krupek 15 475 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Pijana od wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 no ja nie wiem czy ja chce zapraszać użytkownika assassine do mnie do domu przed ep w blue city, taka agresywna, a jak sie nie spodobają kafelki u mnie w łazience to wy(pipi)i wszystkie do betonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 no ja nie wiem czy ja chce zapraszać użytkownika assassine do mnie do domu przed ep w blue city, taka agresywna, a jak sie nie spodobają kafelki u mnie w łazience to wy(pipi)i wszystkie do betonu xD Dam jej tabletki na uspokojenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 mam lepszy plan, daj red bulla z wutką. wpuścimy ją na pełnej gurwie do lucidu, staniemy z ortezami przed klubem i trzepiemy kapuste Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Lucek a te gary u mnie w zlewie już pomyłeś, że tak się po forum rozbijasz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 ten budyń z rozgotowanym makaronem i produktem seropodobnym? no chyba żartujecie sobie. Zgadzam się, przy czym konsystencja tego scierwa to raczej jakiś nowy stan skupienia, miedzy plazmą a kocim kałem. Miał to być beszamel, wyszło jak wyszło. Prawdopodobnie ludzie żywiący się tym za kilka lat nie będą potrzebować lampek nocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) Też ją jadłem, a właściwie próbowałem. Obrzydlistwo, takie biedne spaghetti sadzone na blasze. Pierwszy raz jadłem lazanię i dzięki Biedronce pewnie po raz ostatni. Edytowane 7 września 2015 przez Grze(pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 9 września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 września 2015 Też raz jadłem tą lazanię dawno temu z biedy i ser to rzeczywiście porażka. Najbardziej przeraża mnie to jakie tam musi być mięso. Najgorszy sort. Pies zmielony z budą. Ale to we wszystkich takich gotowcach sklepowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 10 września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 września 2015 Z biedry to lubię wino Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 soczewica i cieciorka w promocji w biedrze.. ogólnie chyba mają jakąś akcję, bo dzisiaj 50% rzeczy kupiłam za grosze. a cenówki nie pozmieniane, więc się miło zaskoczyłam przy kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 15 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 A dzisiaj jakieś promo na sery jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 Kupiłem kasztanki robione przez Wawel specjalnie dla biedry z jej logiem na tyle opakowania. Ku.r.wa, głupiego złocisza tańsze i teraz wiem dlaczego - inna, gorsza konsystencja nadzienia, jakby bardziej mączne, nie chrupie już tak charakterystycznie i zaje.biście jak tradycyjne Kasztanki. Oszwabiają nas na każdym kroku. Najpierw bakoma dla biedry bez żywych kultur bakterii (po uj mi wtedy taki jogurt, gęste mleko tfu), teraz to... Nu pagadi biedra! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 Ja ufam marce Wawel od czasu tej afery z robalami w środku. Malaga, Tikitaki i robaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 18 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 A mnie zastanawiał ten Carlsberg za 2.19 Przecież to za tanio, jak za piwo i jeszcze logo Biedronki na etykiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 jak na piwo z tabletki to nie tak tanio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 Dla Biedry wszystko idzie trochę gorsze, nawet alkohole, piwa z dołu kadzi, wódka mniej razy filtrowana itp. Dobrze, że Maltanków nie tknęli i można je kupić w większej paczce niż normalnie i smakują tak samo dobrze. Maltanki foreva. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 Cos w tym jest, to samo z wódką zoladkową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 Ale jak wam pisze to od lat niewdzięczne bydlaki, że Piast z biedry nie równy piastowi z normalnego sklepu. Z wódką to samo. Jim Beam Biedronki to padaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 612 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 Czekamy na post Lucka że to nieprawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 to nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 ja uważam, że prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 red stag z biedry taki sam jak z tesco czy żabki, to samo z jakąś musztardą z kamisa czy ketchupem, monte jest takie samo ale wedliny, i inne pakowanę żarcia są słabe, tak samo jak gotowce i pakowane z tesco Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Akurat Whisky i inne zagrabaniczne alkohole są takie same. Po prostu Biedra może je kupić w bardzo dużych ilościach i dlatego są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Kiedyś tu pisałem o róznicach, niektóre produkty się różnią, inne nie. Ot tak pół na pół. Ale fakt faktem, oni mają tyle sklepów w Polsce, że praktycznie mają pierszeństwo w zamówieniach i mogą u producentów zamówić sobie edycje, które są dostępne tylko w biedronce w większych/mniejszych gramaturach niż standardowe w tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Prawo monopolisty. I tak jak piszesz, z jednymi produktami lepiej, z innymi gorzej. Ja juz wódki w Biedrze nie kupię, podobnie Biedrowy nabiał mi średnio podchodzi, ale już np. konserwy mięsne są i lepsze (więcej mięsa) i tańsze niż ich normalne sklepowe odpowiedniki, w słodyczach ostatnio jest niestety loteria, ale bombonierki zawsze na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi