Opublikowano 21 września 20159 l Jak ktoś dziś będzie widział możliwość kupna w Rybniku, to pisać od razu Edytowane 21 września 20159 l przez Lipa
Opublikowano 21 września 20159 l W empiku status się zmienił na skompletowany, więc wygląda że będzie można dziś odebrać
Opublikowano 21 września 20159 l W empikach w trójmieście gra jest dostępna i można normalnie kupić (229 PLN)
Opublikowano 21 września 20159 l Empik Rybnik Plaza jest. 229 zł zwykła edycja. Idę instalowaćPs. Odkupię kod do Edycji Deluxe Edytowane 21 września 20159 l przez Lipa
Opublikowano 21 września 20159 l Ktoś ma jakieś informacje, czy w okolicach Dąbrowy/Sosnowca/Katowic jest dzisiaj jakiś Deluxe do wzięcia i w jakiej cenie? Tego 225zł, z którym Empik wyskoczył na chwilę przedwczoraj raczej nikt nie przebije więc najwyżej poczekam aż tamto zamówienie będzie do odbioru, ale spytać nie zaszkodzi Edytowane 21 września 20159 l przez Tigro
Opublikowano 21 września 20159 l Działa już granie po necie? W domu czeka na mnie gra, już się nie moge doczekac :-P
Opublikowano 21 września 20159 l Działa już granie po necie? W domu czeka na mnie gra, już się nie moge doczekac :-P Pewnie działa,napewno dziala wersja ea access bo wlasnie w nia gram wiec i tu powinno wszystko śmigać.
Opublikowano 21 września 20159 l A tak przy okazji, kupiłem grę w Media Expert. Z wysyłką pobraniowa zapłaciłem 239 zł za wersję Deluxe. Dostałem 10 zł zniżki za zapisanie się do newsletettera. Wysłali wczoraj, dzisiaj już jest :-D
Opublikowano 21 września 20159 l Dobra, piszcie jak wrażenia ? FUT to tylko draft czy dawny FUT też działa ?
Opublikowano 21 września 20159 l Dobra, piszcie jak wrażenia ? FUT to tylko draft czy dawny FUT też działa ? że co kurewa ?
Opublikowano 21 września 20159 l Narazie jestem zawiedziony. Dwa mecze online, dwa ostro w dupę (norma, trzeba się nauczyć grać i czekać aż cyborgi awansują kilka lig w przód).Tempo - Najszybsza fifa w jaką grałem. Z demem nie ma nic wspólnego. Dramat. Szybciej aniżeli w Ultimate team w 15.Pewnie kwestia przyzwyczajenia jak co roku, ale jestem zaskoczony in minus (demem byłem zachwycony)
Opublikowano 21 września 20159 l Narazie jestem zawiedziony. Dwa mecze online, dwa ostro w dupę (norma, trzeba się nauczyć grać i czekać aż cyborgi awansują kilka lig w przód). Tempo - Najszybsza fifa w jaką grałem. Z demem nie ma nic wspólnego. Dramat. Szybciej aniżeli w Ultimate team w 15. Pewnie kwestia przyzwyczajenia jak co roku, ale jestem zaskoczony in minus (demem byłem zachwycony) Ja mam dokładnie to samo ostro w dup.e online i z demem to nie ma nic wspólnego. Wczoraj była aktualizacja ktora mocno przyspieszyla rozgrywkę dla mnie mocno na minus, tempo w demie bylo idealne.
Opublikowano 21 września 20159 l Grałem i Realem i Barcą, gdzie w demie naprawdę wyglądało to idealnie. Teraz jest tragedia
Opublikowano 21 września 20159 l Przecież na każdym forum Ci co mają pełną z Ea Access oraz dziś z ps4 piszą, że jest identycznie. Sam mam z Ea Access po patchu i też nie widzę żadnej różnicy.
Opublikowano 21 września 20159 l moze Lipa w demo gral z konsola, dzisiaj wlaczyl online dla testow, ale zaraz sie przezuci na kariere? xD Edytowane 21 września 20159 l przez easye
Opublikowano 21 września 20159 l Dobra, piszcie jak wrażenia ? FUT to tylko draft czy dawny FUT też działa ? że co kurewa ? Kiedyś jak grałem w 14stkę (chyba) to fut zaczynało się od brązowych kart i tak od zera. Pytam czy nadal jest ten tryb czy pozostał tylko draft, gdzie na wstępie dostajemy złote
Opublikowano 21 września 20159 l Jest normalny FUT jak w poprzednich edycjach a draft to dodatkowy tryb w nim (za 15k golda gramy 4 mecze tym wylosowanym składem i zdobywamy nagrody w zależności od wyników).
Opublikowano 21 września 20159 l Witam. Empik - Galeria Pomorska Bydgoszcz - Fifa 16 dostępna na PS4 ))))))))))))))) - NO LIFE