Opublikowano 10 czerwca 201410 l Kilka poziomów bonusowych z 3DWorld tak się spodobało ludziom, że postanowili zrobić z tego oddzielną grę. I w sumie się nie dziwię. Oglądam właśnie stream i jestem zauroczony. Miejscami wygląda to lepiej niż 3DWorld. Podobno śmiga na silniku od MK8.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Oglądajcie streama? Walka z bossem smokiem goty. Potem może znajdę na youtube.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l A po co sobie psuć zabawę, już po zapowiedzi było widać, że gra daje radę. Oby tylko nie było to DLC za 5h wydane za pełną cenę.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Walka ze smokiem miazga, niestety nie ma jeszcze tego urywku na youtube, okładka jak zawsze od nintendo goty to samo pewnie bedzie z nadrukiem na płycie
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Gra mi się jakoś kojarzy z tymi starszymi grami na NESa, które bardziej przypominały arcade. Może to przez ten ruch bohatera Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Figaro
Opublikowano 10 czerwca 201410 l animacja smoka dosłownie ogień z tyłka. Gra wygląda i rusza się przeuroczo. Tak jak kirby czy yoshi jakoś specjalnie mnie nie urzekły tak grzyb jak najbardziej.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Najlepsze, że parę godzin temu nikt o tej grze nie wiedział, a wychodzi w tym roku
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Kurcze jak oglądałem wszystkie konferencje tak jedynie Nintendo pamiętało co jest najważniejsze w grach: czysty Fun płynący z gameplayu. Jak sam Reggie podczas prezentacji nawijał o tym jak ich aktualne tytuły to nic innego jak samo "Nintendo" to tylko cieszyłem się jak murzyn blaszką. Tego mi brakuje u Sony i MS'a, czystego funu gdzie wracam do domu, odpalam grę i mam uśmiech od ucha do ucha. Sam Captain Toad mnie zaskoczył, widziałem tylko urywki z gameplayu SM3DW i jego rozwinięcie jak najbardziej mi się podoba bo brakuje aktualnie gier tego typu. Na dodatek wygląda prześlicznie że aż chce się schować Toadem i podziwiać jak wszystko śmiga w ruchu (again ten smok to czysta bajka). Cieszy fakt że wychodzi w tym roku. Idealny tytuł na zimowe wieczory :-] Edytowane 12 czerwca 201410 l przez chrno-x
Opublikowano 30 lipca 201410 l Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! Chociaż w sumie....w styczniu nie ma żadnej premiery godnej uwagi więc będzie w co grać
Opublikowano 30 lipca 201410 l Niedługo wychodzi Hyrule Warriors i Bayonetta a zaraz potem Smash Bros. Toad mógłby zostań pominięty przez graczy w tym czasie. A w styczniu będzie luzik na rynku tak jak pisze blantman i pewnie sam sięgnę po Toada
Opublikowano 30 lipca 201410 l Toad i Geralt. Boski duet na styczeń-luty. Toaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad