak często jak tylko chcą.

Żeby było śmieszniej, mózgi z psx extreme (tego papierowego) napisali, że koszt PS+ to 195zł, a Golda...199zł. xD A przy ekskluziwach kompletnie olali Project Spark czy Killer Instinct. No ale wiadomo, #tylkoplaystation. 

Swoją drogą, jeżeli faktycznie konsola z serwisu Microsoftu wraca tak szybko, to bardzo fajnie, będę mógł we Wrześniu ją odesłać i mieć pewność, że na Forze Horizon 2 zdąży mi wrócić, bo niestety trafił mi się wadliwy, hałaśliwy model. 

Opublikowano

A to nie sa juz te same standardy bo lobby wyglada tak samo? xDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wciąż nie mogę się nadziwić grafice jaką serwuje ND

Oczywiście in game

bTlGOB9.jpg

Opublikowano

Włosy nad uchem jak z ps2

Opublikowano

TLoU akurat jest pieknie, nie ma tutaj nad czym dyskutowac.

Opublikowano

oczywiście to co brzydsze zblurowane w photo mode.

Bo to PHOTO mode

Opublikowano

Na PS3 było to techniczne osiągnięcie - dzięki zremasterowanej wersji jest jeszcze lepiej. Aż strach pomyśleć jak Psiaki wykorzystają 105% mocy PS4.

Opublikowano

oczywiście to co brzydsze zblurowane w photo mode.

Tak zwany focus, nic tu nie jest umyslnie zblurowane.

A zdjecie piekne, na PS4 modele postaci in-game wygladaja fenomenalnie, w dodatku maja rozne ekspresje, a nie przyklejona nieruchoma teksture.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tak

Panie Zdunek proszę o rozwinięcie.

Opublikowano

Tak

Panie Zdunek proszę o rozwinięcie.

Ja mogę rozwinąć - troll.

Jutro powinna być rozpiska plusa, bo jest tydzień przed pierwszą środą przyszłego miesiąca.

Gold pewnie do piątku podadzą.

Opublikowano

Gry wychodzą w milionowych nakładach, to po co składać pre-order ??  :pinch:  Nie pojęte. Starczy dla każdego, gdyby developerzy nakazywali ograniczony nakład to wówczas tak. 

500.000 sztuk GTA 5 na cały świat. Wówczas składajcie pre-ordery, kto pierwszy ten lepszy. A przy 200.000 złożonych pre orderach twórca dostaje jasną informację, sprzedamy tyle egzemplarzy więc wytnijmy część gry, zróbmy DLC, frajernia to kupi jako bonus dla uprzywilejowanych. 

pre-ordery rak branży. 

Opublikowano

Po części tak, ale w Irlandii podczas składania zamówienia często dodają film na BR, do Battlefielda dają teraz torbę treningową.

Ps.

Dam głowę ze jak ogłasza nowego nfsa to będzie film NFS na BR dodawany.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

najgorsze to sa chyba digital deluxe i limitki, damy ci soundtrack w mp3, jakies arty w .jpeg i dawaj extra 100zl za cyfrowa gre

Opublikowano

Po części tak, ale w Irlandii podczas składania zamówienia często dodają film na BR, do Battlefielda dają teraz torbę treningową.

Ps.

Dam głowę ze jak ogłasza nowego nfsa to będzie film NFS na BR dodawany.

A w biednej Polsce człowieczek się cieszy, gdy kurier dostarczy przesyłkę na czas. Dostawa gry dzień przed premierą - czuje się jak elita. Kto by tam pomyślał o filmie czy torbie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.