Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wogole nie moge odpalic tego szkolenia pierwszego. A na reszczcie i multi kłódki.

• Odpowiedzi 611
  • Wyświetleń 88,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ...i zapomniałeś dodać do tego jaki emołszyn na rankingowym ze sobą niesie plus niespodzianki nie dość że remis 4x4 to do tego 4 vs 1

• Graczdari
    Graczdari

Też się pochwalę kilkoma filmikami, bo dlaczego nie? Najpierw ten:    A teraz opinia po ponad 100 godzinach gry. Otóż R6 to jedna z najlepszych gier UBI ostatnich lat i chyba najfajniejszy tytuł

• Gra jest kozacka, długo nie było tak dobrego multi na konsolach. Akcje odchodzą świetne, to napięcie jak się zostaje 1 vs 1 albo ugrywa jakiś clutch przy 4vs1   mnóstwo możliwości, każdy operator daje

Opublikowano

Mam komunikat Ten element jest obecnie niedostepny. Sproboj pozniej i tak od 2 lutego. Parodia

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na ps4 gram, jak co to Szajkovsky na psn zapraszam ;) giera jest elegancka, taktyczna, spokojna, rozsądnie trzeba grać. Tego mi brakowało w dobie codow i blasterków. W sumie to mój pierwszy multi fps od lat na poważnie. Póki co lamie, ale zdarzają się przebłyski. Więc zapraszam chętnych bo teamie to inna gra na micro jest

Opublikowano

A na XO ktoś jeszcze pyka?

Opublikowano

Ja mam, z chęciąbym wrócił na parę meczyków

Sobota, niedziela? Ja z Ravenem bardzo chętnie bym wypróbował (póki co zagrałem dwa mecze więc będzie cięzko xd) ktoś by jeszcze chciał się dopisać na partyjke na XO?

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nowy format oficjalnych rozgrywek profesjonalnych i amatorskich na lata 2018-2020:

1.jpg

Opublikowano

Za tydzień będzie darmowy  weekend. Fantastycznie, bo bardzo chciałem sprawdzić R6, a nuż zostanę na dłużej :)

Edytowane przez chris85

Opublikowano
Teraz, chris85 napisał:

a nóż zostanę na dłużej :)

a widelec?

Opublikowano

Jakby ktoś chciał dołączyć to jutro z ziomkiem testujemy wersje próbną od 15 do przynajmniej 21. 

Opublikowano

O kurde, muszę chyba zassać, bo tak olewałem ten tytuł (podobnie jak The Division), ale patrząc po gameplayach, czy fajnych akcjach na YT, wygląda na to, że ten sposób rozgrywki może mi podejść.

Opublikowano

Również gram od dwóch dni w wersję próbną.  Po setkach godzin w BF1, gra mi się świetnie.  Pewnie  kupię, tę grę pytanie tylko którą wersję, bo tych jest kilka do wyboru. 

BTW Overwatch też jest za darmoszkę przez weekend. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

No ja jedynie w trening pograłem. Myślałem że gra w całości zassana a tu jeszcze z 30gb. Dziś wyjątkowo wolno pobierało z PSN. Do Overwatcha to nawet się dobić nie mogłem, co chwilę błąd w pobieraniu miałem. Wróciłem do Haranu kosić zombiaki. Jutro odpalę R6.

Edytowane przez Pauli87

Opublikowano

No dziś sobie pograłem w R6. Wrażenia pozytywne. Co mi się najbardziej podoba? Nie ma skoku. Dzięki temu gra jest bardziej taktyczna, a nie że gracze skaczą nad łbami miedzy sobą, obraz się kręci i nie wiadomo co się dzieje :D Wcześniej grałem w pvp w Destiny i bardzo mnie to denerwowało. 

Opublikowano

A ja odpaliłem tylko pierwszą misję treningową, rozwaliłem 9 terrorystów i dalej mi się nie chciało. Wracam na koń, galopować po piętnastowiecznych Czechach :)

Opublikowano

Zwykła wersja wystarczy, żeby odblokować wszystkich operatorów, czy muszę inwestować w Gold czy inne  Advaced? 

Opublikowano

Wystarczy zwykła i nie kupuj juz za walute w grze operatorów z podstawki bo 6 marca podobno maja byc juz wszyscy odblokowani za free.