Skocz do zawartości

Rise of the Tomb Raider

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 153,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem trochę w nową Lare i jestem gierką zauroczony! Na wstępie napiszę od razu, że to obok wiedźmina 3 najlepsza gra w jaką grałem tego roku.    Już sam początek przygody urywa cztery litery prz

• Jezu, ta nadzieja xbotów, tylko żeby nie wyszło na ps4, może kiedyś na peceta, ale byle nie na soniaczu! Pomaganie w developingu może oznaczać wiele rzeczy.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Bardzo fajna okładka.     PS. Kasias, weź swój ból 4 liter poskładaj jak origami i przenieś się gdzieś, gdzie kogokolwiek będzie to obchodziło.

Opublikowano

Polemizowalbym. Juz abstrahuje od grafy, jakosci tekstur, wygladzania krawedzi czy uzytych efektow graficznych, ale fizyka na 360 bedzie kwiczec w porownaniu z ta na jedynym, a to dodaje kolejne 101% do klimatu. Niestety screeny tego nie ukaza.

Opublikowano

Ta gra pozamiata, to może być pierwszy ex XO z 90 na meta 

Czekam, bo jedynka była kozacka, a ta część zapowiada się jeszcze lepiej:

- lepsza grafa

- lepsze zagadki

- lepsze tomby

- różnorodne miejscówki

:banderas:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

90% to dostanie ale za rok jak wyjdzie na ps4 xD.

Niestety ale hajp na fallouta 4 calkowicie zabil ta gre.

Opublikowano

I więcej strzelania...

To się okaże po premierze. Sam zresztą zdam tu relację jak faktycznie gierka wypadła, bo Fallout mnie nie grzeje więc Lara znajdzie swe miejsce w czytniku. 

Opublikowano

To jest nas juz dwoch Starh. Osobiscie nie gralem w zadnego Fallouta, wiec nie mam cisnienia na czworeczke. Ze wzgledu na rozmiar gry w pierwszej kolejnosci zalicze Lare, a pozniej na spokojnie obadam Fallout'cika.

Opublikowano

Kolejny dobry trailer, jak bedzie jeszcze wiecej swobodnej eksploracji, to moze jeszcze w tym roku kupie.

Opublikowano

Gurwa coraz bardziej mi się NIE CHCE grać w tego tomb raidera. No cały czas mam przed oczami te ch.ujowe strzelanie z reboota, słabe zagadki, no i nie wiem jakim cudem ja ją przeszedłem 3 razy(ps3, pc, xo).

Jedynie ten tyłeczek Lary. <3

Opublikowano

Ja tez bym brał Lare a nie Fallouta. Przecież ten erpeg to minimum 150 godzin grania będzie, na to nie ma czasu w dzisiejszej dobie kapitalizmu i pogonią za pieniądzem :D

Opublikowano

Chyba w Empiku jest.

Opublikowano

Mozna gdzies w PL dostac limitke?

Tylko na oficjalnej stronie Square (wysyłają do PL)  chyba że interesuje cię metalowe opakowanie to wyłączność ma na nie tylko GAME uk

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

Nie zaglądam tu żeby nie psuc sobie zabawy ale powiedzcie czy bedzie multi (60 fps) ?

Opublikowano

IGN - 9.3/10
Gamespot - 9/10
Polygon - 8.5/10
Hardcore Gamer - 4.5/5
Videogamer - 9/10
Press Start - 9/10
Destructoid - 7.5/10
God Is A Geek - 8.5/10
VentureBeat - 91/100
Gamerant - 4/5
New Game Network - 76/100
MondoXbox - 9/10
Game Informer - 9.5/10
Ars Technica - "Najlepszy Tomb Raider od czasu pierwszej części"
Metro.co.uk - 8/10
GameInformer - 9.5/10

Opublikowano

Jak komuś podobała się poprzednia część, to kontynuacją będzie zachwycony. Dla mnie GOTY, uwielbiam taką mieszankę eksploracji, akcji, skradania, zagadek i zbieractwa.

Opublikowano

Szkoda, że w EU premiera dopiero w piątek :\

Opublikowano

Jak komuś podobała się poprzednia część, to kontynuacją będzie zachwycony. Dla mnie GOTY, uwielbiam taką mieszankę eksploracji, akcji, skradania, zagadek i zbieractwa.

Właśnie, jak wypada eksploracja na tle poprzedniczki? Tyle samo, więcej czy dużo więcej? :)

Opublikowano

HUBy są większe i lepiej zaprojektowane, do tego dochodzą wyzwania i poboczne rzeczy, więc jest co robić.

Opublikowano

Bosze jak tu wytrzymać? jak mam nie kupić xboxłan!?

Opublikowano

Czas nie jest z gumy, tym bardziej, ze mam teraz w co grac (H5, BO3), ale Tomb Raidera to ja sobie na pewno zażyczę na Gwiazdkę :)