blantman 5 780 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 hehe kurna pokonałem bossa w katedrze poncjusza i lece dalej. Patrzę napis ukryta ściana no to ciach i o drabina. No to co złego może być na dole tak długiej drabiny nic prawda? prawda .... ? NA dole dostałem pierwszy w grze porządny gang bank . Zostałem kilkukrotnie zmasakrowany. 1,5 h później udało się zabić jednego. A potem już z górki. (pipi)a co za walka. Po takim wyzwaniu czas na urlop od dark souls 3 ale zasłużony. Wszystko solo i do tego w tej wierzy non stop mnie nachodzili chyba to stałe miejsce pvp. Tak czy siak pełna kulturka jak dwóch na raz wpadło to jeden siadał i czekał aż zdrugim załatwię sprawę. Nie było 2 na jednego. Raz chciało mnie 2 na raz zaatakować to ja wybiegłem to tych z ognistymi kulami i miałem w pogotowiu nasionko giganta Ale byli zdziwieni . Wiem że jeszcze dużo przed mną ale myślę że połowę gry mam za sobą i po 25 h mogę stwierdzić jedno. To dla mnie NAJLEPSZE Soulsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 pograłem dziś ze dwie godzinki, póki co wszędzie latam z podniesioną tarczą, boję się wyłapać znienacka nie mam kiedy usiąść na dłużej, może w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) a ja odkryłem skrót do posiadazca mojego seta, moglem dzieki temu zaoszczedzic z pol godziny gry EDIT Stróże Otchłani padli bez problemu, ale bardzo mi się podobały te efekty ognia Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Stróże Otchłani padli bez problemu, ale bardzo mi się podobały te efekty ognia No ja się przyznam wszem i wobec, że znoobiłem i po jakichś dziesięciu nieudanych próbach, wezwałem pomagiera... Powiem tylko, że żałuję i że już nigdy więcej, bo satysfakcji z tego nie miałem żadnej - wolę zapomnieć o tej walce... Każdego następnego walę solo, choćby i miało mi to zająć 100 prób. Ten boss w Smouldering Lake to jakieś nieporozumienie - zwykłe moby stanowią większe wyzwanie. Ale te wszystkie martwe Asylum Demony i Taurusy robią klimat, nie powiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 aha, czyli nadal w swiatku soulsow jestem noobem, bo jak widze summon npc to z niego korzystam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Gdzie znalezc klucz do zamknietego na dole pomieszczenia w zielonych lochach ? (te z poison i mobami co wysysaja życie) Te klucz od kogoś sie dostaje, kupuje czy jest do znalezienia gdzieś w tych loachach? Wydawało mi sie, że wszystko tam przeszukałem dosyć dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 na pewno sie go znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) lol, katakumby doslownie przeszedlem w pol godziny godzinke. o.O na pewno coś ominąłem, ale i tak... wielkiego pokonałem za 1 razem, chociaż był stres jak przyszpilił mnie już do ściany, a ja miałem ostatniego estusa. Na dodatek postanowił rzygnąć zabijającą mgła, więc w ostatniej chwili uratowałem się estusem Szybko wyczyscilem obstawę i na(pipi)iałem nerwowo po ręce, w ostatniej chwili go zabiłem also zabiłem drugiego demona, który cholernie mi kogoś przypominał ^_^ Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Ludziska, ponawiam pytanie - jak dostać się do tej błyskotki za kratami u stop giganta w Irythyll Dungeon? Macie nawet filmik, gdzie gościu ma w tytule "100% walktrough", ale oczywiście tego nie zebrał, bo go szczury tam dojechały (rzeczony fragment 23:05), a później zapomniał najwyraźniej. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez WrednyPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 O ile dobrze pamiętam, to jest tam tylko Covetous Gold Serpent Ring. Z ogniska Profaned Capital zjeżdżasz tą mniejszą, centralną drabinką na sam dół i idziesz jedyną dostępną ścieżką hen hen do lokacji, gdzie masz bagno nakładające status Toxic i małą kapliczkę z tymi hipopotamami z rękami zamiast głów®. Na jej dachu będzie miejsce, gdzie trzeba przeskoczyć do dziury w ścianie obok (dość widoczne, zresztą pewnie będą w okolicy podpowiadające pomarańczowe wiadomości. Dalej dość oczywista droga poprowadzi cię do celu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jest tam też: Siegward, jeśli robiliśmy regularnie jego quest. Po uwolnieniu z lochów daje Titanite Slaba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ten boss w Smouldering Lake to jakieś nieporozumienie - zwykłe moby stanowią większe wyzwanie. Ale te wszystkie martwe Asylum Demony i Taurusy robią klimat, nie powiem Mowisz o moim przyjacielu? Miejcie szacunek dla nas... Praise the Dark! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zaraz będę masował mu oko moim chaos bladem na ng+ <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Chaos Blade pochodzi wlasnie z tamtych rejonow Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dobra NG+ poszło mam póki co wszystkie Ringi machnę jutro moze NG++ i powinna wpaść platynka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Przeczytałem coś takiego: "oglądałem własnie filmik, że koles wszystko pakuje w luck i ma wszystkie bossy na 2-3 hity wtf????" Ktoś coś słyszał o tym, fake info? Pany i ten mój kluczyk, ktoś pamięta gdzie go szukać? Gdzie znalezc klucz do zamknietego na dole pomieszczenia w zielonych lochach ? (te z poison i mobami co wysysaja życie) Te klucz od kogoś sie dostaje, kupuje czy jest do znalezienia gdzieś w tych loachach? Wydawało mi sie, że wszystko tam przeszukałem dosyć dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ten klucz jest w lochach ale w niedostępnej z tego poziomu komnacie - zdobywasz go poprzez kolejna miejscówkę (która łączy się w pewnym miejsc z lochami). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dobra NG+ poszło mam póki co wszystkie Ringi machnę jutro moze NG++ i powinna wpaść platynka.Gesty da sie wyuczyc za 1 przejsciem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Platynka zdobyta. Gra mega teraz czas na PvP https://youtu.be/b0C_BhZl7us Tutaj macie moje poradniki i wszystkie walki z bossami w pierwszym przejściu(każdy boss solo) Za tydzień zabieram się za poradnik do trofeów http://www.youtube.com/playlist?list=PLiLzyVUuZ7za-GPiTBQxUe5RgPN15NBcc http://www.youtube.com/playlist?list=PLiLzyVUuZ7zY11nvbx6q4ROHs2c4HMlEs Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez bokser 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zeby zdobyc calaka trzeba 3 razy przejsc gre, czy wystarczy 2 ? Wrzuc poradnik jak juz skonczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 3 razy. Ringi na +2 są na NG+2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 A że tak się zapytam, czytacie notatki zostawiane przez innych graczy? Bo ja na początku tak robiłem, głównie dla bekowych komentarzy, ale z czasem zdradzały coraz więcej motywów mających zaskoczyć/przestraszyć/o sekretach; zaczęło to psuć radochę z samodzielnego odkrywania świata i je odpuściłem. Mam podobnie, nawet spoilery czasem czytam bo i tak z nich nic nie kumam. Spoilery tutaj przeważnie trudno do czegokolwiek odnieść, samych określeń/nazw się nie kojarzy dlatego to jest spoks. W grze jak jest przed nosem napisane co zrobić to inna bajka. Jestem trochę zawiedziony znikomą częstotliwością występowania bossów, doszedłem do bagien i od czasu Vordta nie było żadnego, tylko jakiś prosty mini boss na dole w kościele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Teraz będziesz miał 2 do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Jestem trochę zawiedziony znikomą częstotliwością występowania bossów, doszedłem do bagien i od czasu Vordta nie było żadnego, tylko jakiś prosty mini boss na dole w kościele. Akurat dobrze, że tym razem poszli w jakość a nie ilość jak w DkS2. Ominąłeś drzewo A teraz jesteś na bagnach, czy w zalanym lesie, czyli Road of Sacrifice? Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Eeeee jak jesteś na Road of Sacrifice to już przyszedłeś obok jednego z Bossow a w RoF masz kolejnego. Ja (pipi)ie jak wy gracie xD? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi