Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Jutub wie lepiej od Ciebie czego chcesz, to akurat norma.

• Odpowiedzi 17,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

No niestety, ale yt ostatnio ma niezłą przeginkę z tymi reklamami czasem przez kilkuminutowy filmik 3 razy mi się reklamy odpalą facepalm

Opublikowano

To nie wina yt tylko twoja bo nie uzywasz adblocka.

Opublikowano

Kiedys mozna bylo do siebie wyslac film w sms i uruchamiajac w oknie aplikacji wiadomosci w ten sposob omijac reklamy. Niestety juz to nie dziala i tam juz tez wepchneli reklamy.

Obecnie omijam reklamy ogladajac na embedach czyli stronach internetowach pozwalajacych osadzac filmy jutuba po wklejeniu linka. Proste i zero reklam. No ale trzeba trzy razy kliknac znam ludzi dla ktorych to zbyt wiele. Byl okres ze ten podstawiany, sugerowany dubbing uniemozliwial ogladanie filmow w jezyku oryginalnym ale juz tego nie mam dawno przynajmniej w ios

Opublikowano
55 minut temu, Ken Adams napisał(a):

Obecnie omijam reklamy ogladajac na embedach czyli stronach internetowach pozwalajacych osadzac filmy jutuba po wklejeniu linka. Proste i zero reklam. No ale trzeba trzy razy kliknac znam ludzi dla ktorych to zbyt wiele.

Jeśli ktoś korzysta regularnie, to może skrzyknąć kilku znajomych i wziąć plan rodzinny po 10 zł na łebka miesięcznie, bez bawienia się w jakieś partyzanckie metody.

55 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Nie widziałem reklamy na yt od lat a nie opłacam abonamentu. Adblock podstawa korzystania z internetu.

Jak YT nie próbuje "zagłuszać" działania adblocków (a pamiętam taki okres, że strona działała jak na łączu z lat 90.), to na kompie jeszcze spoko, ale na TV już trochę lipa (tak, wiem, że da się blokować, ale, kurna, szanujmy się).

Opublikowano
Godzinę temu, Ken Adams napisał(a):

Kiedys mozna bylo do siebie wyslac film w sms i uruchamiajac w oknie aplikacji wiadomosci w ten sposob omijac reklamy. Niestety juz to nie dziala i tam juz tez wepchneli reklamy.

Obecnie omijam reklamy ogladajac na embedach czyli stronach internetowach pozwalajacych osadzac filmy jutuba po wklejeniu linka. Proste i zero reklam. No ale trzeba trzy razy kliknac znam ludzi dla ktorych to zbyt wiele. Byl okres ze ten podstawiany, sugerowany dubbing uniemozliwial ogladanie filmow w jezyku oryginalnym ale juz tego nie mam dawno przynajmniej w ios

Widze ze apple 100 lat za murzynami.

Opublikowano

W punkt ze wszystkim. Jak ktoś naprawdę kocha OG, to nigdy nie uzna remaku za lepszego Residenta. Wszystkie wady idealnie pokazane.

Opublikowano

Ach, myślałem, że ten film z poprzedniej strony, to był ten stary jeszcze.

Ale prawda pozostaje taka sama.

Opublikowano

Dopóki 2 gry są dostępne to jest ok. Capcom mógłby się dogadać z ludźmi od projekt HD i wydać to na konsole. W takim zamku tekstury murów to rozpaćkane chuj wie co.

Opublikowano
W dniu 12.04.2026 o 21:38, Josh napisał(a):

, przyciszanie dźwięku, żeby remake brzmiał gorzej albo nie brzmiał w ogóle.

Ahahhaah

Wystarczy obejrzeć ten filmik, jest specjalna sekcja dla takich jak ty, 38:12, zapraszam. Chyba że jebany hakował kopie gier różnych ludzi, POD TEZĘ I RAGEBAIT!!!

Pisałeś coś, że "normalni ludzie zostawiliby ten temat", a ty najebałeś parę postów od tego filmiku XD

Opublikowano

Temat, którego by nie było, gdyby ten klaun znowu nie dostał cieczki z dupy? Temat, który na forum zakończyliśmy jakoś w niedzielę, bo już wszystko zostało wyjaśnione, a który teraz postanowiłeś znowu odkopać bo cię coś zapiekło? Jest też pewna różnica między pośmianiem się przez parę stron z jakiegoś idioty, a nagraniem dwóch filmików trwających w sumie ponad godzinę o tym jak bardzo go boli, że gra, która mu się nie podoba odniosła gigantyczny sukces i uznanie w oczach fanów serii. Podejrzewam, że za kolejne dwa lata znowu wrócimy do tematu, bo Crobcat dostanie kolejnego wścieku macicy (ewentualnie wyświetlenia mu spadną i trzeba będzie znowu o sobie przypomnieć). I dobrze, będzie można znowu się pośmiać.

A twoje pierdolenie co do kochania og RE4 i tego jak się to ma do lubienia RE4R rozbawiło mnie do tego stopnia, że aż zacząłem się turlać ze śmiechu po podłodze. Nie spędziłeś przy tej grze nawet 1/10 tego czasu co ja i nie masz pojęcia jak specjalne miejsce ma w moim serduszku oraz w serduszkach pozostałych forumowiczów. Idź sobie może pograj w jakiegoś ekstrakszion szutera albo Fortnite i nie denerwuj normalnych ludzi.

Opublikowano

Następnym razem trzeba czekać na jutuberów co powiedzą i dopiero wtedy powtarzać za nimi. Macie jakieś typy? Myślałem nad kiszczakiem i tym drugim takim łysym co ma radiowy głos, oni chyba się znają trochę na tych całych grach.

A tak serio to wyjebane jajca, jak się komuś nie podoba to trudno, jego strata, nie każdy musi lubić wyjebane w kosmodrom gierki

Opublikowano

Ale będzie wojna jak już zrobią ponowny remake jedynki. Gra z 2002 to jedyny remake do którego nikt się nie przypierdalał, bo nawet dwójce zarzucano cięcia w drugich scenariuszach.

Opublikowano

Jak to będzie reimagine jak to u nich bywa, a będzie, to znowu im się upiecze. Taki mały wytrych, gdzie nie trzeba się z niczego tłumaczyć.

Opublikowano

Ok, tylko wyjaśnimy sobie jedno, bo mam trochę wrażenie, że nie każdy zrozumiał: nikt się nie przypierdala do Crowbcata, bo og podoba mu się bardziej remake. Jest masa ludzi którzy są takiego zdania. Jest też masa ludzi, którzy uważają remake za znacznie lepszą grę. Ba, pewnie trafią się też tacy dla których RE6 będzie najlepszym Residentem ever. A kto wie, może nawet są jacyś fanatycy RE Gun Survivor. I spoko, każdy ma swoje odczucia. Problem z tym typem jest inny: w swojej fascynacji klasykiem tak jedzie po remake'u jakby to było skończone gówno i gra gorsza na każdej płaszczyźnie, sam fakt że musiał nakręcić o tym nie jeden, ale aż dwa filmiki dowodzi, że ziomek jest na jakieś świętej misji, żeby zdyskredytować RE4R i jebać tę grę do oporu. Problem staje się jeszcze bardziej wyraźny, kiedy zdasz sobie sprawę, że mnóstwo jego argumentów jest stricte subiektywnych i bez problemu można nakręcić dokładnie taki sam filmik w drugą stronę, jadący po OG, no bo sorry, ale mimo całej zajebistości, ta gra też nie jest i nigdy nie była chodzącym ideałem. Jeżeli gość próbuje ci wmówić, że walka jest OBIEKTYWNIE lepsza w RE4 niż w RE4R, bo "brak możliwości jednoczesnego chodzenia i strzelania jest super", "bo jest schiza, bo nie wiesz co masz w danej chwili za plecami", no to... nie wiem co ci powiedzieć. Stealth kille chujnia, parry nożem grzybnia, bardziej dynamiczne starcia z bossami patatajnia. O.K.

Inny ton wypowiedzi, uczciwie przyznanie, że w pewnych elementach remake wypada lepiej (nawet jeżeli konkluzja byłaby taka, że og wgniata go w ziemię), mniej clickbaitowy vibe całego filmiku i gwarantuję, że nikt by się Crowbcata nie czepiał. Tylko, że dokładnie na tym mu zależało, więc nagrał to co nagrał i reakcja ludzi jest taka, a nie inna. Mam nadzieję, że dla tych wyświetleń warto było stać się pośmiewiskiem.

Opublikowano
2 minuty temu, Josh napisał(a):

sam fakt że musiał nakręcić o tym nie jeden, ale aż dwa filmiki dowodzi, że ziomek jest na jakieś świętej misji

Nie wyszukuj na yt frazy "Luke Stephens Starfield", hehe. Crowbcat to przy nim leszcz w tej kwestii.

Opublikowano

4NZrNvM.jpeg

chyba wiem co masz na myśli obama

Opublikowano

Panie, to sprzed roku, od tamtego czasu jeszcze ze dwie-trzy godzinki doszły.