Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Newsy, patche, DLC, dodatki

Featured Replies

Opublikowano

Wlasnie zobaczylem ze gra sama mi zmienila poziom trudnosci na najnizszy wiec drugie przejscie dla aczika poszlo sie yebac :dunno: Ch*j z ta gra, teraz tylko czekam na DLC.

Zmienilo Ci dopiero po pobraniu patcha 1.07? Juz z tydzien nie odpalalem PS4 a tez przechodze teraz drugi raz na najtrudniejszym wiec chyba (pipi)e tego patcha najnowszego i w ogole go nie sciagne.

Mnie 1.07 nie zmienil poziomu trudnosci dalej mam na najwyzszym. Mowa o PS4

• Odpowiedzi 899
  • Wyświetleń 93,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kąsolowcy znów płaczą jakimi to devi nie są ułomami. A prawda jest taka,że przyszło im pracować na tandetnych zabawkach składanych z budżetowych podzespołów. W sumie mogli zrobić tak,że daliby wszystk

• Ja swoj dzis odebralem w Euro RTV. Maja na stanie.  

• W Kasztelu Wrońce?,tam gdzie był baron tylko nie u kowala ale u kupca. Koleś ma dwie kusze i zbroje ale gzie jest trzecia kusza  nie mam bladego pojecia.

Opublikowano

Po co oni zmieniali te ustawienia na standardowe, człowiek już się przyzwyczaił do swoich i wczoraj musiałem tracić czas żeby to ogarnąć (nawet pamiętam jak się gamma bawiłem w Velen na początku). A najlepsza jest beka z czułością kamery pod prawym drążkiem, gdzie to defaultowe ustawienie to jak w jakimś fps'e (oczywiście gram na najniższej czułości - 0.50 czy jakoś tak). Nawet teraz zacząłem grać w DMC (a przecież to dynamiczny slasher) i tam kamera na standardzie jest wolniejsza niż tu na najniższym  :dynia:

Opublikowano

Ja nie wiem co znowu, ale jestem na 24lvl i walnąłem dwa questy pod rząd na 25lvlu zlecenie na arch gryfa i mistrz płatnerstwa i dostałem za nie absolutnie zero doświadczenia. :(((

Edytowane przez Sqtr78

Opublikowano

Ja wrzuciłem SSD do swojej konsoli. Ogólnie mogę powiedzieć, że nie warto, loadingi i tak są długie - nie mierzyłem ale po koniec gry trwały ze 30s. PS4 nie jest zoptymalizowane do wykorzystania możliwości SSD tak jak PC.

Opublikowano

https://www.facebook.com/PLthewitcher/photos/a.1532593096984231.1073741828.1532577456985795/1623700521206821/?type=1&permPage=1

Wiedźmin 3: Dziki Gon opanowany do perfekcji? Mamy więc coś, co na pewno Was ucieszy! “Nowa Gra Plus”, ostatnie darmowe DLC, zbliża się wielkimi krokami.
Więcej informacji o tym trybie zostanie ujawnionych wkrótce. Jego premiera nie nastąpi w tym tygodniu ale na martwcie się, nie będziecie musieli czekać zbyt długo.

11811299_1623700521206821_68901312001432

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano

a tak sie jeszcze zarzekali, ze nie pracuja w ogole nad tym xD 

Opublikowano

Ciekawa, rzecz, jesli do ng+ przechodzilyby takze karty to moze uda mi sie wygrac ta brakujaca gdzies losowo wypadajaca :)

Opublikowano

jesli new game plus bedzie tak dopracowana jak patche konsolowe do tej gierki to raczej nie :P :P

Opublikowano

Zadanie z gwintem by naprawili bo mam wszystkie karty a zadanie i tak nie zaliczone :(

Dzis bede konczyl po raz pierwszy gre na najwyzszym poziomie trudnosci wszystkie ?/questy zrobione i karty zebrane aczkolwiek quest i trofeum za wszystkie karty nie wpadlo przez bug...

