Opublikowano 7 maja 20231 r Autor tutaj przynajmniej można wyprzedać a w tym obsranym przez bogoli monaco to co najwyżej procesja.
Opublikowano 7 maja 20231 r Perez póki co wydaje się w lepszej sytuacji i tak. Ogólnie sporo się dzieje nawet, a miała być nuda.
Opublikowano 7 maja 20231 r No jak, przecież jak Max wrzuci mediumy na znacznie lżejszym bolidzie to go zrobi szybciutko. Perez obecnie ma podobne tempo do Maxa na zjechanych oponach.
Opublikowano 7 maja 20231 r No spodziewałem się, że coś będzie nadrabiać ze świeższymi oponami, ale ino stracił nawet.
Opublikowano 7 maja 20231 r Jak dobrze, że tym razem ograniczyli cringe na podium do minimum [emoji14]
Opublikowano 11 maja 20231 r Memik po ostatnim wyścigu. Bez Fernando ten sezon byłby dużo mniej ciekawszy! Źródło
Opublikowano 17 maja 20231 r Na Imoli poważne powodzie. Zespoły F1 i innych serii nie są wpuszczane nawet na tor. Jak się nic nie zmieni to pewnie wyścig zostanie odwołany.https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1658475856854134787?t=-JIJVReKxtOdGTeNJ7fI5w&s=19 Paddock F2:Widok z hotelu, w którym jest Red Bull:
Opublikowano 17 maja 20231 r GP odwołane https://parcfer.me/f1/oficjalnie-f1-odwoaa-gp-emilii-romanii-z-powodu-powodzi
Opublikowano 17 maja 20231 r Można się było spodziewać patrząc co się tam dzieje. Pytanie czy dostaniemy jakiś bonusowy wyścig później w kalendarzu czy po prostu Imola out i tyle.
Opublikowano 17 maja 20231 r No, ale co się miałem dowiedzieć? "Plotkuje się" czyli nadal uja wiadomo... Na oficjalnej F1 też nic nie podali, więc sam czytaj dokładnie
Opublikowano 17 maja 20231 r Meh, dopóki oficjalnie nie powiedzą to nic nie wiadomo. Kibiców ze SPA też chyba grubo wyruchali bo nie dali im pełnego zwrotu (ale przestałem to śledzić już), ale mogli wtedy powiedzieć, że wyścig się odbył przecież, tyle że za SC i kilka kółek [emoji1787] Pewnie skończy się na tym, że -1 wyścig, FIA się dogada z Imolą po cichu i po kłopocie.Co będzie to będzie, czekamy na kolejny weekend, oby się ten odbył chociaż [emoji16]
Opublikowano 27 maja 20231 r Autor Ferdek i Ocon kwalifikacje lepsze niż kilka ostatnich wyścigów w Monako razem wziętych.