Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

rayos z ta zelda to na serio? teraz znowu czytam, ze ea to sie w ogole zastanawia czy beda wspierac system 

niech jeszcze dowala blokade regionalna i z mesjasza zrobi sie znowu beka z niny

ploty, niepotwierdzone info, chociaz jak zwykle Emily Rogers dostarcza, wiec moze cos jest na rzeczy. 

a o ea gdzie czytasz? na PPE co pozytywnego newsa o wsparciu EA przeobrazil w negatywnego newsa o braku wsparcia? xD 

EA zapowiedzialo, ze sa podekscytowani Switchem i POKI CO wydadza 2 swoje najwieksze IP. Co potem - zobaczymy, ale ja tam braku wsparcia nie widze

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

nie podali o jakie chodzi, ale z pewnoscia fifa i cos innego. co innego EA moze dac? 

Opublikowano

no wlasnie najwieksze to bankowo fifa i chyba bf

Opublikowano

bankowo fifa i madden, nie wierze w battlefielda na sprzecie nintendo

z ta zelda niby plota ale z zrodla co jak dotad sie nie mylilo wiec o ile nie maja jeszcze jakiejs megatony w zanadrzu to wlasnie sobie strzelili w kolano z premiera konsoli

Opublikowano

te same zrodla mowia o tym, ze to Mario ma byc launch title, wiec z dwojga zlego nie bedzie tak zle. choc jesli faktycznie ZNOWU przesuna premiere breath of the wild to beka

Opublikowano

mario na premiere, a zelda np za miesiac lub dwa to by nie byla tragedia, gorzej jak zelde przesuna np o pol roku

choc i tak beka straszna, ze nie wyrobili sie z nia przez cala generacje wii u a teraz jeszcze sie potkna na premiere nowego sprzetu

Opublikowano

Zacząłem grać w Twilight Princess HD, zmieniając co jakiś czas między TV a gamepadem i myśląc o tym, jak grałoby mi się na Switchu. No i jedyne, co mam do powiedzenia to :banderas: . Taki styl grania mi całkowicie odpowiada, zresztą chyba ogólnie w mym sercu kieszokonsolki wygrywają z konsolami stacjonarnymi. Jeśli Switch będzie wygodniejszy niż gamepad od Wii U (a o to nietrudno, choćby z racji różnicy rozmiarów - co prawda tak samo duży ekran, ale reszta mniejsza), to nawet przy różnych datach premiery nową Zeldę biorę na Switcha. Oj trzeba będzie zaklepać urlop na wiosnę - Switch, nowy Tekken, będzie gorąco :obama:.

Opublikowano

Podobno tajemniczym projektem Ubisoftu na Switcha jest... crossover między Mario a Raving Rabbids.

Mario RPG: Invasion of the Rabbids (tytuł roboczy)

tytuł ma być RPG turowym w świecie najechanym przez kórliki. Naturalnie wystąpi Bowser, w formie kórlikowej, a jakże.

tytuł przygotowuje Ubi, ale Nintendo sprawuje pieczę.  Gra ma wyjść na premierę Switcha

w sumie... to może się udać :notbad:

http://letsplayvideogames.com/2016/11/report-ubisoft-developing-rabbids-mario-crossover-rpg-for-switch-launch-day/

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Tylko nie te spizgane króliki. Kurna Rayman 4, to byłaby petarda, ale nie te futerkowe popaprańce.

Opublikowano

Tej, ale Mario RPG na UBIART wyglądałby S Z TY W N I U T K O :obemi: 

Wiadomo, że chciałoby się Raymana 4, ale jak chcą (według plotek) wypuścić na start nowego 3D mario, to wydanie w ten sam dzień R4 to byłby headshot w kolano. Może w ciągu kolejnego roku? :D

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

mialo byc beyond good and evil 2 a beda kroliki turowe rpg z hydraulikiem

Opublikowano

ale o bg&e2 juz dawno wiadomo, a mieli cos nowego oglosic. czekam na oficjlane info 

