Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

sc-weapon.jpgDtHN1MlXcAAzGP5.jpg

Nowa giereczka od Obsidian będzie na VGA, no i fajnie

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Troszkę mam CIARECZKI bo od dłuższego czasu czekam na jakiegoś Sci-Fi RPG. W Starfielda po F76 i informacji że powstaje na tym samym przestarzałym silniku co zwykle, już nie wierze.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To nie jest tak że będzie to oficjalna zapowiedź multiplatformowego projektu nad jakim pracowali przed wcieleniem do MSS? Wątpię by był to Xbox/W10 ex.

nie wiem czy ma to jakieś znaczenie i czy wpływa to na ciareczki. Ale to multiplatforma, a wydawcą jest Take Two 

Opublikowano
6 minut temu, oni napisał:

nie wiem czy ma to jakieś znaczenie i czy wpływa to na ciareczki. Ale to multiplatforma, a wydawcą jest Take Two 

Nie ma znaczenia, to tylko stwierdzenie faktu. Jestem wielkim fanem multiplatformowego New Vegas, więc wszystko co miałoby się zbliżyć do tego poziomu to dla mnie insta-boner.

Opublikowano

Łooo obrazki sugerują jakieś retro vintage Sci-Fi :obama: Kojarzą mi się trochę z Arcanum.

Biorę z miejsca, o ile nie będzie to izometryczny RPG. ;)

Opublikowano
Teraz, Cedric napisał:

Biorę z miejsca, o ile nie będzie to izometryczny RPG. ;)

nie sądzie że będzie to izometryczny RPG, gra ma znacznie większy budżet niż ostatnie gry Obsidian i powstaje na UE4 

Opublikowano

Arcanum to takie bardziej crossover steampunka z magia. Ale jest troche podobne.

Opublikowano

Jeśli chodzi o skalę projektu to ma to być mniej więcej poziom hellblade. Widok tpp. Ja tam czekam.

TGA w tym roku zapowiada się nawet nieźle, oczywiście jeśli chodzi zapowiedzi, same nagrody to nikogo. MP4, avengers project, teraz to rpg, pewnie coś od Sony i M$. No jakby gala była w nocy z piątku na sobotę, to by się jeszcze obejrzało, a tak to tylko rano się nadrobi wszystkie zwiastuny.

Opublikowano
18 minut temu, kermit napisał:

nie ex? a to nie jaram sie

eh, myslalem ze jaranko urus a tu zmalał 

8 minut temu, Mojave napisał:

Arcanum to takie bardziej crossover steampunka z magia. Ale jest troche podobne.

Nie widzę niczego steampunkowego na tych screenach. 

A Arcanum w top 10 gierek ż y c i a także kiedyś chciałbym dostać coś w klimatach. 

Opublikowano
11 minut temu, MBeniek napisał:

Jeśli chodzi o skalę projektu to ma to być mniej więcej poziom hellblade.

Hellblade robiło przecież 16 osób....

a projekt Obsidian wydaję się znacznie większy

https://www.resetera.com/threads/obsidian-talks-about-their-new-larger-budget-rpg-is-a-new-ip-humorous-published-by-take-two.11116/

skąd takie informacje? 

ok, znalazłem źródło

https://www.gameinformer.com/b/features/archive/2017/12/14/take-two-announces-new-publishing-label-private-division.aspx

Edytowane przez oni

Opublikowano
50 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Damn, thatgamecompany wchodzi w multiplatformy? Zawsze miałem ich za 2nd party Sony.

Współpraca z sony skończyła się już jakiś czas temu. Mieli z nimi umowę tylko na 3 gry (flow, flower i journey). W tym roku nawet wydali już jakąś gierkę na ios.

Opublikowano

Czyżby to z nimi MS prowadził rozmowy o przejęcie?

Opublikowano

No takie pierdy na telefon, Journey szanuje ale raz i styka. 

Opublikowano

Fajnie jakby wyszło na switcha w pudle, jak nie to chociaż na PS4. Mam mega sentyment do tej gry, dwójka mi się już tak nie podobała. 

Opublikowano

Dwojka byla pelne 3d na lithtechu a jedynka pseudo 3d na nieodzalowanym buildze. Nie grzaly mnie obie, nie potrafie wytlumaczyc czemu.

Opublikowano

Jedynka miała mega klimat dwójka gdzieś go straciła w moim odczuciu, była bardziej realistyczna i miała mało urozmaiconych przeciwników. Jedynka to fajne bronie plus mega demoniczny klimat.