Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 279,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Maslo orzechowe w lidlu 7.99 zl, 450g :O kranczy lub gładkie

Opublikowano

Niestety to już nie to masło co wcześniej było.

Opublikowano

True, ale 95% orzeszkow ma, wiec palmowy robi tylko za spoiwo a nie wypelniacz. Imho dobry deal.

Opublikowano

Amerykański tydzień, dlatego :)

Serdecznie polecam suszoną wołowinę za 5 zł/25g i lody Master of Taste (zwłaszcza o smaku masła orzechowego i czekoladowego)

Opublikowano

True, ale 95% orzeszkow ma, wiec palmowy robi tylko za spoiwo a nie wypelniacz. Imho dobry deal.

Tak, na bezrybiu itd. ale szkoda, że zrezygnowali z poprzedniej firmy.

Opublikowano

Kupilem te lidlowskie beef jerky (original). Moim zdaniem lepsze niz z zabki swojego czasu. Ciensze i o wiele lepiej doprawione (lekko pikante i slodkie). Az sie chyba skusze na honey bbq. Tylko ta cena ;/

Opublikowano

Z serków z biedry najczęściej biorę łososiowe Delikate, coś jak Almette czy Piątnica (bo i chyba nawet ta druga firma je robi). Mają też opcje deserowe i spróbowałem czekoladowego. No kurde, puszysty azotowy serek śmietankowy zmiksowany z czekoladą, smakuje jak nadzienie tortu i jest mocno ubite. Kubeczek na śniadanie wejdzie i słodyczy na cały dzień się odechce. Polecam wybornie.

Opublikowano

"Delikutase" tak znajomi tą markę nazywają.

Hehehehe

Edytowane przez wuJJek

Opublikowano

Dobre :D :D

A na chleb mówią "beb"? :D :D

Opublikowano

...i tuńczyka tam tyle co kot napłakał

Opublikowano

bo do góry nogami otworzyłeś to brzydko wygląda :/ aż mi zaśmierdziała kawa tuńczykiem

Opublikowano
  • Autor

Z tej strony był otwieracz. A tuńczyka na dole była warstwa z 1/4.

Opublikowano

No i to Graal, najgorsze konserwy rybne ever.

Opublikowano

8f5f819680231d02d94273788fa09e94.jpg

Nie polecam. Śmierdzi i brzydko wyglada.

Dawaj takie rzeczy w spoiler bo obrzyga sobie ktos klawiature.
Opublikowano

Kupiłem dziś sos Hoisin w Biedrze - nie mieli faktycznego, ciężkiego sosu sojowego, którego zawsze używam do kurczaka. Ale myślę: hm, tu jest na bazie soi i czosnku, czyli rzeczy, których i tak używam do kurczaka...

Było fajnie? Nie, nie było fajnie. Ale to być może tylko efekt tego, że kulinarnie jestem ograniczonym biedakiem (pod względem kuchni jestem jak łysol w koszulce "Meledetti soldati") i nie lubię "ciekawych" smaków . A taki dla mnie ma chińskie żarcie: słodycz, która psuje cały efekt. Hoisin to składnik znany z dań phở. Niby sos sojowy... ale też słodki jak jakiś dżem. Jeden raz wystarczy, bym na kolejne lata trzymał się z dala od chińskiego żarcia.

Dziś dałem nieco mniej tego sosu, tylko o tak, dla smaku... w mniejszych ilościach to ciekawy sos. Być może wzbogaci moje typowe potrawy.

Edytowane przez ogqozo