Opublikowano

miala byc zelda na premiere, a bedzie kiedys tam w 2017

mialo byc pelne wsparcie multiplatform, bedzie tylko fifa i nfl

mialo byc nowe mario kart, bedzie remaster mk8

najwazniejsze ze skyrim na premiere i bedzie mozna pograc w samolocie

Opublikowano

do tego remastery splatoona, smash brosa i mario makera, tylko nowy Mario 3D i dobra cena na premierę pozwoli mieć nadzieję na sukces konsoli

Opublikowano

beka z ps4/xo ze rak a okazuje sie ze to co pewne na switcha to remastery i fifa xd

Opublikowano

Ja tam nie mam nadziei że pogram we wszystko na Switchu. Nie jestem fanboyem, stać mnie żeby mieć parę sprzętów i tak mam. W tej chwili mam Vite, 3DSa, WiiU, PS3, PS4, XONE i dobrego laptopa. Nie łudzę się, że będę grał w gry które wyjdą na PS4 na konsoli nintendo, ale WIEM, że w gry nintendo nie pogram nigdzie indziej. I uwielbiam w nie grać dlatego mam ich konsole i nie ma brakuje mi w nich gier 3rd party. Ale rozumiem też rynek na tyle żeby wiedzieć, że sukcesu Wii nigdy nie powtórzą a żeby konsola się sprzedała to tych gier musi być dużo po prostu. I na pewno muszą mieć dużo lepszy marketing niż ostatnio, w tym kuleli bardzo.

No i jak pokazuje historia najświeższa, wydawanie popularnych marek w śmiesznej dla mnie formie na telefony, przekłada się na lepszą sprzedaż ich konsol i gier, popularność Poków po P'Go skoczyła, więc nawet jak nie mam zamiaru grać, to Mario Run to DOBRY ruch. Mogliby też coś ze starociami na telefonach zrobić, sporo gierek z DSa można tak ograć, SquareSoft wydaje remastery w chorych cena na telefony - i są ludzie którzy je kupują bo PRAWDZIWYCH gier na fony jest mało, a jest nisza graczy którzy w tym metrze czy autobusie zamiast biegać Raymanem czy Mario wolą pograć w jRPGa z krwi i kości.

I teraz Ninny robi trochę zakład z losem - widzą tych graczy którzy chcą grać tak jak napisałem, widzą też, że WiiU jest porażką i widzą, że 3DS nie jest taką porażką. Więc nie chcąc zabijać 3DSa, ale mając w doopie WiiU robią switcha. I teraz wydaje mi się, że jak się nie uda, to może to być taka konsola jak dla Segi Dreamcast - ostatnia. Obym się mylił.

Opublikowano

Ja zakupie jak będą pokemony. Liczę na jakieś mario galaxy również. Chciałbym, żeby nintendo poszło do przodu w końcu jeśli chodzi o online, może wkładana karta sim z internetem? To mogło by się udać. 

Szanuje nintendo za to, że robią gry, a nie grafike. Dobrym pomysłem było by zrobienie gry takiej, że chodzisz po okolicy i zbierasz dajmy na to surowce, a później przesyłasz je do Switcha i twój bohater szybciej wbija expa lub ma wiecej metalu do robienia broni itp. Połączenie konceptu pokemon Go ze stacjonarką.

Opublikowano

choc i tak beka straszna, ze nie wyrobili sie z nia przez cala generacje wii u a teraz jeszcze sie potkna na premiere nowego sprzetu

Bardzo dobrze, niech robią tak długo jak potrzebują. Gierki od Ninny to mają być dopracowane i kompletne tytuły, a nie guwna łatane przez rok po premierze z 30% zapowiadanej zawartości.

Opublikowano

Każda ich gra to techniczny majstersztyk bez żadnego patchowania przez kolejny rok. Switch to będzie jedyna słuszna decyzja co do zakupu nowej konsoli w 2017. Bez żadnych polsrodkow, które i tak nie mogą sobie poradzić z wymogami.

Na Zeldę mogę czekać nawet do lata. A multiplatformy na konsolkach Ninny znaczą tyle co nowy CoD rok w rok. Nic.

Opublikowano

Lista gierek potwierdzonych z różnych źródeł + plotkowane i jeszcze oficjalnie nieujawnione. brakuje tytulow o ktorych zupelnie nic nie wiemy, jak np. gierka Rare ktora sie robi.

15128806_902111066592851_749939044901227

Wygląda to... dobrze?