Skocz do zawartości

Call Of Duty: Black Ops 3

Featured Replies

Opublikowano

Zobaczysz co to bedzie jak dodadza Nuketown do normalnej playlisty.

To samo chciałem napisać :P

Jednego dnia to cały czas trafiałem na Combine. Dobra mapa, ale ile można. Poza nią to zawszę głosuję na Stronhold i Infection. Moje dwie ulubione mapy.

• Odpowiedzi 770
  • Wyświetleń 108,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ty Nemesis oglądałeś w ogóle te snapy co są pokazane na tych filmikach z youtube co dałem w pierwszym poście ? Przecież ewidentnie widać, że to przeszłość jest (2 wojna światowa i lata 70/80). Acti ni

• Na plus paint it black na minus wszystko.

• KarolJanuszGejmingu
    KarolJanuszGejmingu

cod jak wojna nigdy sie nie zmiena. Ten sam syf,zero swiezosci i innowacji,praktycznie wszytsko to samo. 3 strzaly w klate ded,gra na hostach,headglitche na kazdym kroku. Bo3 bedzie moglo walczyc o

Opublikowano

W cdp.pl jest wysprzedaż black opsa 3 cena na pc  99.99zł na konsole 199.99zł.

Zastanawiam się czy nie kupić ale wersje na pc bo na konsole podziękuje ponieważ dużo pojawiło się pseudo konsolowców z klawiaturą i myszą.

Nic tylko cioty które umilają rozgrywkę innym dlatego wole na PC grać.

Warto to kupić?

Tu macie filmik grając na konsoli życzę wam powodzenia w nowym roku. I weź sobie kup FPS ba konsole.

gdzie takie info, podaj libczy bo w innym wypadku twoje przypuszczenia sa inwalida

po za tym nie widze sensu grac na m + k gdzie 99,9% gra na padzie. jestem pewien ze na pc szybciej znajdziesz cheatera niz na konsoli m + k 

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Gdzie takie info? z doświadczenia wiem pół życia przegrałem w cody więc wiem co z czym. Niestety prawda jest taka że i na pc trafi się jakiś hack i na konsoli grający m+k.

Kiedyś dużo grałem w coda na ps3 i szlag mnie trafiał jak często trafiałem na graczy z m+k. Myślisz że gra mało osób? sprawdź allegro itp. ostatnio z ciekawości sprawdziłem to jakiś badziew proszę link

http://allegro.pl/hama-konwerter-speedshot-mysz-klawiatura-sony-ps4-i5336396504.htmlkupiło 30 paru a to tylko jedna aukcja. I są różnych producentów te wynalazki. Mało tego nawet za prawie 900zł ludzie kupują aby grać na m+k  widać cena nie gra roli jeśli chodzi o bycie najlepszym itp. proszę

http://allegro.pl/xim-4-ps4-xbox-one-ps3-xbox360-gw-fv23-i5818744707.html

Brak słów taka osoba dla mnie to po prostu śmieć i oszust. Bo naprawdę możesz być mistrzem pada ale nigdy nie dorównasz takiemu co dobrze opanował m+k.

Wiem bo sam używałem kiedyś tego jak mi nerwy puściły na ps3 ale dotarło do mnie że nie mam z tego dobrej zabawy zawsze pierwszy i mega staty jak po prostu oszukuje i mówię że przewaga jest kolosalna.

Powinni to banować nie mam pojęcia jak ale to powinno być zakazane.

Opublikowano

Szybkie pytania od Weterana serii z czasów CoD IV- CoD BO II ma czego szukać w BO III? Czy jest turbo-futurystycznie? Czy jest randomowo? I czy zapowiedziano już 6 dodatków?

Mowa oczywiście o MP.

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Szybkie pytania od Weterana serii z czasów CoD IV- CoD BO II ma czego szukać w BO III? Czy jest turbo-futurystycznie? Czy jest randomowo? I czy zapowiedziano już 6 dodatków?

Mowa oczywiście o MP.

