Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor A wystarczyło dalej trzymać zespół za jaja a swoje w spodniach. Skoro Newey odszedł i było coraz więcej krytyki w samym zespole to ta lawina musiała ruszyć. Niech igrzyska się rozpoczną
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 42 minuty temu, Artur_K napisał(a):No i cyk, szybko poszło.No, bardzo szybko, tylko jakieś półtora roku od wypłynięcia Horndog Files ;)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 godziny temu, Artur_K napisał(a):Chociaż o prawdziwych powodach i tak się pewnie nigdy nie dowiemy.Świeże plotki mówią, że umowa Maxa z Mercem już podpisana i że to prawdziwy powód.Dzięki Fordowi następny sezon szykuje się na katastrofę (choć nie tak zły jak Alonso beta-tester silników Hondy w McL przez 3 lata). Nie chce mi się wierzyć, że Max tam może zostać. Trolle nazywające Hamiltona płaczkiem czy Płaczkiltonem usłyszą płacze Maxa w 2026 (jeśli zostanie). Nikt nie osiągnął sukcesów od razu więc też ani Ford ani Audi.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 godziny temu, gtfan napisał(a):No, bardzo szybko, tylko jakieś półtora roku od wypłynięcia Horndog Files ;)Jeśli pamięć mnie nie myli, zespół uznał go za niewinnego ;).Chodziło mi raczej o to, że tak nagle, ze skutkiem natychmiastowym.