Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call Of Duty: Black Ops 3

Featured Replies

Opublikowano

Zobaczysz co to bedzie jak dodadza Nuketown do normalnej playlisty.

To samo chciałem napisać :P

Jednego dnia to cały czas trafiałem na Combine. Dobra mapa, ale ile można. Poza nią to zawszę głosuję na Stronhold i Infection. Moje dwie ulubione mapy.

• Odpowiedzi 770
  • Wyświetleń 115,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ty Nemesis oglądałeś w ogóle te snapy co są pokazane na tych filmikach z youtube co dałem w pierwszym poście ? Przecież ewidentnie widać, że to przeszłość jest (2 wojna światowa i lata 70/80). Acti ni

• Na plus paint it black na minus wszystko.

• KarolJanuszGejmingu
    KarolJanuszGejmingu

cod jak wojna nigdy sie nie zmiena. Ten sam syf,zero swiezosci i innowacji,praktycznie wszytsko to samo. 3 strzaly w klate ded,gra na hostach,headglitche na kazdym kroku. Bo3 bedzie moglo walczyc o

Opublikowano

W cdp.pl jest wysprzedaż black opsa 3 cena na pc  99.99zł na konsole 199.99zł.

Zastanawiam się czy nie kupić ale wersje na pc bo na konsole podziękuje ponieważ dużo pojawiło się pseudo konsolowców z klawiaturą i myszą.

Nic tylko cioty które umilają rozgrywkę innym dlatego wole na PC grać.

Warto to kupić?

Tu macie filmik grając na konsoli życzę wam powodzenia w nowym roku. I weź sobie kup FPS ba konsole.

gdzie takie info, podaj libczy bo w innym wypadku twoje przypuszczenia sa inwalida

po za tym nie widze sensu grac na m + k gdzie 99,9% gra na padzie. jestem pewien ze na pc szybciej znajdziesz cheatera niz na konsoli m + k 

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Gdzie takie info? z doświadczenia wiem pół życia przegrałem w cody więc wiem co z czym. Niestety prawda jest taka że i na pc trafi się jakiś hack i na konsoli grający m+k.

Kiedyś dużo grałem w coda na ps3 i szlag mnie trafiał jak często trafiałem na graczy z m+k. Myślisz że gra mało osób? sprawdź allegro itp. ostatnio z ciekawości sprawdziłem to jakiś badziew proszę link

http://allegro.pl/hama-konwerter-speedshot-mysz-klawiatura-sony-ps4-i5336396504.htmlkupiło 30 paru a to tylko jedna aukcja. I są różnych producentów te wynalazki. Mało tego nawet za prawie 900zł ludzie kupują aby grać na m+k  widać cena nie gra roli jeśli chodzi o bycie najlepszym itp. proszę

http://allegro.pl/xim-4-ps4-xbox-one-ps3-xbox360-gw-fv23-i5818744707.html

Brak słów taka osoba dla mnie to po prostu śmieć i oszust. Bo naprawdę możesz być mistrzem pada ale nigdy nie dorównasz takiemu co dobrze opanował m+k.

Wiem bo sam używałem kiedyś tego jak mi nerwy puściły na ps3 ale dotarło do mnie że nie mam z tego dobrej zabawy zawsze pierwszy i mega staty jak po prostu oszukuje i mówię że przewaga jest kolosalna.

Powinni to banować nie mam pojęcia jak ale to powinno być zakazane.

Opublikowano

Szybkie pytania od Weterana serii z czasów CoD IV- CoD BO II ma czego szukać w BO III? Czy jest turbo-futurystycznie? Czy jest randomowo? I czy zapowiedziano już 6 dodatków?

Mowa oczywiście o MP.

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Szybkie pytania od Weterana serii z czasów CoD IV- CoD BO II ma czego szukać w BO III? Czy jest turbo-futurystycznie? Czy jest randomowo? I czy zapowiedziano już 6 dodatków?

Mowa oczywiście o MP.

