Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Te frytki z mielonki kurczakowej też mi nie robią. Frytki to frytki. Najlepiej z kilkukrotnie ugotowanego oleju. To jest aromat! :banderas:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 279,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Dobre te Twixy Top pakowane w kartony po 10 sztuk. Nie wiem, czy to tylko w Biedrze, bo w innych sklepach nie widziałem.

Opublikowano

Szukalem ostatnio bo Kabi wrzucal, ale nie bylo u mnie w biedrach w okolicy. 

Opublikowano

U mnie stał jakiś karton przy kasach i tam były powrzucane jakieś słodycze pakowane hurtowo.

Opublikowano

"Kuchnie Świata: Kuchnia Grecka: Pasta sezamowa"

Kupiłem z racji że była tania i dużo kalorii. W wydaniu "Biedry", podobnie jak ich masło orzechowe, tanie ale niestety potraktowane jak słodycz. Zwłaszcza wersja "biała" ma tylko nieco ponad 50% miazgi sezamowej, a reszta jakiś tłuszcz, cukier. Trochę zawód. Wersja z kakao jest lepsza, więcej miazgi sezamowej. Smakuje dość jak Nutella, ale na szczęście nie do końca. Można dać do kanapki i się nażryć. Za 7 zyla niezły zakup.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ciekawe jakie sklepy odwiedzal Robert Johnson w latach 30tych XX wieku. Wallmart?

Opublikowano

U mnie stał jakiś karton przy kasach i tam były powrzucane jakieś słodycze pakowane hurtowo.

dostalem, faktycznie przy kasie lezały

Opublikowano

Reese's w biedzie, ale jak po robocie poszedłem to już tylko puste kartony leżały

Opublikowano

Ja dzisiaj 7,50 za krówki bio, też bolało, ale warto było uronić łzy przy kasie, bo full natural i tak też smakowały.

Opublikowano

Kupiłem te Reese's, jeszcze w były płatki Kellog's. Jak już tak jadą z Ameryką, to niech dadzą Dr Peppera wiśniowo-waniliowego, albo inne napoje.

Opublikowano

To u was w polsce, resse's to jakiś specjał? W każdym kerfurze czy stokrotce lezy tego na tony u nas w Warszawie.

Opublikowano

Dostać żaden problem, tylko cena ze 2x wyzsza niz w biedzie

Opublikowano

Dostać żaden problem, tylko cena ze 2x wyzsza niz w biedzie

U mnie na stacjach shell nawet taniej te batony niż w biedrze, nawet myslalem ze weszli na stale do pl. jak widzialem jeszcze byly hersheys i cos jeszcze .

Opublikowano

To u was w polsce, resse's to jakiś specjał? W każdym kerfurze czy stokrotce lezy tego na tony u nas w Warszawie.

u nas w niemczech to leży i nikt nie spojrzy nawet

Opublikowano

Parę lat temu to może robiło wrażenie. Teraz to takie mdłe w smaku, średniej jakości masło orzechowe w dziwnej amerykańskiej czekoladzie. No są lepsze opcje.

Opublikowano

wszystkie te oreo, reese's i inne hersheye to u nas w stanach cukierki dla biedaków

Opublikowano

na amaznie reese jest w ok cenach, jak zamawiacie gierki to sobie możecie dobrać ;) trzeba przyznać, że dobre mają te słodycze no i dużo różnych wersji

Edytowane przez Copper

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Od poniedziałku w Lidlu pistacje niesolone 9.99 zł za 250 g. Kupować. 

Opublikowano

Nie. Wolę jakiegoś czteropaka za 8zl.

Opublikowano

Czy ktos widzial te cole vaniliowa w ogole w biedrze u siebie? Czy moze w jeden dzien janusze garmazerii wykupili wszystko i serwuja teraz u siebi w lokalach po 4zl/szklanka?

Opublikowano

W Katowicach nie znalazłem, ale za to w zawierciańskiej Biedronce mi rodzicielka zakupiła 6 sztuk :cool:

Edytowane przez Rozi