Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

tutaj przynajmniej można wyprzedać a w tym obsranym przez bogoli monaco to co najwyżej procesja.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 479,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

No jak, przecież jak Max wrzuci mediumy na znacznie lżejszym bolidzie to go zrobi szybciutko. Perez obecnie ma podobne tempo do Maxa na zjechanych oponach.

Opublikowano

Memik po ostatnim wyścigu. Bez Fernando ten sezon byłby dużo mniej ciekawszy! 
EDC3146C-1E2C-46FB-9CCB-AD29744A35D2.thumb.jpeg.6d486e1575ea5ba7047333358485dccb.jpeg

Źródło

Opublikowano

Można się było spodziewać patrząc co się tam dzieje. Pytanie czy dostaniemy jakiś bonusowy wyścig później w kalendarzu czy po prostu Imola out i tyle.

Opublikowano

No, ale co się miałem dowiedzieć? "Plotkuje się" czyli nadal uja wiadomo... Na oficjalnej F1 też nic nie podali, więc sam czytaj dokładnie :reggie:

Opublikowano

No to właśnie są przecież podane opcje, które wchodzą w grę.

Opublikowano

Meh, dopóki oficjalnie nie powiedzą to nic nie wiadomo. Kibiców ze SPA też chyba grubo wyruchali bo nie dali im pełnego zwrotu (ale przestałem to śledzić już), ale mogli wtedy powiedzieć, że wyścig się odbył przecież, tyle że za SC i kilka kółek [emoji1787] Pewnie skończy się na tym, że -1 wyścig, FIA się dogada z Imolą po cichu i po kłopocie.

Co będzie to będzie, czekamy na kolejny weekend, oby się ten odbył chociaż [emoji16]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ferdek i Ocon :obama:

kwalifikacje lepsze niż kilka ostatnich wyścigów w Monako razem wziętych.