Wszystko prawie takie same jak w bo2 moim zdaniem, a dodatków zapowiedzieli na razie 4 :P
Opublikowano
  • Autor

Ktoś byłby chętny dzisiaj zebrać wieczorkiem (powiedzmy o 20:00) ekipę 6osobową i poniszczyć randomów w team deathmach lub dominacji ? :P

PSN: OptimumOptimo

Opublikowano

Wie ktoś czemu, kiedy zmieniam język w konsoli z PL na ENG mój BO3 zamiast na wersję angielską zmienia się na rosyjską?

X1, gra kupiona z marketplace.

Opublikowano

Bo BO3 na X1 kupiony na nasz rynek ma wgraną wersję Polska i właśnie rosyjską. W AW było tak samo. Nie da się chyba tego zmienić.

Opublikowano

dostajesz jedno odblokowanie do wyboru na stale, czyli przy nastepnym prestige masz juz odblokowana pierwsza rzecz i dostajesz kolejne odblokowanie na stale

Opublikowano

Spieprzyli z tym season passem, powinni pierwsze dlc wypuscic troche szybciej a tak to czekanie do lutego a uzytkownicy xone do marca. Znudzilo juz mi sie granie na tych ciagle samych mapach, idzie mi dosyc bardzo dobrze. K/D 1,70. Mialbym lepsze,ale granie non stop na Nuketown mi spieprzylo K/D ratio. Spora przewage mam dzieki dobrym sluchawkom :P Nie zaluje zakupu, 1,5 roku temu jak sie nie myle zakupilem i sluza nadal swietnie

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Dla mnie te wszystkie mapy z podstawki, to gra się tak samo. Szeroki środek, 2 boczne alejki i kopiuj, wklej ze zmienionymi teksturami...

Opublikowano

Ktoś będzie chętny na zombie mode na x one. Bo tryb fajny ale jak zawsze z randomami daleko nie zajde:)

Opublikowano

Ja w sumie moge zagrać ale z czasem krucho i ostatnio doszły nowe zabawki

Najwiecej gram w weekendy wieczory / nocki

Opublikowano

spox nie ma ciśnienia :) ja też gram multiplatformowo. jak zbierze się jeszcze 2 to wtedy pogadamy co do terminów

Opublikowano

Siema. Też szukam rodaków do gry w BO3 na PS4, także jakby co śmiało zapraszajcie. Nick do online: cyklop_PL

Edytowane przez Nitro619

Opublikowano

Czasami też mogę pograć, chociaż niezobowiązująco, no i postanowiłem wreszcie pobawić się w unlocki camo i hero armor, więc oprócz zwykłych trybów leci też ground war.

Opublikowano

Istotnie, gierka zacna. Inna od starych części, ale można ownować. Kto ma ochotę postrzelać do kalafiorów?  :cool:

---> PSN: Drunk3n_Villain

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

ktos chce popykac teraz z boskim wojownikiem z krwi i kosci na ps4? psnid: dApo_87 

Opublikowano

Od wczoraj jest 2X Cryptokeys Weekend. Mam juz nabite 124. Dobije do +200 i bede otwieral. Moze wylosuje kose, lub jakies epicki kamuflaz do broni

Opublikowano
  • Autor

Lepiej otwierać paczki za 10 czy za 30 ? Jak otwierasz za 30 to w sumie zawsze masz pewność, że dostaniesz jedną spoko rzecz + parę dodatkowych kluczy i sam nie wiem co bardziej się opłaca.

Opublikowano

Za 30 lepiej sie oplaca.

Dzisiaj wbilem 94-4 na dominacji. Zrobilem niezly class setup i dobralem dobre scorestreaki, sieczka byla na mapie :obama:

Opublikowano

nagralbys cos, chetnie bym poogladal [;

Opublikowano

nagralbys cos, chetnie bym poogladal [;

Mowisz i masz. Pomylilem sie i wbilem 92 kille a nie 94 tak jak wczesniej pisalem.  Na poczatku zawsze tak jest ze troche powoli sie rozkreca,ale pozniej to masakra :P Teraz caly czas lece na dominacji 40 do 80 killi . K/D wzrasta. Gram przewaznie ICR,KN44, HVK, VESPER i Sheiva.

Edytowane przez Mroku333