Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Street Fighter V

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 140,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Niestety ta dzisiejsza beta tylko dla Amerykanów i bezrobotnych bo po przyjsciu z pracy wyskakiwał mi błąd braku połączenia z serverem. Liczę, że da się pograć w najbliższy weekend.

Opublikowano

Wielkie poruszenie, bo jakis czas temu ocenzurowali Mike klepiaca sie w tylek, a tymczasem nowe kostiumy i takie akcje sie odbywaja

UUdkDot.jpg

Co ci japończycy to ja nawet nie.

100.gif

Anyway, cyfrowa wersja SF5 289 zł, do tego koszt abonamentu plusa :dafuq: . Thanks, but no thanks. Najpierw kupuje wersje PC (129zł). Crossplay podobno i tak hula przyzwoicie. Za rok się kupi wersje na PS4.

Edytowane przez smoo

Opublikowano

Nie mogłem się doczekać i zamówiłem :(

SFV89481-TE2-Plus-PS4-001_md.jpg

Boze miales kupic jak przylecisz do mnie bys jeszcze do zakupu dostal jakies gifty :/

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Mastachi £200

Kali sprawdziłem ceny w Jp i jest w sumie taniej ale nawet teraz nie wiem czy przyjadę. Jak przyjadę to anuluje pre order

Opublikowano

Mastachi £200

Kali sprawdziłem ceny w Jp i jest w sumie taniej ale nawet teraz nie wiem czy przyjadę. Jak przyjadę to anuluje pre order

A to spoko.

Sam bede kupowal ale padzika :)

38a410cb7f62b5b46fc855fede162851.jpg

Opublikowano

@Ukyo - bardzo ładny stick! Ja jeszcze myslę o zakupie S'ki, bo z tym z Chun (taki sam co Twój ale bez touch pada) mam taki problem, że (pipi)a czuję tą pustkę w przestrzeni pod plastikiem kiedy kładę palce nad przyciskami. Jeszcze się do tego nie przyzwyczaiłem i bardzo denerwuje mnie ta otwarta/składana konstrukcja. Gra się niby bardzo dobrze, ale mimo wszystko przez ten plastik ma się wrażenie, (nie)taniej tandety. Ale pewnie to ja jestem przeczulony. W każdym razie - spełnia swoją funkcję w 100%

@Zetta - miałem kiedys fightpada Madcatza - krzyżak był gorzej niż beznadziejny. Na pewno nie dało się na tym grać a "komfort" grania w bijatyki przyrównałbym do pada od xboxa 360. Myslę, że lepiej jest trochę odłożyć i zaopatrzyć się w sticka. W innym przypadku zwykły DS w zupełnosci wystarczy.

Opublikowano

Podziekowal Ornit bo chcialem lykac w slepo w koncu to Mad Catz.

Teraz to napewno przetestuje tego pada przed zakupem a jak nie bedzie mi lezal to stick

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Jeżeli chodzi o pady to lepszy i tańszy będzie pewnie Hori Fighting Commander tzn ja swojego dojechalem w 7 miesięcy ale przez ten czas grało się świetnie.

@Ornit jak gralem na poprzednich TE to nic takiego nie uswiadczylem więc powinno być ok.

Opublikowano

Nie wiem, może jestem przewrażliwiony. To mój pierwszy TE z otwieraną klapą. To naprawdę fajna sprawa, że bez problemu można sobie zmienić te niemal niezniszczalne przyciski ;) Zastanawiam się czy da się tam wsadzić Seimitsu LS32.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Też mam LS32 w moim PS3 sticku więc będę miał co przekładać xD z drugiej strony wydać 1000zl na sticka żeby go modowac to trochę przesada co nie?

Opublikowano

W razie gdyby cos się "zużyło". Wiadomo ;)

Opublikowano
Od 4 w nocy dziś (jutro) i jutro (pojutrze) naszego czasu Mad Catz V Cup w SFV (build z PlayStation Experience), na którym zobaczymy m.in. Mike'a Rossa, Gootecksa, Tokido, Snake Eyeza i Justina.

Edytowane przez Di

Opublikowano

chyba mi sie grafika nie podoba. to znaczy mogłaby być w huy ładniejsza taknie ? wyebałbym tych randomów z tła i inne pierdy

roster też mi sie nie podoba

jeszcze musze to razem z plusem kupić czyli 450z za giereczke o bijących się animkach    

Opublikowano

@Ukyo - bardzo ładny stick! Ja jeszcze myslę o zakupie S'ki, bo z tym z Chun (taki sam co Twój ale bez touch pada) mam taki problem, że (pipi) czuję tą pustkę w przestrzeni pod plastikiem kiedy kładę palce nad przyciskami. Jeszcze się do tego nie przyzwyczaiłem i bardzo denerwuje mnie ta otwarta/składana konstrukcja. Gra się niby bardzo dobrze, ale mimo wszystko przez ten plastik ma się wrażenie, (nie)taniej tandety. Ale pewnie to ja jestem przeczulony. W każdym razie - spełnia swoją funkcję w 100%

Dobra już wiem o co chodzi. Problem leży w tym całym super-extra plexi 3d z Chun Li. Otóż w tym sticku "nakrętki" od przycisków nie dociskają plexi. Plexi ma otwory wycięte wokół przycisków. Dlatego czuję pod palcami prawej ręki luz bo plexi lekko unosi się na milimetr albo i pół (nadal odczuwalne...) do góry w tamtych miejscach. W starszych stickach przyciski dociskały plexi sztywno do pudła. To jedyna wada tego sticka. Kończę temat.

Opublikowano

Spoko i tak nie będzie to miało znaczenia na czym grasz jak w ciebie wpadne :P

Opublikowano

Nie wpadniesz bo SFV ma ustawienia regulujące jakosć połączeń :sorcerer:

Opublikowano

Raczej import, w przypadku sticków do konsol poprzedniej generacji na Allegro pojawiały się tylko pojedyncze sztuki, a sklepy nie miały ich w swojej ofercie.