Opublikowano 25 kwietnia 20241 r Neway odchodzi z RB przez aferkę z Horndogiem Ciekawe czy pociągnie ze sobą Maxa
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r Neway odchodzi z RB przez aferkę z Horndogiem Ciekawe czy pociągnie ze sobą Maxa Ciekawe "czy" i ciekawe "dokad".Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Opublikowano 28 kwietnia 20241 r Jakby ktoś był zainteresowany to mam jeden luźny bilet na GP Austrii. Bilet na cały weekend 28-30.06 na trawe. Cena 140€. Wiecej info na priv.
Opublikowano 30 kwietnia 20241 r Jest jakaś opcja, by sensownie oglądać na żywo F1 prócz Viaplay albo F1 TV?
Opublikowano 30 kwietnia 20241 r 56 minut temu, Luqat napisał: Szkoda tylko, że za paywallem najlepiej wydane kilkanaście złotych na miesiąc ten jego podcast jest zazwyczaj dużo lepszy niż filmy które wrzuca na yt, dygresje w jakie on odpływa to kompletnie inny poziom abstrakcji niż te na filmach
Opublikowano 4 maja 20241 r Magnussen w sprincie jechał jak Ja w grach wyścigowych. Ogólnie sporo się działo na tych 19 okrążeniach, chociaż widać, że ciężko im wyprzedzać.
Opublikowano 4 maja 20241 r To że mokebe nie wyłapał kary za burdel na starcie to jakaś khurwa kpina... Tymczasem Mag ile dostał? 20 sekund? Edit:Dostał za pit stop i spadł na 16, ale mimo wszystko i tak śmiech.
Opublikowano 5 maja 20241 r 12 godzin temu, Kaczi napisał: te niebieskie stroje Ferrari to jest jakaś parodia.... Mi szkoda Norisa Stroje jak stroje, malowanie bolidu to żart, zwłaszcza po tygodniu nakręcania hype’u na niebieski.
Opublikowano 5 maja 20241 r On 4/30/2024 at 9:27 PM, Luqat said: Szkoda tylko, że za paywallem 3.99 eur serio nie sa to jakies duze pieniadze 23 hours ago, Dud.ek said: Magnussen w sprincie jechał jak Ja w grach wyścigowych. Ogólnie sporo się działo na tych 19 okrążeniach, chociaż widać, że ciężko im wyprzedzać. Imo serio powinien odsiedziec wyscig za te akcje.
Opublikowano 5 maja 20241 r Perez pięknie prawie wszystkich zgarnął na dzień dobry... Pewnie kleksa niezłego usadził w pory.
Opublikowano 5 maja 20241 r Trochę fartownie przez SC ale i tak ma świetne tempo, rekord za rekordem.
Opublikowano 5 maja 20241 r Autor plus taki, że nie będzie padać tak jak wtedy w sochi niech to dowiezie
Opublikowano 5 maja 20241 r 16 minut temu, Moldar napisał: Trochę fartownie przez SC ale i tak ma świetne tempo, rekord za rekordem. Max przegrał przez swój błąd. Co w tym fartownego?
Opublikowano 5 maja 20241 r Zajebiste sędziowanie, że Sainz za rozjebanie Piastriego nic nie dostał. To samo z Lewisem za wczorajszy sprint.