Opublikowano 14 lipca 20168 l "Na Wyspach popularność zdobywa nowy styl. Mocna prosta grzywka z wyraźnie zaznaczona linia. Myślicie, że u nas się przyjmie? Zdjęcie dzięki uprzejmości naszych przyjaciół z Cut And Sew Dublin." lol
Opublikowano 14 lipca 20168 l Beka z Rzymian w takim razie. Jaką masz fryzurę, Grzybiarz? Edytowane 14 lipca 20168 l przez Rozi
Opublikowano 14 lipca 20168 l Klasycznie po bokach chyba 3mm, a góra nożyczkami. I tak od lat. Nie będę szedł za modą, skoro klasyka nigdy się nie starzeje:) A to co dziś modne i hipsterskie, będzie za jakiś czas tak samo kiczowate jak np. wąsy z lat '80-tych. ps, no starożytni rzymianie, to już za bardzo odlegle czasy.
Opublikowano 19 lipca 20168 l Trener Zagłębia Lubin mówi jak jest. Edytowane 19 lipca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Niesamowicie zmieniłem dziś fryzurę hehe. Trochę się cykałem, bo nie byłem u swojego fryzjera katowickiego, tylko mnie babeczka cięła, ale spisała się na medal. Brody nie mam przyciętej tak wąsko, broń Panie Bucku, tylko tak na zdjęciu widać. Edytowane 13 stycznia 20178 l przez Rozi
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Miedzy przedzialkiem a uchem cos slabo wycieniowane, chyba ze ma tak byc.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l O kur.wa jaki handsome guy. Nie dziwię się, że Ty tyle kobiet miałeś.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l sam bym mu wskoczył na bolca. używał ktoś tego govna? Grudki na włosach zostają, trzeba mocno w palcach rozsmarowywać. ogólnie jest ok tylko trochę uciążliwe w nakładaniu Edytowane 13 stycznia 20178 l przez sosnaa
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ja już ponad rok jadę na Beach Boyu i jest ok, choć jakaś zmiana by się przydała, ale nie wiem na co.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l A w czym są lepsze od Beach Boya? Pytam, bo trochę zielony jestem w tych kosmetykach do włosów.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Ja tam używam gumy do włosów o pięknej nazwie "Joanna" i daje radę, polecam. Z tym że jedyne co robię ze swoimi włosami to lekko je tą gumą stawiam do góry żeby nie wyglądać jak ruski patol z grzywką na pół czoła, więc nie wiem jak się sprawuje w bardziej zaawansowanych fryzurach
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Za stosowanie Joanny to powinni rozstrzeliwac pod murem. Raz miałem to guwno obesrane i to jest dramat.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Za stosowanie Joanny to powinni rozstrzeliwac pod murem. Raz miałem to guwno obesrane i to jest dramat. Chyba poyebalo, sa gorsze gwna niz guma czy pasta Joanny. Sam jej uzywam i nie wiem co Ci w niej nie pasi. Bitch Boy'a wyroznia tylko zapach lepszy.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l no u mnie joanna strasznie wysuszała i sklejała włosy, pomimo stosowania umiarkowanych ilosci
Opublikowano 14 stycznia 20178 l no w sumie trochę się włosy sklejają, ale da się przeżyć w moim przypadku. Ten beach boy od schwarzkopf lepszy pod tym względem? Obadam.