Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No i właśnie to by było na tyle jeśli chodzi o nowe konsole dla januszy gamingu. Jako innowacyjny tytuł prezentujący nowe rozwiązania wymienia się edytor który wychodzi na PC, litości.

Umrzyj.

Czemu? Było jaranko tą grą po E3 tutaj właściwie tylko dlatego że niektórzy myśleli, że to ex. Teraz nikt o tym tytule słowem nie wspomni bo zostanie mu przybita łatka "kolejnego indyka"

No ja myslalem, ze wy z tym "gram tylko w exy" to sobie jaja robicie bo CW. A to jednak sirius biznes. Tak btw, akurat ci, ktorych jara Ori w chu.ju maja czy to ex czy moze wyjdzie na wszystko z sega saturn wlacznie.

Opublikowano

Napisz wprost , że brakuje ci PC a nie jakieś podchody.

Oprócz PC wymieniłbym tam PS3, NDS/3DS i może Wii. Ale PS4/Xbone? Please... Może za pięć lat. Może...

"Prawdziwy" gracz o którym była mowa ograł już PS3, NDS i Wii. Został więc tylko twój PC i na odchodne 3DS. Stworzyłeś więc jeszcze gorszy obraz, prawdziwy gracz = PC i 3DS, lol xD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Uwaga, Outlast wyląduje na XO. i co, dalej to syf który dodają w plusie czy teraz jest jaranko ?

Opublikowano

Uwaga, Outlast wyląduje na XO. i co, dalej to syf który dodają w plusie czy teraz jest jaranko ?

Try harder, Outlast nikt nigdy nie pociskał. Co najwyżej klapki gdy jeszcze nie było wiadome, czy wyjdzie na PS4.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ori ex czy nie ex zapowiada sie super wiec jaranko jak najbardziej wskazane.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że nikt o tym nie pisze...

Domyśl się geniuszu. I dare you!

Opublikowano

"Prawdziwy" gracz o którym była mowa ograł już PS3, NDS i Wii. Został więc tylko twój PC i na odchodne 3DS. Stworzyłeś więc jeszcze gorszy obraz, prawdziwy gracz = PC i 3DS, lol xD

"Prawdziwy" gracz gra w to co chce, kiedy chce, na czym chce. Nie w to, co "dobre Sony" czy "dobry Spencer" łaskawie rzucą na swoje magnetowidy w 900p/30fps, i wcale niekoniecznie zaraz na premierę "by być trendy i na czasie" (a potem cebulowo odsprzedać).

No chyba, że teraz będziemy dorabiać całą kulturę do "tru gejmingu" z całą rozpiską, w co szanujący się "gracz" MUSI zagrać, żeby być cool i trendy. Zapewne znalazłyby się tam takie "hity" jak Infamous, Battlefield na padzie, Knack x6 i Ryse 20fps?

A teraz przepraszam, wracam grać w stareńkie San Andreas, a potem zakończę ciągnącą się już 6 godzin sesję w Sins of a Solar Empire Rebellion, które nikogo. A wieczorem w wyrku Endless Frontier Exceed na NDS. Bo nie jestem "prawdziwym graczem".

Opublikowano

No i właśnie to by było na tyle jeśli chodzi o nowe konsole dla januszy gamingu. Jako innowacyjny tytuł prezentujący nowe rozwiązania wymienia się edytor który wychodzi na PC, litości.

Umrzyj.

Czemu? Było jaranko tą grą po E3 tutaj właściwie tylko dlatego że niektórzy myśleli, że to ex. Teraz nikt o tym tytule słowem nie wspomni bo zostanie mu przybita łatka "kolejnego indyka"
A teraz wracaj do oGame
Opublikowano

"Prawdziwy" gracz gra w to co chce, kiedy chce, na czym chce. Nie w to, co "dobre Sony" czy "dobry Spencer" łaskawie rzucą na swoje magnetowidy w 900p/30fps, i wcale niekoniecznie zaraz na premierę "by być trendy i na czasie" (a potem cebulowo odsprzedać).