Wszystko prawie takie same jak w bo2 moim zdaniem, a dodatków zapowiedzieli na razie 4 :P
Opublikowano
  • Autor

Ktoś byłby chętny dzisiaj zebrać wieczorkiem (powiedzmy o 20:00) ekipę 6osobową i poniszczyć randomów w team deathmach lub dominacji ? :P

PSN: OptimumOptimo

Opublikowano

Wie ktoś czemu, kiedy zmieniam język w konsoli z PL na ENG mój BO3 zamiast na wersję angielską zmienia się na rosyjską?

X1, gra kupiona z marketplace.

Opublikowano

Bo BO3 na X1 kupiony na nasz rynek ma wgraną wersję Polska i właśnie rosyjską. W AW było tak samo. Nie da się chyba tego zmienić.

Opublikowano

dostajesz jedno odblokowanie do wyboru na stale, czyli przy nastepnym prestige masz juz odblokowana pierwsza rzecz i dostajesz kolejne odblokowanie na stale

Opublikowano

Spieprzyli z tym season passem, powinni pierwsze dlc wypuscic troche szybciej a tak to czekanie do lutego a uzytkownicy xone do marca. Znudzilo juz mi sie granie na tych ciagle samych mapach, idzie mi dosyc bardzo dobrze. K/D 1,70. Mialbym lepsze,ale granie non stop na Nuketown mi spieprzylo K/D ratio. Spora przewage mam dzieki dobrym sluchawkom :P Nie zaluje zakupu, 1,5 roku temu jak sie nie myle zakupilem i sluza nadal swietnie

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Dla mnie te wszystkie mapy z podstawki, to gra się tak samo. Szeroki środek, 2 boczne alejki i kopiuj, wklej ze zmienionymi teksturami...

Opublikowano

Ktoś będzie chętny na zombie mode na x one. Bo tryb fajny ale jak zawsze z randomami daleko nie zajde:)

Opublikowano

Ja w sumie moge zagrać ale z czasem krucho i ostatnio doszły nowe zabawki

Najwiecej gram w weekendy wieczory / nocki

Opublikowano

spox nie ma ciśnienia :) ja też gram multiplatformowo. jak zbierze się jeszcze 2 to wtedy pogadamy co do terminów

Opublikowano

Siema. Też szukam rodaków do gry w BO3 na PS4, także jakby co śmiało zapraszajcie. Nick do online: cyklop_PL

Edytowane przez Nitro619

Opublikowano

Czasami też mogę pograć, chociaż niezobowiązująco, no i postanowiłem wreszcie pobawić się w unlocki camo i hero armor, więc oprócz zwykłych trybów leci też ground war.

Opublikowano

Istotnie, gierka zacna. Inna od starych części, ale można ownować. Kto ma ochotę postrzelać do kalafiorów?  :cool:

---> PSN: Drunk3n_Villain

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

ktos chce popykac teraz z boskim wojownikiem z krwi i kosci na ps4? psnid: dApo_87 

Opublikowano

Od wczoraj jest 2X Cryptokeys Weekend. Mam juz nabite 124. Dobije do +200 i bede otwieral. Moze wylosuje kose, lub jakies epicki kamuflaz do broni

Opublikowano
  • Autor

Lepiej otwierać paczki za 10 czy za 30 ? Jak otwierasz za 30 to w sumie zawsze masz pewność, że dostaniesz jedną spoko rzecz + parę dodatkowych kluczy i sam nie wiem co bardziej się opłaca.

Opublikowano

Za 30 lepiej sie oplaca.

Dzisiaj wbilem 94-4 na dominacji. Zrobilem niezly class setup i dobralem dobre scorestreaki, sieczka byla na mapie :obama:

Opublikowano

nagralbys cos, chetnie bym poogladal [;

Opublikowano

nagralbys cos, chetnie bym poogladal [;

Mowisz i masz. Pomylilem sie i wbilem 92 kille a nie 94 tak jak wczesniej pisalem.  Na poczatku zawsze tak jest ze troche powoli sie rozkreca,ale pozniej to masakra :P Teraz caly czas lece na dominacji 40 do 80 killi . K/D wzrasta. Gram przewaznie ICR,KN44, HVK, VESPER i Sheiva.

Edytowane przez Mroku333