Opublikowano 24 marca 20187 l do wkładania teresa i szczepanka są jakieś perki z unikami ale tylko przy lekkich zbrojach jak dobrze pamiętam, lepiej parować i odskakiwać w tył
Opublikowano 24 marca 20187 l Hehe @Wredny "Ten realizm, te ciekawe" "co do wkradania się" xD Pisalem z tel, a w drugiej ręce smycz trzymałem, faktycznie słownik zaszalał. Już edytuje Edytowane 24 marca 20187 l przez balon
Opublikowano 24 marca 20187 l najlepiej w nocy i ubrać do tego jakieś ciemne lekkie szmaty co by hałasu nie robić.
Opublikowano 24 marca 20187 l też mi słabo szło, na pewno pomogło wpierw wychylenie lewej gałki zanim zaczynałem obracać zamkiem. Takie opisane jako łatwe lajtowo otwierałem jak poćwiczyłem ale jak się ma sprawa z innymi nie mam pojęcia.
Opublikowano 30 marca 20187 l dodam jeszcze że po nauce czytania u skryby trzeba jeszcze kilka książek przeczytać aby literki przestały się przestawiać i wszystko było zrozumiałe. Polecam przynajmniej kilka lvl czytania podnieść przed questem głównym związanym z zakonem. Będziesz wiedział o co chodzi jak tam dojdziesz. Tam jest kilka questów których powodzenie zależy od dobrej umiejętności czytania.
Opublikowano 2 kwietnia 20187 l 32 minuty temu, bid0n napisał: Jak się szybko wzbogacić? Kasy jak na lekarstwo... Juma, ubijanie cwaniaków na duktach po czym sprzedawanie wszystkiego z odpowiednim targowaniem + kości (czasami na luzie można 100 za partyjkę przyjąć) i powinno być okey z hajsem. Edytowane 2 kwietnia 20187 l przez balon
Opublikowano 8 kwietnia 20187 l Jakiej łatki? Co miało być teraz? Po tej ostatniej dużej co wprowadzili save kiedy chcesz nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba. Piękna gra.
Opublikowano 9 kwietnia 20187 l Właśnie miałem o tą kwestię Was spytać, ponieważ już nie przeglądam tematu z racji pojawiających się spoilerów. Czy już to jest ten moment, kiedy można kupować grę bez obaw o odbiór jakościowy produkcji? Jestem w szoku, że wytrzymałem tyle czasu, ale już dłużej nie dam rady i MUSZĘ w końcu zagrać Jakieś jeszcze patche zostały zapowiedziane i są w drodze?
Opublikowano 9 kwietnia 20187 l Można kupić bez obaw,połatali duzo rzeczy,naprawili otwieranie zamków i dodali save przy wychodzeniu z gry. Więcej już nie trzeba by w pełni cieszyć sie grą. Gra swoja drogą jest warta ceny nawet bez patchy bo dawno tak dobrego "staroszkolnego" RPG nie było Edytowane 9 kwietnia 20187 l przez kudlaty88
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Po 25h zaczął mi się bug z deszczem i jak pada to się on craszuje. Miał ktoś tak? Ta gierka nie przestaje mnie zaskakiwać <3
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Deszcz zwłaszcza w nocy jest dxiwny i gra klatkuje. Myślałem, że to naprawili.
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Do tej pory były spoko. Wszystko okey czy w dzień czy w nocy. Teraz nawet w dzień zamaist deszczu mam takie kreskik beżowe po 5-10 cm xD
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Miałem tak ze 2 czy 3 razy. Wystarczyło wyłączyć kompletnie grę i ją ponownie uruchomić.
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l No i h uj bombki strzelił. Tak było piękne, wymagająco, aż doszedłem do walki z: Konusem na wieży. No jak go pokonać. Nie wiem czy jestem za słabo dopakowany, mam za słaby sprzęt? ale nie mogę go z Chiny ludowe pokonać. Dajcie plis jakieś tipy
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Eeeee za pierwszym razem poszedł. Za długi maraton przy konsoli Jutro zacznij "na świeżo" i pęknie.
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Oj w życiu. Z 10 razy już próbowałem. Albo mam za słabą postać albo totalnie nie potrafię walczyć. Ogólnie to tylko blokuje l1 i zmieniam ciosy L2 i R2