Opublikowano 12 listopada 20231 r Pocztówki z Monte Carlo, Chorwacji i Włoch. Edytowane 12 listopada 20231 r przez PiotrekP
Opublikowano 20 listopada 20231 r Trening przed grudniowym waleniem konia do vice city 2023 Będę bardzo niepocieszony jeśli nie będzie tych 2 linii czasowych z plotek
Opublikowano 20 listopada 20231 r W ramach odpoczynku od obijania ryjów na ulicach Metro City wożę sobie maszyny rolnicze aby pozyskać eksperymentalne ziemniaki w Snow Runner
Opublikowano 21 listopada 20231 r Aktualnie na tapecie Gh3/4/wow ukończone, pora na greatest hits. Wszedłem właśnie na medium na perce i jak młody bog Oraz BP.
Opublikowano 24 listopada 20231 r Mogliby taką grę na podstawie pierwszej części Predatora zrobić. Edytowane 24 listopada 20231 r przez SnoD
Opublikowano 25 listopada 20231 r Będę grał w grę Jakże tu brakuje trybu foto Edytowane 25 listopada 20231 r przez PiotrekP
Opublikowano 25 listopada 20231 r Bardzo dobra gierka. Matko to już chyba 8 lat od premiery, a nadal potrafi zrobić wrażenie
Opublikowano 27 listopada 20231 r Powrót na Tsushime z racji że Iki nie ograłem. To wciąż świetnie wyglądająca gierka z bogatym trybem foto.
Opublikowano 28 listopada 20231 r Najebaliście tych screenshotów że mi się z 10min na stronce ładowały A u mnie tylko dwa, z GtaOnline bo nadal od czasu do czasu pogrywam zanim doczekamy się szóstki.