W New Game + jednak z przyjemnoscia przytne jeszcze raz dla glownej osi fabularnej

Edytowane przez zettastrongerleo

Opublikowano

ciekawe co bedzie w NG+ , co zachowamy, co stracimy, co sie zmieni, co bedzie trudniejsze, czy coś bedzie łatwiejsze (z powodu zachowania jakiejś części statystyk/sprzętu)

tak czy siak fajnie bo napewno warto przejść gre wybierając inne opcje fabularne

Opublikowano

Zadanie z gwintem by naprawili bo mam wszystkie karty a zadanie i tak nie zaliczone :(

Dzis bede konczyl po raz pierwszy gre na najwyzszym poziomie trudnosci wszystkie ?/questy zrobione i karty zebrane aczkolwiek quest i trofeum za wszystkie karty nie wpadlo przez bug...

W New Game + jednak z przyjemnoscia przytne jeszcze raz dla glownej osi fabularnej

Też niemam trofki za karty ale kij z tym, mam nadzieje że szybko dadzą to New Game + bo mam zamiar teraz grać na najwyższym poziomie trudności.

Opublikowano

No nareszcie potwierdzili NG+. Jestem ciekawy jak to rozwiążą i patrząc na to co robili wcześniej mam trochę obaw. CDP w każdej części przy zwiększaniu poziomu trudności zwiększa tylko i wyłącznie obrażenia zadawane przez przeciwników. Nie podnosi im statów, nie mają grubszych pancerzy, nie jest ich więcej a co najgorsze to nie mają nowych zdolności ani AI. Dlatego wydaje mi się, że NG+ to będzie zwyczajne zwiększenie ilości wrogów i mocniejsze obrażenia.

Opublikowano

a co najgorsze to nie mają nowych zdolności ani AI

No tak, bo każda inna gra na rynku robi NG+ w dokładnie taki sposób...

Piszesz, jakby W3 był pod tym względem jakiś ułomny, ale wymień mi tytuł, w którym NG+ to coś więcej niż zmiana liczebności, HP i obrażeń zadawanych przez wrogów.

Opublikowano

a co najgorsze to nie mają nowych zdolności ani AI

No tak, bo każda inna gra na rynku robi NG+ w dokładnie taki sposób...

Piszesz, jakby W3 był pod tym względem jakiś ułomny, ale wymień mi tytuł, w którym NG+ to coś więcej niż zmiana liczebności, HP i obrażeń zadawanych przez wrogów.

Seria Souls. 

Opublikowano

Tak prezentują się wszystkie niezbędne informacje o NG+:

• Wrogowie będą silniejsi.
  • Gracze przeniosą swoją postać do nowej gry, jednak jeśli ukończyli rozgrywkę nie posiadając 30 poziomu doświadczenia, to rozpoczynając Nową Grę + ich postać otrzyma automatycznie 30 lvl.
  • Postać przeniesie wszystkie zdobyte wcześniej przedmioty i alchemiczne recepty – z wyłączeniem: rzeczy niezbędnych do zadań, książek, pism, kart do gry w Gwinta, użytecznych przedmiotów.
  • Podczas uruchomienia NG+ można wybrać dowolny poziom trudności.
  • Biorąc udział w rozgrywce NG+ można zdobyć osiągnięcie „Death Match”.

Twórcy również zdradzili, że początek w NG+ będzie identyczny jak wcześniej, ale na początku otrzymamy za darmo „Clearing Potion”, dzięki któremu zresetujemy swoje zdolności i będziemy mogli wypróbować inny build.

w sumie nie za dużo tych zmian, ciekawe jak z expem, czy w ogole cokolwiek bedziemy levelować

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Postać przeniesie wszystkie zdobyte wcześniej przedmioty i alchemiczne recepty – z wyłączeniem: rzeczy niezbędnych do zadań, książek, pism, kart do gry w Gwinta, użytecznych przedmiotów

No serio... :(

Opublikowano

Postać przeniesie wszystkie zdobyte wcześniej przedmioty i alchemiczne recepty – z wyłączeniem: rzeczy niezbędnych do zadań, książek, pism, kart do gry w Gwinta, użytecznych przedmiotów

No serio... :(
Kufa... Tym razem lepiej rozplanuję ich zdobycie.
Opublikowano

Jeżeli skończyłem w sumie z 38lvl to zacznę grę+ na tym samym czy na 30?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk