Opublikowano 20 listopada 20159 l Jest gdzieś w grze ogólny licznik zabójstw/ zgonów czy tylko każdy tryb gry osobno? Jak było jeszcze CoD E. to wyniki w BO2 sprawdzałem w internecie, a teraz pupa.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Autor No masz K/D ratio dla trybu multiplayer. Wciskasz, jak jesteś w lobby przycisk "options", potem dwa razy R1 i masz koszary
Opublikowano 21 listopada 20159 l No masz K/D ratio dla trybu multiplayer. Wciskasz, jak jesteś w lobby przycisk "options", potem dwa razy R1 i masz koszary Tak, to znalazłem, ale nigdzie nie mogę dokładnej liczby O/Z jak było w Pierwszej części BO.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Możesz sobie wpisać później na niej klan tag, ratio, generalnie jakieś bzdury których później nawet nie za bardzo widać, wg mnie nie warte to zablokowania wszystkich celowników i innych rzeczy.
Opublikowano 25 listopada 20159 l Pytanie mam: jak zmienić w Black Ops 3 język na polski? W konsoli mam język polski, region polska, wszystkie inne gry uruchamiają się po polsku. Grę kupiłem na Allegro, praktycznie nówka, turbo cebula edyszyn z Nuke Town i Season Pass. Okładka po polsku, a gra nie. Podejrzewam że sprzedający zamienił płytę z innej edycji.
Opublikowano 26 listopada 20159 l Problem rozwiązany - sprzedający pomylił płyty i wysłał mi edycją angielską. Edytowane 26 listopada 20159 l przez Kris77
Opublikowano 26 listopada 20159 l Jak zapowiadałem, tak zrobiłem, pierwszy CoD od czasu MW2 zakupiony. Tryb Zombie i wcześniejsze kilkugodzinne ogranie wersji PC zdecydowanie pomogły w zakupie. Będzie dobrą przeciwwagą do jrpgów na rozkładzie.
Opublikowano 26 listopada 20159 l halo? ktoś z forum w to gra? szukam chętnego do pogrania coop w trybie koszmary lub zombie
Opublikowano 26 listopada 20159 l Ja zombie mogę pograć, bo nie ogarniam sam. Ktoś może chętny na jakieś trofea za umarlaki?
Opublikowano 27 listopada 20159 l Trwa konserwacja PS Network ,trudno myślę, pogram w singla. Włączam kampanię a tu wszystko od początku. Coś źle zrobiłem czy w tej grze nie ma opcji zapisu stanu gry offline?
Opublikowano 27 listopada 20159 l Jest opcja grania kampani offline i online, ty pewnie wybrałeś te druga opcje, zreszta jak ja... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 28 listopada 20159 l Minął dzień a tu cały czas konserwacja. Trochę irytujące. Znacie jakąś dobrą stronę z poradami do multi?
Opublikowano 28 listopada 20159 l Minął dzień a tu cały czas konserwacja. Trochę irytujące. Znacie jakąś dobrą stronę z poradami do multi? Eeee, no ja wczoraj od 17 do 3 rano dzisiaj gralem i online smigalo .
Opublikowano 28 listopada 20159 l No to ja wczoraj przed 17 próbowałem i dziś po 13. Koło 16 już działało- udało się zaliczyć kampanię. Co za %$#%# wymyślił żeby na jej końcu przeciwnicy pojawiali się znikąd...
Opublikowano 28 listopada 20159 l Minął dzień a tu cały czas konserwacja. Trochę irytujące. Znacie jakąś dobrą stronę z poradami do multi? O jakie porady ci chodzi ?