Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

była tu chyba mowa że joycony nie mają analogowych triggerów, własnie sie dowiedziałem że pro pad też nie ma, ciekawe jak sie będzie grało w wyścigi ;p

mogli by już zapowiedzieć monstera i poki, to bym miał na co czekać ;p

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

Dla jednej Zeldy już warto i to mówię teraz a nawet nie dobrnąłem do jej połowy.Już wiem na czym polega slogan reklamowy "Graj zawsze, wszędzie i z każdym" ta gra przenika i prześladuje twój umysł na każdym kroku o niej myślisz żeby tylko zagrać.Skoro taki Nintendo obrało cel to zaczynam poważnie się bać o kolejne ich produkcje ^_^  

Opublikowano

Co sądzicie o wyciąganiu z konsoli joy-conów? Nie da się tego zrobić tak jak pokazywali na filmikach, przynajmniej moje dobrze siedzą, więc muszę je wyciągać pojedynczo i przytrzymywać konsolę, która lekko giba się w doku przód - tył, czy przez to nie wyrobi się te wejście na dole? Moim zdaniem mogli to lepiej rozwiązać, bo do samej konsoli i joy-conów nie mam zarzutów (nie licząc synchronizacji).

Opublikowano

To jak na tym grać w łóżeczku gdy konsole trzyma się mniej więcej na klacie i jest low battery

Opublikowano

Sporo Vity ogrywałem w łóżku często z podłączonym ładowaniem w tym samym miejscu - nie jest to może niezauważalne, ale mi osobiście nie robiło większego problemu. Drobna korekcja kąta zgarbienia i grało się ok.

Edytowane przez Janusz Gamingu

Opublikowano

Potwierdzam

Opublikowano

Co sądzicie o wyciąganiu z konsoli joy-conów? Nie da się tego zrobić tak jak pokazywali na filmikach, przynajmniej moje dobrze siedzą, więc muszę je wyciągać pojedynczo i przytrzymywać konsolę, która lekko giba się w doku przód - tył, czy przez to nie wyrobi się te wejście na dole? Moim zdaniem mogli to lepiej rozwiązać, bo do samej konsoli i joy-conów nie mam zarzutów (nie licząc synchronizacji).

Mam tak samo jak ty, joy-cony dobrze siedzą i wyciągam je pojedynczo przetrzymując konsolę w doku. w sumie to ciesze się że trzymają się mocno bo daje mi to uczucie stabilności sprzętu i niczym się nie martwię ale rozumiem że są osoby które chciały by aby jednak one ciut lepiej wyłaziły. W każdym razie dojdzie się do takiej wprawy jak ten gościu z początkowych minut zwiastuna " First Look at Nintendo Switch" ^_^

Opublikowano

Nintendo zrobiło rewelacyjny system print screenów. Nie dość, że działa błyskawicznie to nie mrozi gry i nie zmusza nas do skakania po dodatkowym menu, a samo rozmieszczenie przycisku nie użytecznego miejsca. W żadnym sprzęcie łapanie widoczków i momentów w grach nie dało mi tyle frajdy.

Opublikowano

Wut? Przecież na ps4 mozna robic screeny jednym kliknieciem share bez żadnych freezow

Opublikowano

Polecam nie naklejac zadnych folii chroniacych na ekran bo z ich odklejaniem zdziera sie tez ekran switcha.

Jest wielki skandal o to teraz w Japonii, doslownie wszedzie o tym trabia bo japonczyki zawsze owe folie chroniace ekrany na wszystko nalepiaja poczawszy od komorek.

Bardzo niepochlebne opinie sa na temat switcha i jego jakosci wykonania.

Od premiery widzialem tylko jednego switcha w Tokio wsrod nadal wszedobylskich ulongow grajacych na komorkach.

Opublikowano

Too late ;[

Nakleilem te oficjalna dolaczana do etui.

