Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano
Dziwny zbieg okoliczności, ale też ostatnio sobie gram w to Yu-no. :D Też w wersję fanowską. W sumie pierwszy raz, ale już mi się bardzo podoba. Dobrnąłem do jednego endingu na ten moment.

Edytowane przez ireniqs

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 724,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Ostatnio zainstalowałem sobie na komórce emu Snesa,które chodzi elegancko więc planuję przejść pierwsze Shin Megami Tensei. O dziwo gra się całkiem fajnie.

Połykam Final Fantasy 5 i z podziwu nie moge wyjść jaki hardkor był z tych pierwszych 45-60 minut gry ... Zginałem chyba z 10 razy w zwykłej randomowej walce. 

Opublikowano

Tak przy okazji: który emulator do snesa jest dobry na androida?

Opublikowano

Wspaniały Ericsson. Wciąż mam swojego od chyba 5 lat, gdyby tylko można było Heartstone na nim zainstalować...

Edytowane przez gkihdghdhj

Opublikowano

Cel misji jest ten sam, co w wersji na komputery. W wersji na PSX/PS1 musimy ukraść wczesniej podstawiony (w dzielnicy PravdaKarma Bus. Następnie jedziemy nim do Maharishi. Po osiągnięciu celu, wciskamy guzik odpowiedzialny za klakson i czekamy aż autobus się zapełni czterema grupkami gangsterów z Krishna, potem nas zleceniodawca powiadomi o celu podróży. Jedziemy do tej samej rzeźni, co w wersji na komputery i wjeżdżamy do garażu. Wchodzimy po schodach na kratki (ale ich przedwcześnie nie opuszczamy) i nadzorujemy przetwarzanie ludzi na mięso. Dalej, pojawi się strzałka prowadząca do załadowanego ludzkim mięsem Hot Dog Vana i jedziemy w to samo miejsce co w przypadku wersji komputerowej, misja zostaje zamknięta.

Opublikowano

4f34589a3bbb.jpg

Aby nagrać gameplay.

Edytowane przez szymon@

Opublikowano

0HRuOc6.jpgTa gra <3

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

FarB8im.jpg

Czas na zdobycie wszystkich gwiazdek i złotych flag, a także przejście gry warszawską Legią hehe.

Ale jest czasami gurewsko trudno, a szczególnie jak Cosmic Mario biegnie za nami.

Opublikowano

te "S" levele to najlepsze co 3D Land ma do zaoferowania :banderas: 

Opublikowano

Jaki tytuł?

Opublikowano

Pięknych kobiet z charakterem, Wieśkowi nie można odmówić - jako facet muszę to przyznać, po raz kolejny.

14556681_1260172024033166_30277378961232

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Najlepszy title screen obok sotc jaki widziałem. Ta muzyka <3 Właśnie odpalam, 200h gry przede mną.

1UgWGauh.jpg

Opublikowano

Jeden z najlepszych jrpgów jakie widziały moje gały. A muza to czysty seks. :obama:

Opublikowano

Najlepszy title screen obok sotc jaki widziałem. Ta muzyka <3 Właśnie odpalam, 200h gry przede mną.

1UgWGauh.jpg

Serio to takie dobre. Nie przepadam za grami z robotami ale kurde każdy tak zachwala.

Opublikowano

Cholera, ja byłem strasznie napalony na tą grę - specjalnie dla niej kupiłem New3dsa, a poczułem się jakbym dostał potwornego średniaka. Nie wiem co nie zagrało w moich oczach, wszystko było dla mnie bardzo przeciętne, od fabuły po sztampowe do bólu postacie.

No i ten system walki z bossami - masz niższy poziom niż przeciwnik - cieżko jest w ogole utrzymać tempa - masz równy lub lekko wyższy - bijesz juz jak chcesz :(

Opublikowano

Ta gra... :banderas: Ledwo zacząłem grać, a tu takie zabawki (dosłownie i w przenośni)

EmMi5Fk.jpg

GPisCHE.jpg

pa2XKiJ.jpg

k7tBS7N.jpg

36lWNjD.jpg

Opublikowano
:obama: Muszę wrócić do giery kiedyś.
Opublikowano

Miałem wczoraj odpalić na dosłownie chwile - byle do pierwszego sejwa, aby zobaczyć intro i głównego bohatera, bo przecież dużo do roboty, pies chce jeść i na spacer, ja sam tez głodny no i trzeba sie wyspać. Wyłączyłem po prawie 2 godzinach z wielkim bólem. :obama:

Edytowane przez xmortex