Opublikowano 19 marca 20214 l sceptycznie podchodze do poziomu, jaki pokazal Mercedes podczas testow - lubia robic z siebie ofiary i w wyscigu pewnie wycisna znacznie wiecej. uwazam natomiast, ze Perez to kierowca, ktory pokaze rowniejsza forme niz Bottas i bedzie konsekwentnie dostarczal punktów w przeciwienstwie do Albona Edytowane 19 marca 20214 l przez Hela
Opublikowano 19 marca 20214 l Jestem w połowie 3. sezonu Drive to Survive i póki co najlepszy sezon ze wszystkich
Opublikowano 22 marca 20214 l Sezon bardzo dobry, niepotrzebnie w ostatnich 5 minutach wjeżdżają z BLM i prześladowaniem Lewisa.
Opublikowano 22 marca 20214 l Bo Hamilton jest największym rasistą i hipokrytą? Broni śmiecia co usiłował zamordować kobiete w ciąży, obrzydliwe. Takie Floydowskie przećpane gnoje powinny być wieszane publicznie. Zresztą poczytajcie co miał w sobie ten bandzior. Edytowane 22 marca 20214 l przez Kron997
Opublikowano 23 marca 20214 l 8 hours ago, Kron997 said: Bo Hamilton jest największym rasistą i hipokrytą? Broni śmiecia co usiłował zamordować kobiete w ciąży, obrzydliwe. Takie Floydowskie przećpane gnoje powinny być wieszane publicznie. Zresztą poczytajcie co miał w sobie ten bandzior. po pierwszym zdaniu reszty nawet nie czytam
Opublikowano 23 marca 20214 l Kron ma trochę racji. Hamilton lubi budować wokół siebie atmosferę boskości, ale wcale nie pochodzi z biednej rodziny i nie wychował się w gettcie jak to lubi mówić. Od samego początku miał mocne wsparcie w motorsporcie.
Opublikowano 23 marca 20214 l 4 godziny temu, Hela napisał: po pierwszym zdaniu reszty nawet nie czytam to jego gadanie jak mial ciezko i wgl z biednej rodziny pochodzi. Ciekawe co by pierdolil jgdy pochodzilby z Polski nieistniejacej na mapie F1. Wymuszanie na kierowcach by klekali przed innym czlowiekiem (tak wiem w ramach jakiejs tam ideologii). Hamilton glupi nie jest. Jest swiadomy jaka ma wladze i skrzetnie to wykorzystuje. Rownie dobrze mozna pod rasizm podciagnac ludzi brzydkich ,chudych, grubych bo kazda taka osoba miala w dziecinstwie z tego powodu przykre przezycia. Czym to sie rozni od tego ze dzieciaki Ci przezywaja i wytykaja palcami ? zamiast murzyn uzywaja slow tlusta swiania albo w doroslym zyciu no super Pani jest ale niestety poszukujemy do pracy ludzi szczuplejszych.
Opublikowano 23 marca 20214 l 17 godzin temu, Hela napisał: niepotrzebnie, bo? Bo to jest dokument o f1, ujęcie duszonego Flyda przez policjanta nijak sie miało do tego co pokazywali przez dziesięć epizodów.
Opublikowano 23 marca 20214 l 58 minut temu, Dud.ek napisał: Bo to jest dokument o f1, ujęcie duszonego Flyda przez policjanta nijak sie miało do tego co pokazywali przez dziesięć epizodów. Jak to zobaczyłem to mój lektor w głowie powiedział „no tak, to Netflix, czego sie spodziewałeś” Edytowane 23 marca 20214 l przez Kron997
Opublikowano 23 marca 20214 l Przecież ten temat był częścią poprzedniego sezonu F1, nie rozumiem zdziwienia z powodu poruszenia go w dokumencie o tym właśnie sezonie.
Opublikowano 26 marca 20214 l Obejrzałem ten trzeci sezon Drive i naszła mnie ochota na cały sezon F1.
Opublikowano 26 marca 20214 l No niezłe te treningi 60 minutowe, cały czas jazda Ferrari na plus, McLaren jeszcze bardziej, za to Alpine i Aston nie bałdzo. No i cały czas narzekający Bottas, a Max jak przyklejony. Dawać mi już qual
Opublikowano 26 marca 20214 l 3 godziny temu, u55r napisał: Obejrzałem ten trzeci sezon Drive i naszła mnie ochota na cały sezon F1. Jestem w połowie i też już przebieram nogami
Opublikowano 27 marca 20214 l Oby Max utrzymał jutro tempo. Vettel lol, liczyłem że Tsunoda coś więcej pokaże, no i Gasly po raz kolejny udowadnia, że RB potraktowali go jak śmiecia.
Opublikowano 27 marca 20214 l Zobaczymy jak Perez odnajdzie się w RB. Zawsze mogą zrobić ruchy między swoimi zespołami, chociaż podobno Gasly zamknął sobie drzwi do RB dożywotnio.
Opublikowano 28 marca 20214 l No Haas od początku było wiadomo, że ten sezon jest do zapomnienia. Nie zrobili kompletnie nic z bolidem, to ciężko czegokolwiek tu oczekiwać.
Opublikowano 28 marca 20214 l Ich plan oddania tego sezonu i skupienia się na następnym to pobożne życzenie, nic z tego nie wyjdzie. Po roku przegrywania i nieustannego kończenia na ostatnim miejscu ten cały team będzie tak zdemotywowany, zwłaszcza posiadając takiego szefa jakim jest Guenther, że się z tego nie podniosą.
Opublikowano 28 marca 20214 l Tyle, że to było wiadomo jeszcze przed ukończeniem poprzedniego sezonu, więc raczej wszyscy tam wiedzą na czym stoją. Kacap i samo nazwisko Schumachera przyniosą spory hajs, więc kolejny sezon raczej będzie tym ich być albo nie być.
Opublikowano 28 marca 20214 l Mnie cieszy od kilku lat słaba pozycja Ferrari. Ot po tylu latach dominacji już im się należy kopas w dupas Ale się kiedyś podniosą jak przestaną robić dobre auta drogowe i skupią się znów na F1