Opublikowano

Wut? Przecież na ps4 mozna robic screeny jednym kliknieciem share bez żadnych freezow

Może da się to w menu ustawić, nie wnikałem w share aż tak mocno, ale jak wciskam to freezuje mi grę, daje bocznego menusa i tam do wyboru kilka opcji jak print screen, zapis wideo czy stream.

Opublikowano

Too late ;[

Nakleilem te oficjalna dolaczana do etui.

To polecam nie sciagac.

Opublikowano

Nie można sejwów przenosić między konsolami, naprawdę? Mamy 2017 rok przypominam. Po przeglądarce kolejny brak w tym systemie. To jest jakiś dramat z tymi ograniczeniami. Dobrze w ogóle, że sprzęt się w ogóle włącza, bo włączenie też może przecież prowadzić do zhackowania systemu. I jeszcze paranoję Sony w przypadku Vity częściowo rozumiem, ale Nintendo chyba na słabą sprzedaż gierek nie może narzekać, mimo złamanych 3DS-ów i Wii U.

Opublikowano

Polecam nie naklejac zadnych folii chroniacych na ekran bo z ich odklejaniem zdziera sie tez ekran switcha.

Jest wielki skandal o to teraz w Japonii, doslownie wszedzie o tym trabia bo japonczyki zawsze owe folie chroniace ekrany na wszystko nalepiaja poczawszy od komorek.

Od premiery widzialem tylko jednego switcha w Tokio wsrod nadal wszedobylskich ulongow grajacych na komorkach.

Możesz coś więcej napisać o jakości? Cały czas się czaje z zakupem.

Opublikowano

Odkleilem - nic sie nie dzieje.

Takie same bajki jak gubienie sygnalu na sile xD

Natomiast uwazajcie z jedzeniem przy switchu. Spadlo mi ziarenko ryzu i spalil sie procesor.

Opublikowano

Może da się to w menu ustawić, nie wnikałem w share aż tak mocno, ale jak wciskam to freezuje mi grę, daje bocznego menusa i tam do wyboru kilka opcji jak print screen, zapis wideo czy stream.

Mozna przestawić ze wciśnięcie robi screena a prztrzymanie odpala to menu
Opublikowano

pewnie problem z jakimiś foliami nie dedykowanymi switchowi, mocniejszy klej i jest skłonny w to uwierzyć.

Opublikowano

Chyba chodzi o naklejanie czegokolwiek na plastik, a nie folię na ekran?

Mam tak samo jak ty, joy-cony dobrze siedzą i wyciągam je pojedynczo przetrzymując konsolę w doku. w sumie to ciesze się że trzymają się mocno bo daje mi to uczucie stabilności sprzętu i niczym się nie martwię ale rozumiem że są osoby które chciały by aby jednak one ciut lepiej wyłaziły. W każdym razie dojdzie się do takiej wprawy jak ten gościu z początkowych minut zwiastuna " First Look at Nintendo Switch" ^_^

Już powoli wiem jak ściągnąć dwa naraz, można palcami przytrzymać konsolkę.

Odkleilem - nic sie nie dzieje.

Takie same bajki jak gubienie sygnalu na sile xD

Natomiast uwazajcie z jedzeniem przy switchu. Spadlo mi ziarenko ryzu i spalil sie procesor.

Z tym gubieniem sygnału lewego joycona to akurat prawda, podobnie z wifi, bo przy większej odległości nie łączy z netem, jak można wydać niedopracowaną konsolkę, lekki zawód.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Ja nie wiem po chyj grac z 3-4 metrów

Opublikowano

U mnie w pokoju po pierwszym rozłożeniu switcha przerywało z odległości 2 metry, dopiero przestawienie konsoli w zupełnie inne miejsce zwalczyło problem,

a i tak najlepiej otworzyć lewego joycona i przylutować drut do ścieżki anteny jak na filmie w moim temacie i zrobiłbym to ale ponieważ po zmianie ustawienia konsoli wszystko działa to szkoda mi pozbywać się gwarancji.