Opublikowano 9 listopada 20186 l Jak boli sepleniaka, ojj jak skreca, to daj mnie do ignorowanych, w czym problem
Opublikowano 9 listopada 20186 l ale co mnie skręca, to, że robisz z siebie idiotę w każdym poście? Mnie to bawi, mam przynajmniej rozrywkę jak forumka przeglądam
Opublikowano 9 listopada 20186 l 19 minut temu, Rayos napisał: Uspokójcie się już misiaczki i kochajcie się wzajemnie Sam się uspokój misiaczku z Fickiem.
Opublikowano 9 listopada 20186 l Ja nie wiem ja co wy narzekacie, ja do tej pory gram w Pokemon Quest i jeszcze nie ukończyłem. Sztos gierka.
Opublikowano 10 listopada 20186 l Dreamcast mial lepszy pierwszy rok Niestety, nie zdaniem Januszy i szybko zdechl
Opublikowano 10 listopada 20186 l Ty Dave masz teraz zarabisty przegląd klientów. Widzisz jak na dłoni co się sprzedaje a co nie. Dobrze oceniane gry to często klapy finansowe.
Opublikowano 11 listopada 20186 l Jak patrzę na aukcje w internecie i na grupy sprzedażowe na facebooku to chyba nie było jeszcze konsoli, którą ludzie by tak szybko odsprzedawali, jakiś chyba jest powód..
Opublikowano 12 listopada 20186 l Sprzedawanie konsol w 2018 roku xDD W sumie zawsze sposób na kupienie wędlin, bułek itp.
Opublikowano 13 listopada 20186 l W PL gdzie wydatek na konsole to dla niektórych pół albo więcej pensji to dość częsta przypadłość. Kupi, przejdzie 1-2 gierki i na allegro. Na zachodzie z kolei często wala się to po garażach. W sumie chyba lepiej żeby ktoś na tym grał. Był na forumku pewien random który jarał się zeldą jak pochodnia w czasie inkwizycji a za 3 dni konsola była już na pchlim xD
Opublikowano 13 listopada 20186 l Znam takich wielu co kupili konsolę bo jak to mówili "Chopie będę napierdalał wieczorami we GTA i Gran Turizmon" Pograli dzień może dwa. Potem sprzedali drugiemu znajomemu, trzeciemu aż ostatni oddał to do lombardu czy sprzedał gdzieś jeszcze dalej. I ich nowe hobby tak szybko się zaczęło jak i skończyło.
Opublikowano 13 listopada 20186 l Też mam takiego kumpla co kupił PS4, bo kiedyś miał Ps One i uwielbiał Gran Turismo 2. Kupił konsolę razem z GT Sport myśląc, że będzie kariera jak kiedyś i się mocno zdziwił. W międzyczasie ograł Drive Club i teraz próbuje sprzedać, bo chce Switcha dla Mario Karta, bo jego drugą ulubioną grą w tamtych czasach był MK 64 Edytowane 13 listopada 20186 l przez funditto
Opublikowano 13 listopada 20186 l I sytuacja pewnie będzie podobna. Nie wszyscy grają całe życie w gry, po prostu nie dostarcza im to takich emocji jak dawniej.
Opublikowano 13 listopada 20186 l 33 minuty temu, Ukukuki napisał: I sytuacja pewnie będzie podobna. Nie wszyscy grają całe życie w gry, po prostu nie dostarcza im to takich emocji jak dawniej. To też, chociaż ja np. sprzedałem dosyć szybko Switcha bo nie spasowały mi gry, które były dostępne zaraz po premierze, a także konsola nie sprawdziła się u mnie jako wygodne urządzenie przenośne, którego w tym momencie oczekiwałem. Finalnie konsola się leżała i kurzyła, dla odmiany kupiłem niedawno 3DSa i nie gram już na żadnym innym sprzęcie bo młócę na nim non stop:) Ale do Switcha jeszcze wrócę, pewnie już w nowej wersji:)
Opublikowano 14 listopada 20186 l Ja, gdy jechałem odebrać swojego Switcha w sierpniu 2017 to do samego końca zastanawiałem się co ja najlepszego wyprawiam. Zawsze nie zawracałem sobie głowy sprzętem od Nintendo aż do momentu Switcha. Kupiłem, pograłem w Mario i króliki i konsola poszła do szafy. Przeleżała do premiery Odysei i znów pograłem i szafa... Aż ostatnio, przypadkiem naszło mnie na ostatnie podejście do tego sprzętu. Jak go nie pokocham to trafi do nowego domu. Jak to się skończyło? A tak, że zamawiam akcesoria, gry oraz dock do Switcha dumnie prezentuje się obok TV. Jestem zły na siebie, że dopiero teraz pokochałem i zrozumiałem Switcha. Switch dał mi to, czego nie daje ani XOX, ani PS4, a mianowicie radość z gry samemu oraz z rodziną i przyjaciółmi. Nie przejmuje się czy gra działa w 60, czy 30 klatkach, nie patrzę czy jest realistyczna grafika, nie przeszkadza mi brak 4K i innych technicznych bajerów. I dziś to Switch jest u mnie sprzętem numer 1 pomimo trudnych początków! Przepraszam za tak długie wywody. Edytowane 14 listopada 20186 l przez pattro
Opublikowano 14 listopada 20186 l Ja z Ninny byłem od zawsze, ale dzięki Switchowi polubiłem indyki, zupełnie nie podchodziły mi na stacjonarkach, próbowałem różnych w plusie na PS3 i nic, a teraz niektóre trafiły do mojego ścisłego top, jak SV i Celeste. Zacytuję klasyka (pozdrawiam Ficka) Switch to konsola totalna :).
