Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tony Hawk's Pro Skater 5

Featured Replies

Opublikowano

thps55.5revealextrae.jpg

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2015/05/05/tony-hawk-returns-exclusive-first-look.aspx?utm_content=bufferae6bb&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

w skrócie:

- Premiera pod koniec roku na PS4 i XO.

- PS360 "trochę później"

- powrót do korzeni :

Putting to rest months of cryptic tweets from Tony Hawk, Activision and developer Robomodo have officially announced Tony Hawk's Pro Skater 5 – a return to the classic gameplay of the series' heyday.

-Jaram się :D

Edytowane przez chris85

• Odpowiedzi 191
  • Wyświetleń 17,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• please be good  

• Ciekawe co z tego wyjdzie. THPS 1 i 2 na PSX to było istne szaleństwo, kontynuacje na PS2 też trzymały bardzo wysoki poziom. Ostatni Tony, który mi się podobał to pierwszy Underground. Więc niedosyt p

• A tymczasem na profilu Sony Polska: " *-* <MAMO DASZ MI HAJS NA NOWE KSIĄŻKI ?>" - napisał Hubert z Wyższej Szkoły Robienia Hałasu.

Opublikowano

nadal activision. spodziewajmy się tony dlc i mikropłatności

Opublikowano
  • Autor

@ Nemesis.

Takie jest główne założenie. Jak sobie przypomnę ile setek godzin wytłukłem na PSone i DreamCascie to koniec.  Jeśli to będzie reboot w stylu chociażby Mortal Kombat  to będę przeszczęśliwy :)

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Niech się nie bawią w żadne THUGi (chociaż to jeszcze było nawet nawet), Jamy czy inne Project 8 tylko wrócą do tego z czego słynął dawny Pro Skater. Ileż się grało w THPS3 na PSX...

Opublikowano

Czekam na opis przejścia każdej planszy na 100% w PSX Extreme, a także listę tricków.

A nie sorry, inne czasy mamy. Mam nadzieję, że nie będzie tak crapowato jak w tym remasteerze jedynki. Nie wiem, czego tam zabrakło, ale chyba sterowanie było skopane.

No i ciekawe jaki tu będzie soundtrack? Do dziś mam na dysku muzę od części pierwszej do czwartej.

Opublikowano

W produkcji pojawi się oczywiście Tony Hawk ze swoimi znajomymi – Nyjah Huston, Aaron Homoki, Ishod Wair, Riley Hawk, Lizzie Armanto, Chris Cole, David Gonzalez, Leticia Bufoni oraz Andrew Reynolds.

A gdzie jest Chad Muska, Bam Margera i mój ulubiony Rodney Mullen? A już wiem

będą w DLC

Opublikowano

Ciekawe co z tego wyjdzie. THPS 1 i 2 na PSX to było istne szaleństwo, kontynuacje na PS2 też trzymały bardzo wysoki poziom. Ostatni Tony, który mi się podobał to pierwszy Underground. Więc niedosyt pozostaje.

Ważne, żeby OST dawał radę.

@up

Mullen to moja ulubiona postać w serii. I te filmiki po przejściu gry :D

Opublikowano

na emeryturach, przez 15 lat troche nowych twarzy sie pojawilo

Opublikowano

jaram sie, tym bardziej ze ostanio u ziomka gralismy na rekordy w thps2 na psx <3 

zeby tylko tego nie spieprzyli

Opublikowano

W produkcji pojawi się oczywiście Tony Hawk ze swoimi znajomymi – Nyjah Huston, Aaron Homoki, Ishod Wair, Riley Hawk, Lizzie Armanto, Chris Cole, David Gonzalez, Leticia Bufoni oraz Andrew Reynolds.

A gdzie jest Chad Muska, Bam Margera i mój ulubiony Rodney Mullen? A już wiem

będą w DLC

Muska juz raczej zapomniał jak się jeżdzi,Margera nigdy nie potrafił a Mullen ma chyba z 50lat:P

Opublikowano

Szczerze to bardziej bym się cieszył z nowego SKATE'a ale może coś ciekawego z tego wyjdzie, zobaczymy.

Opublikowano
  • Autor

Mnie martwi developer, bo to są te same gamonie od Ride i Shred. No i te screeny jakieś takie średnie. 

Opublikowano

Szczerze to bardziej bym się cieszył z nowego SKATE'a ale może coś ciekawego z tego wyjdzie, zobaczymy.

Dokładnie,Skate niszczył kazda cześć THPS ,nawet te klasyki z psx-a.

Opublikowano

please be good :rayos:

Watpliwe, o to portfoli studia ktore robi THPS 5:
Tony Hawk: Ride (2009) (49 na metacritci)
Tony Hawk: Shred (2010) (53 na metacritci)
Big League Sports: Kinect (2011) (nikomu sie recenzji nie chcialo robic)
Tony Hawk's Pro Skater HD (2012) (67 na metacritci)
Skateboard Slam (2013) (ios)
Hunger Games: Catching Fire Panem Run (2013) (ios)
Globber's Escape (2014) (ios)
Monster Flash (2014) (??)
Opublikowano

Niestety już po screenach widać, że coś tu jest nie tak :<

Mullen

o, tak te filmiki na koniec coś pięknego, dark slide !  :banderas: 

Opublikowano

Te screeny to wyglądają jak z jakiegoś project 8,czy proving grounds. Widać Acti to nie tylko przy CoDzie nie jest nawet grafika.

Opublikowano

Tymi filmikami z Mullenem to mnie dźgnąłes Square w serducho  :frog:

Do dziś pamiętam jak za dzieciaka nie mogliśmy uwierzyć z ziomkami co ten gość robi na tych filmikach i sami próbowaliśmy odtworzyć chociaż te łatwiejsze triki.

Opublikowano

Ależ bym chciał żeby to było dobre. Te godziny spędzone przy THPS2, a nawet THPS4.. Mi w przeciwieństwie do większości remaster na PS3 się podobał, więc zobaczymy co im tam wyjdzie.

I jeszcze to Bad Religion w filmiku o Mullenie. :banderas:

Edytowane przez KamileQ

Opublikowano

Wszystko przed i po THPS2 to gnioty, a remaster na PS3 to gniot nad gniotami. Ile setek godzin się rozegrało w THPS2.... :banderas:

Opublikowano

Plansze wyglądają jak z jakiegoś creatora. A grafika jak z remaku HD z poprzedniej generacji :(

Opublikowano

Dla mnie trzy pierwsze Hawki na rowni. Jedynak super bo bylo to pierwsza stycznosc z wirtualna decha. Dwojka za manuala, soundtrack i spidermana. Trojka za skateshop, nowa jakosc na PS2, i mase sekretow. 4 czesc i T.H.U.G. też spoko (fajny byl ten motyw od skejtera do bohatera jako zwykly gostek i poznawanie prosow. Rozwijanie umiejetonosci przez czesanie trikow tez na plus) Po thug1 ostry spadek w dol. Na sile ukonczylem American Wasteland. Ciekawy jestem efektu ale zero jarania po tym jak zje.bali wersje HD.