No chyba, że teraz będziemy dorabiać całą kulturę do "tru gejmingu" z całą rozpiską, w co szanujący się "gracz" MUSI zagrać, żeby być cool i trendy. Zapewne znalazłyby się tam takie "hity" jak Infamous, Battlefield na padzie, Knack x6 i Ryse 20fps?

A teraz przepraszam, wracam grać w stareńkie San Andreas, a potem zakończę ciągnącą się już 6 godzin sesję w Sins of a Solar Empire Rebellion, które nikogo. A wieczorem w wyrku Endless Frontier Exceed na NDS. Bo nie jestem "prawdziwym graczem".

Po co to tyle spamu ? Chodziło o combo aktualnych genów a nie historiach o ogrywaniu zaległości na starych sprzętach. Jak ty nie czaisz CW xDDD Wszystko na twardo sztywno bierzesz. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Póki gra jest exem MS to nikogo nie obchodzi.

Jak tylko straci ekskluzywność to nagle zaczynają ludzie doceniać.

Standard jeśli chodzi o "exy" na maszynki M$. Te konsole się opłaca kupić jedynie wtedy, gdy nie gra się na kompie bądź ma się jakiś cudaczny toster sprzed wieku co nie pociągnie żadnych gierek.

Tak tak :)

Opublikowano

WiiU>PS4>>>>>>>>XONE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>g.ó.w.n.o>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PC

Opublikowano

Chciałbyś.

Opublikowano

Lubię sobie czasem zagrać na PC w różnorakie indyczki.

Opublikowano

Try harder, Outlast nikt nigdy nie pociskał. Co najwyżej klapki gdy jeszcze nie było wiadome, czy wyjdzie na PS4.

Akurat ktoś tam kiedyś cisnął, dobrze pamiętam. Dlatego o tym wspomniałem właśnie. Szło o coś, że kolejne ochłapy z PC na kosnole trafiają i jeszcze w Plusie.

Ej a czemu już nikt nie pisze ze Spencer to król?

Tez mnie to zastanawia. Po E3 jakoś wszystko ucichło, A taką dominację wieszczyły xboty, a tu taki klopsik :)

Spencer knur

Lubię sobie czasem zagrać na PC w różnorakie indyczki.

Dawaj jakieś fajne tytuły. Ostatnio mam jakieś parcie na indory i coś ciekawego bym ograł.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Jak tak to sora, ale teraz inna sprawa, czy będzie 1080/60 na XO :P

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

WiiU>PS4>>>>>>>>XONE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>g.ó.w.n.o>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>sr.aka>>>>>>>>PC

Fixed

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A co mamy teraz pisać o Spencerze czy #Sonytakimdobrym? E3 jak zwykle uratowały multiplatformy pokroju Wiedźmina, Batmana czy Destiny. No i oczywiście Nintendo jakoś wyszło obronną ręką.

aux: ja bym wolał ciasto na kształt GaCka xD

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

No a co mamy o Spencerze pisać? Ktoś oczekiwał że będzie on codziennie zapowiadać ex'y AAA z budżetem 200mln $?

Opublikowano

Jeszcze się GamesCom szykuje na 13-17 sierpnia, więc kto wie co się wtedy stanie. Nintendo tradycyjnie oleje imprezę.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Żółty kwadrat? No poje,bało ją?

Opublikowano

Po co to tyle spamu ? Chodziło o combo aktualnych genów a nie historiach o ogrywaniu zaległości na starych sprzętach. Jak ty nie czaisz CW xDDD Wszystko na twardo sztywno bierzesz. 

PC jest zawsze current- lub next-genem w porównaniu do rynku konsol. No i przynajmniej na nim jest coś takiego jak możliwość odpalenia starych gier bez konieczności zakupu HD Super Ultra +10fps i 120p Remaster Edyszyn za jedyne 150-200zł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.