Skocz do zawartości

Call Of Duty: Black Ops 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 770
  • Wyświetleń 108,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ty Nemesis oglądałeś w ogóle te snapy co są pokazane na tych filmikach z youtube co dałem w pierwszym poście ? Przecież ewidentnie widać, że to przeszłość jest (2 wojna światowa i lata 70/80). Acti ni

• Na plus paint it black na minus wszystko.

• KarolJanuszGejmingu
    KarolJanuszGejmingu

cod jak wojna nigdy sie nie zmiena. Ten sam syf,zero swiezosci i innowacji,praktycznie wszytsko to samo. 3 strzaly w klate ded,gra na hostach,headglitche na kazdym kroku. Bo3 bedzie moglo walczyc o

Opublikowano

Jest gdzieś w grze ogólny licznik zabójstw/ zgonów czy tylko każdy tryb gry osobno? Jak było jeszcze CoD E. to wyniki w BO2 sprawdzałem w internecie, a teraz pupa.

Opublikowano
  • Autor

No masz K/D ratio dla trybu multiplayer. Wciskasz, jak jesteś w lobby przycisk "options", potem dwa razy R1 i masz koszary :)

Opublikowano

No masz K/D ratio dla trybu multiplayer. Wciskasz, jak jesteś w lobby przycisk "options", potem dwa razy R1 i masz koszary :)

Tak, to znalazłem, ale nigdzie nie mogę dokładnej liczby O/Z jak było w Pierwszej części BO.

Opublikowano

Możesz sobie wpisać później na niej klan tag, ratio, generalnie jakieś bzdury których później nawet nie za bardzo widać, wg mnie nie warte to zablokowania wszystkich celowników i innych rzeczy.

Opublikowano

Pytanie mam: jak zmienić w Black Ops 3 język na polski? W konsoli mam język polski, region polska, wszystkie inne gry uruchamiają się po polsku. Grę kupiłem na Allegro, praktycznie nówka, turbo cebula edyszyn z Nuke Town i Season Pass. Okładka po polsku, a gra nie. Podejrzewam że sprzedający zamienił płytę z innej edycji.

Opublikowano

Problem rozwiązany - sprzedający pomylił płyty i wysłał mi edycją angielską.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Jak zapowiadałem, tak zrobiłem, pierwszy CoD od czasu MW2 zakupiony. Tryb Zombie i wcześniejsze kilkugodzinne ogranie wersji PC zdecydowanie pomogły w zakupie. Będzie dobrą przeciwwagą do jrpgów na rozkładzie.

Opublikowano

halo? ktoś z forum w to gra? 

szukam chętnego do pogrania coop w trybie koszmary lub zombie

Opublikowano

Trwa konserwacja PS Network  ,trudno myślę, pogram w singla. Włączam kampanię a tu wszystko od początku. Coś źle zrobiłem czy w tej grze nie ma opcji zapisu stanu gry offline?

Opublikowano

Jest opcja grania kampani offline i online, ty pewnie wybrałeś te druga opcje, zreszta jak ja...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Minął dzień a tu cały czas konserwacja. Trochę irytujące. 

Znacie jakąś dobrą stronę z poradami do multi? 

Opublikowano

Eeee, no ja wczoraj od 17 do 3 rano dzisiaj gralem i online smigalo .
Opublikowano

No to ja wczoraj przed 17 próbowałem i dziś po 13. Koło 16 już działało- udało się zaliczyć kampanię. Co za %$#%# wymyślił żeby na jej końcu przeciwnicy pojawiali się znikąd...

Opublikowano

O jakie porady ci chodzi :)?