Daffy 10 529 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Jak boli sepleniaka, ojj jak skreca, to daj mnie do ignorowanych, w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 ale co mnie skręca, to, że robisz z siebie idiotę w każdym poście? Mnie to bawi, mam przynajmniej rozrywkę jak forumka przeglądam Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 19 minut temu, Rayos napisał: Uspokójcie się już misiaczki i kochajcie się wzajemnie Sam się uspokój misiaczku z Fickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Ja nie wiem ja co wy narzekacie, ja do tej pory gram w Pokemon Quest i jeszcze nie ukończyłem. Sztos gierka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Dreamcast mial lepszy pierwszy rok Niestety, nie zdaniem Januszy i szybko zdechl Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Ty Dave masz teraz zarabisty przegląd klientów. Widzisz jak na dłoni co się sprzedaje a co nie. Dobrze oceniane gry to często klapy finansowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Soul calibur Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Jak patrzę na aukcje w internecie i na grupy sprzedażowe na facebooku to chyba nie było jeszcze konsoli, którą ludzie by tak szybko odsprzedawali, jakiś chyba jest powód.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Sprzedawanie konsol w 2018 roku xDD W sumie zawsze sposób na kupienie wędlin, bułek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 W PL gdzie wydatek na konsole to dla niektórych pół albo więcej pensji to dość częsta przypadłość. Kupi, przejdzie 1-2 gierki i na allegro. Na zachodzie z kolei często wala się to po garażach. W sumie chyba lepiej żeby ktoś na tym grał. Był na forumku pewien random który jarał się zeldą jak pochodnia w czasie inkwizycji a za 3 dni konsola była już na pchlim xD Cytuj Odnośnik do komentarza
adus1991 10 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Znam takich wielu co kupili konsolę bo jak to mówili "Chopie będę napierdalał wieczorami we GTA i Gran Turizmon" Pograli dzień może dwa. Potem sprzedali drugiemu znajomemu, trzeciemu aż ostatni oddał to do lombardu czy sprzedał gdzieś jeszcze dalej. I ich nowe hobby tak szybko się zaczęło jak i skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Też mam takiego kumpla co kupił PS4, bo kiedyś miał Ps One i uwielbiał Gran Turismo 2. Kupił konsolę razem z GT Sport myśląc, że będzie kariera jak kiedyś i się mocno zdziwił. W międzyczasie ograł Drive Club i teraz próbuje sprzedać, bo chce Switcha dla Mario Karta, bo jego drugą ulubioną grą w tamtych czasach był MK 64 Edytowane 13 Listopada 2018 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 I sytuacja pewnie będzie podobna. Nie wszyscy grają całe życie w gry, po prostu nie dostarcza im to takich emocji jak dawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 33 minuty temu, Ukukuki napisał: I sytuacja pewnie będzie podobna. Nie wszyscy grają całe życie w gry, po prostu nie dostarcza im to takich emocji jak dawniej. To też, chociaż ja np. sprzedałem dosyć szybko Switcha bo nie spasowały mi gry, które były dostępne zaraz po premierze, a także konsola nie sprawdziła się u mnie jako wygodne urządzenie przenośne, którego w tym momencie oczekiwałem. Finalnie konsola się leżała i kurzyła, dla odmiany kupiłem niedawno 3DSa i nie gram już na żadnym innym sprzęcie bo młócę na nim non stop:) Ale do Switcha jeszcze wrócę, pewnie już w nowej wersji:) Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 181 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Ja, gdy jechałem odebrać swojego Switcha w sierpniu 2017 to do samego końca zastanawiałem się co ja najlepszego wyprawiam. Zawsze nie zawracałem sobie głowy sprzętem od Nintendo aż do momentu Switcha. Kupiłem, pograłem w Mario i króliki i konsola poszła do