Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Ja Pjerdole. Kolejny Macio, który pominął połowę gier wychodzących w 2015 na PS4. Płaca wam za pisanie takich głupot?

Napisałem to co mnie interesuje  a nie to co jest, ogarnij się i przestań sapać bo Ci żyłka pęknie. 

Arogancki dzieciak. 

Po uj ma wypisywać jakieś gry, które nikogo?

Wymienił gry, które mogą(a zapewne to zrobią) popchnąć sprzedaż konsol mocno w górę

Dokładnie, miło, że ktoś jeszcze używa tu mózgu ;)

PS

I:SS LBP3,DC od bidy tlou VS  TF, SO, Halo MCC, FH2 to już jak kto woli. 

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Horizon 2 system-sellerem :lol: Gra, która równolegle wychodzi na poprzednią generację konsol, system-sellerem :rofl:

Już widzę te zastępy januszy, którzy widząc w sklepie FH2 na X360, tłumnie ruszą po nową konsolę.

No tak, tak samo jak TF nie był system sellerem sprzedając się 7-10x lepiej na Xone niż na PC+X360.

Ps4 selera nie ma, a konsol sprzedanych 2 razy więcej, to do dupy z tymi selerami na xboxie
Opublikowano

Marchew > seler

Opublikowano

Horizon 2 system-sellerem :lol: Gra, która równolegle wychodzi na poprzednią generację konsol, system-sellerem :rofl:

Już widzę te zastępy januszy, którzy widząc w sklepie FH2 na X360, tłumnie ruszą po nową konsolę.

No tak, tak samo jak TF nie był system sellerem sprzedając się 7-10x lepiej na Xone niż na PC+X360.

Ps4 selera nie ma, a konsol sprzedanych 2 razy więcej, to do dupy z tymi selerami na xboxie

PS4 ma tylko jednego Selera:

DonMattrick-Stick-to-the-360.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

system burak > system seler

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja już tylko czekam, aż zapowiedzą nowych pudzianów, a XOne spadnie cenowo do 1099zł w ratach 0%. Znowu będzie słychać na serwerach 'kto z polski?', dźwięki otwieranych 'harnasiów' i historię o tym, jak skatowali typa na stacji benzynowej lub jak typ pobił żonę bo mu grać nie pozwalała.

Do tego oczywiście obowiązkowe kupowanie lewych kont na allegro. Folklor! :sorcerer:

Opublikowano
historię o tym, jak skatowali typa na stacji benzynowej

e e e, ale lotos to ty szanuj

Opublikowano

Ja już tylko czekam, aż zapowiedzą nowych pudzianów, a XOne spadnie cenowo do 1099zł w ratach 0%. Znowu będzie słychać na serwerach 'kto z polski?', dźwięki otwieranych 'harnasiów' i historię o tym, jak skatowali typa na stacji benzynowej lub jak typ pobił żonę bo mu grać nie pozwalała.

Do tego oczywiście obowiązkowe kupowanie lewych kont na allegro. Folklor! :sorcerer:

to jest właśnie to żyjące community o którym wspominał jaczes. wyższa kultura konsolowości.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

to jest właśnie to żyjące community o którym wspominał jaczes. wyższa kultura konsolowości.

Pamiętam był jeszcze dobry młody, Baczek miął ksywe, wiązanki puszczał tęgie, z głosu tak 10 lat miał, ciekawe co się z nim teraz dzieje.

Opublikowano

ze starym po fundayach śmiga

Opublikowano

cat-crying.gif

gud tajms

najdłuższe wiązanki bluzgów w życiu słyszałem podczas girsików.

Opublikowano

Słyszałem jakieś mamrotanie o remasterze mesjasza na pecegóvnie(hehe) czy to jest potwierdzone info?

Opublikowano

Nie.

Ale PPE potwierdza, sam już nie wiem.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Pamiętam był jeszcze dobry młody, Baczek miął ksywe, wiązanki puszczał tęgie, z głosu tak 10 lat miał, ciekawe co się z nim teraz dzieje.

Mnie kiedyś wyzwał od "konkubiny" :good:

Baczek był niezły, jego pierwsza klasa, pierwsza w nocy, a on w GoW pocina z ludźmi w wieku 16-30 lat.

Opublikowano

Ja Pjerdole. Kolejny Macio, który pominął połowę gier wychodzących w 2015 na PS4. Płaca wam za pisanie takich głupot?

Napisałem to co mnie interesuje  a nie to co jest, ogarnij się i przestań sapać bo Ci żyłka pęknie. 

Arogancki dzieciak. 

Nigdzie w poście nie napisałeś, że to są gry które cię interesują. Po prostu wymieniłeś listę exów na PS4, która była niepełna co zostało ci wypomniane a teraz próbujesz się z tego tłumaczyć. Ale lepsze to twoje tłumaczenie niż tłumaczenie Maciomaniaka, który twierdził ostatecznie, że jednak trollował.

Opublikowano

Suteq to załapał reszta ludzi też, tylko Ty masz z tym problem, więc z czego ja ma się niby tłumaczyć ? ogarnij się x2.

Każdy tu pisze pod siebie pod to co jego interesuje, jak bym chciał wymienić wszystko to wymienił bym to a, że tego nie zrobiłem to odpowiedz sobie sam. 

Pomyśl, zamiast wrzucać mnie do jednego kociołka z Macio, bo tak najłatwiej. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

klapy nie piszą pod siebie bo by pisali, że największymi megatonami na ps4 są bf4 i destiny. ohh wait...

Opublikowano

Suteq to załapał reszta ludzi też, tylko Ty masz z tym problem, więc z czego ja ma się niby tłumaczyć ? ogarnij się x2.

Każdy tu pisze pod siebie pod to co jego interesuje, jak bym chciał wymienić wszystko to wymienił bym to a, że tego nie zrobiłem to odpowiedz sobie sam. 

Pomyśl, zamiast wrzucać mnie do jednego kociołka z Macio, bo tak najłatwiej. 

Spoko niech ci będzie.

Order, Bloodborne, Uncharted 4, Tearaway  VS QB, Tomb Raider

Dobrze, że mam dwie konsole w domu, jak QB nie zrobi roboty to sprzedam XO i kupie WiiU

Opublikowano

Ciekawe czy Uncharted 4 tez bedzie mial pasy, w sumie to tez samograj z cinematic experience.

#1080pzpasami

Opublikowano

Ale uncharted to ty może szanuj ty koprze ty.

Opublikowano

Ja przeszedłem tylko 1, dwójkę zaczynałem, grałem, ale po zabiciu 759 przeciwnika, znudziłem się. Trójka to już w ogóle zero podjarki, a info o planowanej 4 części, zlitujcie się... ND lepiej by nowe IP stworzyło, zamiast dalej przepychać tą pustą wydmuszkę na PS4.

Opublikowano

takie paczki w cenie nowej gierki na next-geny chcą sprzedawać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.