Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

no na pewno rzeźbią jeszcze nad deską kreślarską, a z mapą i wszystkimi misjami wyrobią się w 12 mies.

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Miałem na myśli to, że na pewno będą dokonane jeszcze jakieś zmiany, coś zostanie dodane, a nie, że wszystko jest jeszcze na etapie początkującym.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ja mam nadzieje ze miedzy te nowe Rdr 2 i Gta wcisna gdzies nowego Bullego. Na ps2 pozniej na xboxie grało sie wysmienicie.

Opublikowano

Ja mam nadzieje ze miedzy te nowe Rdr 2 i Gta wcisna gdzies nowego Bullego. Na ps2 pozniej na xboxie grało sie wysmienicie.

jeszcze Maksymilian Ból

Opublikowano

Pawcio do kąta. Ja bym czwórke przygarnął w ch,uj.

Opublikowano

No ja też bym pograł, tak jak w dużo innych serii od R* ale po rdr chciałbym jakieś nowe ip

Opublikowano

Wszyscy wymieniacie sequele kolejnych serii i potem branża wygląda jak wygląda. Tymczasem ludzie z R* mieli kiedyś jaja wydać grę o tenisie stołowym no i ogólnie lubili zaskoczyć między premierami GTA, więc chciałbym, żeby zaskoczyli mnie pozytywnie znowu. Może nie badmintonem, ale czymś rozbudowanym i grywalnym, tak jak stosunkowo niedawno zaprezentowali z zaskoczenia właśnie RDR czy LA Noire.

Opublikowano

Wszyscy wymieniacie sequele kolejnych serii i potem branża wygląda jak wygląda. Tymczasem ludzie z R* mieli kiedyś jaja wydać grę o tenisie stołowym no i ogólnie lubili zaskoczyć między premierami GTA, więc chciałbym, żeby zaskoczyli mnie pozytywnie znowu. Może nie badmintonem, ale czymś rozbudowanym i grywalnym, tak jak stosunkowo niedawno zaprezentowali z zaskoczenia właśnie RDR czy LA Noire.

Pełna zgoda,ale oby to nie był kolejny sandbox, bo ile można.

Opublikowano

Od Rockstar można, czaisz typie?

Opublikowano

Nie ma szans na nowego Manhunta w takiej formie z jakiej jest znany. Nie w tych czasach.

Opublikowano

Prequel RDR byłby kozak bo byłby bardziej "kowbojski" niż pierwsza część. 100% dziki zachód, bez rozwoju technologiczego, pierwszych fur itp. Może dzięki temu dostaniemy też więcej klasycznych akcji z czerwonoskórymi itp.

Opublikowano

No nie wiem, ja bym wolal miasteczko ktore sie powoli rozwija, pierwsze drogi, mix koni i samochodow i potem wyjezdzasz za miastio i reszta mapy to 100% dziki zachod

Opublikowano

No tak było teraz w RDR. Ja tam wolę 100% wild west z czasów jego świetności.

Opublikowano

Napady na pociągi, dyliżanse, banki i na co tam kuhwa jeszcze można napadać. Ucieczka przed indiańcami na powozie coś jak w pierwszym rdr no będzie goty.

Opublikowano

No to są dwa RDR :sorcerer:

Opublikowano

Z tego co pamiętam to było jedno RDR.

Ach, Red Dead Revolver, o to chodzi?

Ja pier.dolę, czy do ludzi nie dociera, że tamta gra nie ma nic wspólnego z Red Dead Redemption, oprócz dwóch członów w nazwie i kowbojów?

HEHE JAKIE RDR 2 CHYBA RDR CZY BO RED DED REWOLWER JEST HEHEHEHEEHEH

Ale to stulej_stulej, więc niczego więcej się spodziewać nie można.

Opublikowano

Nie ten dział i temat do przekręcenia nicków.

Opublikowano

No nie ładnie się zachowałeś.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to było jedno RDR.

Ach, Red Dead Revolver, o to chodzi?

No teraz jest gadka o drugim, więc dlatego piszemy że w pierwszym :•

Opublikowano

No a czym jest revolver jak nie pierwszą częścią serii "red dead" Raven?