szafy. Przeleżała do premiery Odysei i znów pograłem i szafa... Aż ostatnio, przypadkiem naszło mnie na ostatnie podejście do tego sprzętu. Jak go nie pokocham to trafi do nowego domu. Jak to się skończyło? A tak, że zamawiam akcesoria, gry oraz dock do Switcha dumnie prezentuje się obok TV. Jestem zły na siebie, że dopiero teraz pokochałem i zrozumiałem Switcha. Switch dał mi to, czego nie daje ani XOX, ani PS4, a mianowicie radość z gry samemu oraz z rodziną i przyjaciółmi. Nie przejmuje się czy gra działa w 60, czy 30 klatkach, nie patrzę czy jest realistyczna grafika, nie przeszkadza mi brak 4K i innych technicznych bajerów. I dziś to Switch jest u mnie sprzętem numer 1 pomimo trudnych początków! Przepraszam za tak długie wywody. Edytowane 14 Listopada 2018 przez pattro 4 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ja z Ninny byłem od zawsze, ale dzięki Switchowi polubiłem indyki, zupełnie nie podchodziły mi na stacjonarkach, próbowałem różnych w plusie na PS3 i nic, a teraz niektóre trafiły do mojego ścisłego top, jak SV i Celeste. Zacytuję klasyka (pozdrawiam Ficka) Switch to konsola totalna :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Tylko nie mogę wybaczyć jej braku Miiversa i cywilizowanej komunikacji głosowej, co najgorsze przyszłość od tej strony nie wygląda różowo a nawet chu... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) 25 minut temu, Oldboy napisał: Tylko nie mogę wybaczyć jej braku Miiversa i cywilizowanej komunikacji głosowej, co najgorsze przyszłość od tej strony nie wygląda różowo a nawet chu... Z głosowym się raczej nic nie zmieni. No fajna konsolka, i przenośna, i stacjonarna, i tańszym kosztem do kanapowego multi, bo nie trzeba 4 padów, tylko dwa, na ale z online niestety dali trochę ciała. Mnie najbardziej urzekło granie z rozdzielonymi dłońmi, na Wii było to inne, bo kabel, bo trzeba było machać willotem, a tu jest to bardzo wygodne. Edytowane 14 Listopada 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Reggie twierdzi, że preordery zarówno Smasha jak i Pokemonów idą lepiej niż wszystko co dotychczas wyszło na Switcha. Skoro Let's Go też robi lepszy wynik niż Odyssey czy Mario Kart to te 20 mln chyba naprawdę jest w zasięgu https://www.theverge.com/2018/11/14/18092978/nintendo-switch-smash-bros-pokemon-holiday-sales-reggie-fils-aime-interview Edytowane 14 Listopada 2018 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Pisalem jakis czas temu o tym w kontekscie smasha, ktory ponoc ma szanse isc na rekord nintendo ever chociazby w us Reggie tez wspominal, ze jeszcze sporo niespodzianek maja na 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Smash to wiadomo, ale te Pokemony mnie zaskoczyły. Co do Smasha to on nadal jest na pierwszym miejscu sprzedaży gier w 2018 na Amazonie mimo tego, że RDR, GOW, COD i Spiderman już wyszły, a Smash to tylko preordery Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 pamietacie tajemnicze symbole padow odkryte przez hakerow w sofcie 6.0? nesowe juz sa oficjalnie ogloszone teraz wiemy co znaczyl tajemniczy osmy symbol czyli co- czekamy na ostatniego do snesa, oby za niedlugo go oglosili wraz z gierkami do abonamentu z tej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 czyli to oznacza pojedynczego nibyjoycona? no okej licze na to ze na VGA zapowiedza jakiegos SNESika do online Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Emu wii wii u nie. Zwłaszcza za większość szotsow z wii u już dostała porty na switcha. Ale n64, gcn, wii? Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 19 godzin temu, Frost napisał: Warframe pojawi sie dzisiaj do sciagniecia okolo 0:00 naszego czasu? Warframe był do pobrania o północy ale potem zdjęli. Powinno już być z powrotem, albo za kilka godzin będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi