Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 564,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano
  • Autor

A wystarczyło dalej trzymać zespół za jaja a swoje w spodniach. Skoro Newey odszedł i było coraz więcej krytyki w samym zespole to ta lawina musiała ruszyć.

Niech igrzyska się rozpoczną macek

Opublikowano
42 minuty temu, Artur_K napisał(a):

No i cyk, szybko poszło.

No, bardzo szybko, tylko jakieś półtora roku od wypłynięcia Horndog Files ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Artur_K napisał(a):

Chociaż o prawdziwych powodach i tak się pewnie nigdy nie dowiemy.

Świeże plotki mówią, że umowa Maxa z Mercem już podpisana i że to prawdziwy powód.

Dzięki Fordowi następny sezon szykuje się na katastrofę (choć nie tak zły jak Alonso beta-tester silników Hondy w McL przez 3 lata). Nie chce mi się wierzyć, że Max tam może zostać. Trolle nazywające Hamiltona płaczkiem czy Płaczkiltonem usłyszą płacze Maxa w 2026 (jeśli zostanie). Nikt nie osiągnął sukcesów od razu więc też ani Ford ani Audi.

Opublikowano
4 godziny temu, gtfan napisał(a):

No, bardzo szybko, tylko jakieś półtora roku od wypłynięcia Horndog Files ;)

Jeśli pamięć mnie nie myli, zespół uznał go za niewinnego ;).

Chodziło mi raczej o to, że tak nagle, ze skutkiem natychmiastowym.

Opublikowano

Teraz pytanie czy Verstappenonowie układają sobie RB pod siebie, żeby mieć tam całkowitą dominację, czy to po prostu tonący statek, z którego wszyscy uciekną.

Jeśli to drugie to jestem ciekaw co Max zrobi, czy zostanie czy zmieni zespół. Merc to zawsze duże prawdopodobieństwo dobrego bolidu, gdzie można walczyć o podium, a Aston Martin wielka niewiadoma, podobnie jak RB + Ford. No 2026 szykuje się mega ciekawie.

Opublikowano

Chciałbym żeby przeszedł do Merca i najlepiej jakby jeszcze Russell tam został.

Widziałem info, że jest zgoda w Mercu od najwyższych władz na wykup kontraktu Verstappena, 102 mln €. Miałby zarabiać 70 mln za sezon.

Opublikowano

https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/1198357/100-mln-funtow-to-drobnostka-ten-transfer-moze-wstrzasnac-f1

Odstępne za Maxa to podobno 100 mln funtów - śmiesznie małe, za to pewnie poleciał Horner (i za inne transfery jak wielki kontrakt dla Pereza, potem za zerwanie i nieudana zmiana na 2 następnych). Nie wierzę w negocjacje, to już dogadane i za to poleciał, teraz może dogadują drobnostki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

image.png

według prognoz zapowiada się deszczowy weekend

Opublikowano
11 godzin temu, Patricko napisał(a):

Deszczowy weekend i spa? Przejazdy SC będą ekscytujące.

oby tym razem przejechali więcej niż 2 okrążenia

Opublikowano
W dniu 25.07.2025 o 06:30, PiotrekP napisał(a):

Może w końcu odpalę, bo ostatnie wyścigi odpuściłem.

Nieładnie, należy się łomot. Co to za fan co nie ogląda? W F1 ciągle coś się dzieje, trzeba tylko patrzeć na wszystkich:

-czy najlepszy kierowca deszczowy wszechczasów Stroll znowu dokona cudu? Podobno o klasie decydują umiejętności jazdy w deszczu

-co pokaże Albon?

-czemu Kimi tak słabo

-i ogólnie w każdej chwili może coś się stać.

Ja oglądam wyścigi całe, kiedyś nie (w przyśpieszeniu), ale teraz wp pilot pozwala stopować, przewijać, startować oglądać po czasie (i po długim). Więc w sam raz do obiadu.

W dniu 24.07.2025 o 17:40, Colin napisał(a):

według prognoz zapowiada się deszczowy weekend

Weekend? Sobota miała być czysta i była. Dopiero w niedzielę miał i ma być deszcz polewany deszczem i deszczem oraz z burzami, z szansami na przejaśnienia ok. 17-tej (co tylko zwiększy loterię). Ale przy tych oponach "deszczowych" może być niezły cyrk.

W dniu 9.07.2025 o 23:00, Colin napisał(a):

tak było rolleyes

514341823_3176729645816044_3372295763298082673_n.jpg

Na teraz to wygląda najbardziej realnie. Albo Wolff kłamie jak szalony. Z Red Bulla też poszło (chyba Marko), że jak w piłce nożnej coś nie działa to się zwalnia trenera. Na dziś efekty są niezłe bo Tsunoda zrobił postęp (choć nie ogromny, bo błąd Maxa zmniejszył różnicę, ale to nadal 7-me miejsce i to na starej konfiguracji bolidu, cudem pokonał obu z RB).

Opublikowano

Verstappen miał o 10km mniejszą prędkość maksymalną względem kwalifikacji do sprintu. Zmienili tylne skrzydło chyba nastawiając się na deszcz.

https://powrotroberta.pl/2025/07/verstappen-zostanie-w-red-bullu-ale-po-sezonie-2026-ma-byc-wolny.html?fbclid=IwY2xjawLx6T5leHRuA2FlbQIxMQABHuzuWHHPhfMPwacml4BC2cuaXpSU_Uqu0DBK0qCA0lmpVBYF6lLK3sfB6zD6_aem_vpZoI1JUqc_Zb3l6oqiIlw

Chyba rozsądne posunięcie.

Opublikowano

wyścig F3 odwołany z powodu ulewnego deszczu, zrobili raptem 2 okrążenia a i to za samochodem bezpieczeństwa