Opublikowano 10 września 20195 l Końcówka generacji daje pokaz możliwości konsolek. Aż mi szczypi w końcówie na myśl co się odyebie przy nastepnej.
Opublikowano 10 września 20195 l Ja właśnie dotarłem w RDR do miasta i ciągle, nawet po kilkudziesięciu godzinach, zbieram szczękę z podłogi. Noc, mgła, lampy, podejrzane dzielnice. Czy piękny HDR jak wszystko budzi się do życia wraz ze słońcem Nic na mnie takiego wrażenia nie zrobiło na tej generacji jeśli chodzi o wykonanie. A ile tam się dzieje ... tak, wiem, gdzie screeny?
Opublikowano 10 września 20195 l Eh znowu ta propaganda rdr2 na forumku, niech mnie chuy Edytowane 10 września 20195 l przez ASX
Opublikowano 10 września 20195 l PES 2020, na screenie główny bohater Christopher Friday. Ta gra jest niesamowita, pęknie kolejne 100h.
Opublikowano 11 września 20195 l niestety moje screenshoty wciąż się nie pokazały, więc wstawiam cudze Edytowane 12 września 20195 l przez ASX
Opublikowano 12 września 20195 l Asax, ale Twoje screeny o kilka klas niżej. Myślę, że ta gra ma jakieś 1000 ładniejszych ujęć do kadrów. W piratach Ci to nawet lepiej wychodziło.
Opublikowano 12 września 20195 l 3 minuty temu, Wiolku napisał: Asax, ale Twoje screeny o kilka klas niżej. Myślę, że ta gra ma jakieś 1000 ładniejszych ujęć do kadrów. W piratach Ci to nawet lepiej wychodziło. to prawda, na usprawiedliwienie dodam że rzeźbie z tego co się zuploadowało i wciąż nie widzę zdecydowanej większości swoich screenów xD
Opublikowano 12 września 20195 l Jestem chory, za oknem same chmury, czas więc na porządne śniadanko i granko
Opublikowano 12 września 20195 l Bardzo ladną kolorystyke ma ten Horizon, wygląda na idealną grę na smutną jesień Edytowane 12 września 20195 l przez ASX
Opublikowano 12 września 20195 l Niby Yerbka po lewej z fajeczką, ale nie byłbym taki pewny. Porządne śniadanko powiadasz? Czyżby jakiś pacmanik?
Opublikowano 12 września 20195 l 52 minuty temu, Pupcio napisał: Asax jakby co to za 50ziko mogę Ci zrobić 5 screenów Dzięku Pupcio ale nie będe dopłacał do propagandy RDR2
Opublikowano 12 września 20195 l 53 minuty temu, Square napisał: Kupiłbyś jakiś stolik pod ten tv i konsole. Najpierw to się żona musi na to zgodzić.
Opublikowano 12 września 20195 l Fajnie ta konsola musi łapać kurz i syf z podłogi. Ale co mnie to w sumie.
Opublikowano 12 września 20195 l 16 minut temu, Rozi napisał: Fajnie ta konsola musi łapać kurz i syf z podłogi. Ale co mnie to w sumie. a jednak się zainteresowałeś
Opublikowano 12 września 20195 l 50 calowy Sony bez HDR. Szczerze nie rozjasnialem zdjecia, ta gra umie w kolory.