Opublikowano 14 listopada 20186 l Tylko nie mogę wybaczyć jej braku Miiversa i cywilizowanej komunikacji głosowej, co najgorsze przyszłość od tej strony nie wygląda różowo a nawet chu...
Opublikowano 14 listopada 20186 l 25 minut temu, Oldboy napisał: Tylko nie mogę wybaczyć jej braku Miiversa i cywilizowanej komunikacji głosowej, co najgorsze przyszłość od tej strony nie wygląda różowo a nawet chu... Z głosowym się raczej nic nie zmieni. No fajna konsolka, i przenośna, i stacjonarna, i tańszym kosztem do kanapowego multi, bo nie trzeba 4 padów, tylko dwa, na ale z online niestety dali trochę ciała. Mnie najbardziej urzekło granie z rozdzielonymi dłońmi, na Wii było to inne, bo kabel, bo trzeba było machać willotem, a tu jest to bardzo wygodne. Edytowane 14 listopada 20186 l przez zdrowywariat
Opublikowano 14 listopada 20186 l Reggie twierdzi, że preordery zarówno Smasha jak i Pokemonów idą lepiej niż wszystko co dotychczas wyszło na Switcha. Skoro Let's Go też robi lepszy wynik niż Odyssey czy Mario Kart to te 20 mln chyba naprawdę jest w zasięgu https://www.theverge.com/2018/11/14/18092978/nintendo-switch-smash-bros-pokemon-holiday-sales-reggie-fils-aime-interview Edytowane 14 listopada 20186 l przez funditto
Opublikowano 14 listopada 20186 l Pisalem jakis czas temu o tym w kontekscie smasha, ktory ponoc ma szanse isc na rekord nintendo ever chociazby w us Reggie tez wspominal, ze jeszcze sporo niespodzianek maja na 2019
Opublikowano 14 listopada 20186 l Smash to wiadomo, ale te Pokemony mnie zaskoczyły. Co do Smasha to on nadal jest na pierwszym miejscu sprzedaży gier w 2018 na Amazonie mimo tego, że RDR, GOW, COD i Spiderman już wyszły, a Smash to tylko preordery
Opublikowano 16 listopada 20186 l pamietacie tajemnicze symbole padow odkryte przez hakerow w sofcie 6.0? nesowe juz sa oficjalnie ogloszone teraz wiemy co znaczyl tajemniczy osmy symbol czyli co- czekamy na ostatniego do snesa, oby za niedlugo go oglosili wraz z gierkami do abonamentu z tej konsoli
Opublikowano 16 listopada 20186 l czyli to oznacza pojedynczego nibyjoycona? no okej licze na to ze na VGA zapowiedza jakiegos SNESika do online
Opublikowano 16 listopada 20186 l Emu wii wii u nie. Zwłaszcza za większość szotsow z wii u już dostała porty na switcha. Ale n64, gcn, wii? Zobaczymy.
Opublikowano 20 listopada 20186 l 19 godzin temu, Frost napisał: Warframe pojawi sie dzisiaj do sciagniecia okolo 0:00 naszego czasu? Warframe był do pobrania o północy ale potem zdjęli. Powinno już być z powrotem, albo za kilka godzin będzie.