Opublikowano 18 lipca 20159 l Po ściągnięciu patcha (xo) zacząłem od nowa przygodę i w białym sadzie miejscami przy użyciu igni gra teraz widocznie zwalnia... Inna sprawa, że nie wiadomo czy zawinił nowy patch, czy też któryś z wcześniejszych - ostatni raz byłem w tej lokacji po day one patchu i wtedy wszystko śmigało tip top. Za to mapa i ekwipunek działa obecnie dużo płynniej. Opcja "przyklejenia" (podświetlenia potrzebnych) składników alchemicznych/rzemieślniczych u sprzedawców - :exact: Nowa responsywność to także ogromny plus: pamiętacie schody prowadzące do garnizonu czarnych w początkowej lokacji? Kiedyś by wejść/zejść po nich trzeba było się obijać po barierkach, a na szczycie i tak wpadało się w ścianę. Obecnie sprawa poruszania się tam (jak również w innych podobnych miejscach) wygląda znacznie lepiej. Edytowane 18 lipca 20159 l przez Hum
Opublikowano 18 lipca 20159 l przed chwila sprawdzalem i u mnie nadal patcha nie ma, ani nie pobiera automatycznie, a jak wezme "opcje -> sprawdź aktualizacje" to mowi że nic nie ma
Opublikowano 18 lipca 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=-oNdvGcJ-vc Żenada, kolejne kłamstwo. (pipi) naprawili. https://www.youtube.com/watch?v=2qhh3NQSkcU Edytowane 18 lipca 20159 l przez Popa
Opublikowano 18 lipca 20159 l na bagnach na xone z fajnego framerate po 1.07 ponoc parity z ps4 i 20fps, zenada cdpr zanada do kwadratu, mam szacunek za rozmach tego swiata, kocham ta gre ale dzial odpowiedzialny za wersje konsolowe powinien wyladowac pod mostem
Opublikowano 18 lipca 20159 l Zaraz odpale i zobacze jak z tymi bagnami na XO. Jak ch.ujowo to chyba przejde się na te ich forum i powiem kilka gorzkich słów.
Opublikowano 18 lipca 20159 l No jak sami? Kto im ku.rwa kazał robic downgrade kiedy na XO wszystko dzialało dobrze? Debile.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Odpaliłem i faktycznie na bagnach czuć, że gra chodzi znacznie gorzej niż przed patchem. To jest k*rwa jakaś pi*rdolona kpina. Serio, teraz bardzo się cieszę, że grę miałem z bundla, a nie wydałem na nią 220zł, bo bym się ostro wk*rwił za takie partactwo. Dobrze, że grę już skończyłem dawno temu to takie coś mocno nie boli, ale miałem do gry zamiar wrócić porobić jeszcze znaki zapytania na Skellige i Ziemiach Niczyich + będą DLC, ale w obecnym stanie to nie mam najmniejszej ochoty, żeby tę grę odpalać. Co za banda nieudaczników, z dobrej wersji zrobić wersję zj*baną to trzeba mieć chyba siano w głowie. Teraz nawet nie myślę o kupnie DLC przed premierą(a miałem takie plany), bo jak znowu odwalą taką ch*jnię to będzie zaorane.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Odpaliłem i faktycznie na bagnach czuć, że gra chodzi znacznie gorzej niż przed patchem. To jest k*rwa jakaś pi*rdolona kpina. Serio, teraz bardzo się cieszę, że grę miałem z bundla, a nie wydałem na nią 220zł, bo bym się ostro wk*rwił za takie partactwo. Dobrze, że grę już skończyłem dawno temu to takie coś mocno nie boli, ale miałem do gry zamiar wrócić porobić jeszcze znaki zapytania na Skellige i Ziemiach Niczyich + będą DLC, ale w obecnym stanie to nie mam najmniejszej ochoty, żeby tę grę odpalać. Co za banda nieudaczników, z dobrej wersji zrobić wersję zj*baną to trzeba mieć chyba siano w głowie. Teraz nawet nie myślę o kupnie DLC przed premierą(a miałem takie plany), bo jak znowu odwalą taką ch*jnię to będzie zaorane. Śmiało można napisać że nie traktują graczy do końca poważnie. Zresztą nie tylko oni.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Ekskluzywny patch dla XO, USA i UK. Reszta sobie poczeka.... kurfa a już chciałbym pozbyć się tego nadmiernego balastu z ekwipunku. Dalej nic, choć powinno być już wczoraj.
Opublikowano 18 lipca 20159 l wy chyba nie sądzicie, ze patch to jest cos co jest w stanie naprawic te spadki fps? problem lezy glebiej i nigdy tego nie naprawią jakims patchem. handlujcie z tym i przestancie marudzic.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Ale wersja na XO działała dobrze, a teraz to jest patologia jak na PS4. ;_;
Opublikowano 18 lipca 20159 l Ekskluzywny patch dla XO, USA i UK. Reszta sobie poczeka.... kurfa a już chciałbym pozbyć się tego nadmiernego balastu z ekwipunku. Dalej nic, choć powinno być już wczoraj. Nie wkurfiaj mnie nawet. Sony chyba zrobiło sobie weekend i na patch poczekamy pewnie do poniedziałku.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Oczywiście GOG Galaxy na PC padło, a na przez www patch nie jest udostępniony. Świetnie.
Opublikowano 18 lipca 20159 l daje to coś jak włączymywyłączymy jakieś blury w opcjach? (xo) Taa wróca brakujace fpsy na bagnach.. Edytowane 18 lipca 20159 l przez kudlaty88
Opublikowano 18 lipca 20159 l wy chyba nie sądzicie, ze patch to jest cos co jest w stanie naprawic te spadki fps? problem lezy glebiej i nigdy tego nie naprawią jakims patchem. handlujcie z tym i przestancie marudzic. takie Rockstar w patchu ustabilizowało framerate w GTA V na ps4, więc się da, tylko należy znać się na swojej robocie cdpr to developer pecetowy, na konsole są za ciency