messer88 6 418 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Klaułn - nie przekerecaj ników to po 1. Po drugie tak wiem legenda itp. GTFO. (pipi) kogo obchodzą Twoje filmiki. Już udowodniłeś jaki jesteś pro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Udowadniam cały czas. Także 1 miejsce w rankingu i cała resztę. Chcesz sie zmierzyć? Możesz mi nawet bron wybrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (pipi)a co za forum. Zadalem pytanie na temat gry i dostalem jedna odpowiedz. Reszta woli sie klocic jak dzieciaki pod trzepakiem i przekomarzac kto ma wiekszego kuta.sa w internetach. Zenada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Zgadzam sie. Ja pomagam, odpowiadam na pytania i od czasu do czasu wrzucę swoj nowy build i pare filmików. Ale nie których tak piecze i tak boli, ze nielubiana przez nich osoba jest najlepsza, ze zaczynaja prowo i pokazują, ze nie maja zielonego pojecia o czym piszą Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 To sam nie prowokuj tekstami "jestem legenda", "jestem najlepszy". Troche skromnosci chlopie. A reszta niech nie karmi i tak juz rozdmuchanego ego Jeroma, bo i tak nic sie nie zmieni (to samo bylo w temacie o BB). No, wiec co z tym buildem na NG+? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Gołe pięści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Polecam Ci mój miecz jeśli 40/40 czyli Profaned GS. Dokładniej do tych 3 Twoich pomysłów moge rozpisać sie jutro i wysłać Ci pmke, bo nie ma mnie w domu teraz. Pózniej jak wrócę to FC od razu, wiec jutro jak cos moge rozpisać swoje propozycje Edytowane 13 Maja 2016 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Ale Profaned to jest Ultra Greatsword, to jest duzo za wolne dla mnie. Ja gram tylko PvE… Zainteresowal mnie miecz Artoriasa, ale to jeszcze troche mnie czeka zanim dojde do tego bossa w NG+. A probowalas ktos moze tech wloczni albo halabard (np. tej od Gundyra)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Ta od gundyra jest bardzo dobra. GSy sie sprawdzają swietnie i ten jest idealny pod pure quality build, ale jak nie lubisz to halabarda gundyra jest bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Przez przypadek zaszlachtowalem Niezlomnego Łatę. Strzeliłem do niego z daleka z łuku myslac ze to wróg, a on sie do mnie wrogo nastawil i musialem go dobic. Dostalem po nim jego prochy. Da sie go jakos wskrzesic czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Wydaje mi sie, ze sie nie da, ale jak dasz te prochy babce w Firelink to bedziesz mogl kupic to co on sprzedaje. Moze ci to pokrzyzowac questa z Siegwardem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Jak ja kocham ta gre i randomowe najazdy. Zabawa megaaa! Yano dla Ciebie bez leczenia filmik 3v1 bylo wiecej, ale nagrywam te imo z najwiekszym klimatem. Moze byc? Tutaj to co uwielbiam, czyli klimat i polowanie. Polecam ten filmik, bo ma fajny klimat, mapa Epicka i epickie zakonczenie Nie od poczatku nagrany, ale od odpowiedniego momentu. Jeden bialy juz padl i potem host uciekl i przyszedl z kolejnym pomocnikiem plus asysta Darkmoona. Tutaj dowod jak sie nie jest rozsadnym to zawsze moze spotkac niespodzianka. +18 bo brutalne i te cialo na kladce... I ogromny blad hosta. A tutaj strach i panika Edytowane 14 Maja 2016 przez Jerome 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Dziwne, że nikt się nie przypierdzielił w filmikach Jerome'a o to, że jak najeżdża w tej lokacji to moby na dzień dobry kasują hostowi 80% życia Ja też miałem taki spot w BB gdzie atakowałem ludzi w miejscówce, z której nie mogli wyjsć żywo bo wszędzie było pełno latających smiercionosnych strzałek i szybkich elektrycznych bestii z pochodniami Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Wszyscy bossowie Solo i bez otrzymania hita. Wszystko zrobione na NG+8/9 https://youtu.be/Jk7f81D4EcQ Ostatnio walczyłem z Jerome na FC. Wrzucę potem filmiki. Chłop potrafi grać w pvp i ma pojęcie o Soulsach ale.... Czasami go za bardzo ponosi Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Dziwne, że nikt się nie przypierdzielił w filmikach Jerome'a o to, że jak najeżdża w tej lokacji to moby na dzień dobry kasują hostowi 80% życia Ja też miałem taki spot w BB gdzie atakowałem ludzi w miejscówce, z której nie mogli wyjsć żywo bo wszędzie było pełno latających smiercionosnych strzałek i szybkich elektrycznych bestii z pochodniami Ornit 50/50, ze jest nasionko i to ja mam wtedy przewalone, bo wojsko z hostem plus moby. Roznie jest. Dla mnie ta mapa jest najbardziej epicka w DkS3 (dlatego tam atakuje) czyli od Irithyll Dungeon do Profaned Capital, czuje Latrie moja najbardziej epicka mape ze wszystkich Soulsow. To mocna mapa, ale w pvp randomowym doliczaj 4 przeciwko max 2 i nasionka dzieki ktorym moby atakuja najezdzajacych. Co drugi tego uzywa. EDIT: No ponosi czasami, nie przecze. Takze i w walkach co dodaje niespodzianki i zaskoczenia, ale czasem moze zabolec i mnie . Fighter Ty lepiej organizuj turniej. Bedzie fun Edytowane 14 Maja 2016 przez Jerome 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 No a na wczorajszy FC w katakumbach, to żeś Pan nie przyszedł, ino wolisz biednych randomków najezdzac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Turniej będzie za tydzień Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Wszyscy bossowie Solo i bez otrzymania hita. Wszystko zrobione na NG+8/9 Fighter, z PvE już wszystko wycisnąłeś to teraz czas na speedruny Ornit 50/50, ze jest nasionko i to ja mam wtedy przewalone, bo wojsko z hostem plus moby. Roznie jest. Dla mnie ta mapa jest najbardziej epicka w DkS3 (dlatego tam atakuje) czyli od Irithyll Dungeon do Profaned Capital, czuje Latrie moja najbardziej epicka mape ze wszystkich Soulsow. To mocna mapa, ale w pvp randomowym doliczaj 4 przeciwko max 2 i nasionka dzieki ktorym moby atakuja najezdzajacych. Co drugi tego uzywa. W dungeonie jest kilka mimiców. Jak host używa nasionka to atakuję mimica, żeby się obudził. Jaja jak berety wtedy odchodzą bo host i jego ekipa kompletnie głupieją w takiej sytuacji i zdarza się, że mimic od razu rzuca się na hosta i go zjada Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Ostatnio walczyłem z Jerome na FC. Wrzucę potem filmiki. Chłop potrafi grać w pvp i ma pojęcie o Soulsach ale.... Czasami go za bardzo ponosi Myślę, że nawet małpa po tylu godzinach spędzonych z grą miałaby pojęcie o Soulsach i radziła sobie w pvp. Typek sam się ochrzcił bogiem serii, pokazując niesławne kille zza kolumny, uzyskał łatę klalna na forumie. Dla porównania - ty na ten przykład wrzucasz bardzo solidne filmiki, które świadczą same za siebie. Ot subtelna różnica. Edytowane 14 Maja 2016 przez stoodio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) No a na wczorajszy FC w katakumbach, to żeś Pan nie przyszedł, ino wolisz biednych randomków najezdzac Pisalem, ze bede dopiero w nocy od razu po ogloszeniu godziny. Jak sie wyszykowalem to byla koncowka FC i obaj z Fajterem poszlismy na randomowe akcje Ostatnio walczyłem z Jerome na FC. Wrzucę potem filmiki. Chłop potrafi grać w pvp i ma pojęcie o Soulsach ale.... Czasami go za bardzo ponosi Myślę, że nawet małpa po tylu godzinach spędzonych z grą miałaby pojęcie o Soulsach i radziła sobie w pvp. Typek sam się ochrzcił bogiem serii, pokazując niesławne kille zza kolumny, uzyskał łatę klalna na forumie. Dla porównania - ty na ten przykład wrzucasz bardzo solidne filmiki, które świadczą same za siebie. Ot subtelna różnica. Jedni uwielbiaja speedruny, inni lvl1 ng+7, inni pvp itd itd. Ja gram tylko pvp, a jesli chodzi o pve to przechodze zawsze cale ng+ do samej koncowki by miec wszystkie mapy odkryte przy okazji robienia nowego buildu. Fajter pod koniec DkS wzial sie za speedruny i szukal innych wrazen i robi to swietnie, bo to swietny gracz. Kazdy gra tak jak lubi, ja uwielbiam randomowe najazdy i wojny 4v1, 4v2 itd Stoodio jesli grasz to zbierasz doswiadczenie i stajesz sie lepszym. Normalna rzecz jesli trenujesz. Ale jesli sie ma dwie lewe rece do gier to nie przeskoczysz wyzej niz pojecie ''dobry gracz''. W randomowych walkach imo musisz byc kompletny - skill, spryt, orientacja w terenie, planowanie w sekunde, timing do akcji i wszystko inne. Do FC wystarczy skill i dobry build, bo masz zasady i nikt Cie nie zaskoczy czyms co jest zakazane. Ja randomowe uwielbiam bo jest freestyle. Edytowane 14 Maja 2016 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Yano tutaj masz gankerow, dowod na brak zasad. Mapa wyczyszczona i polowanie na czerwonych. W filmiku blad na poczatku, odruchowo od razu po zobaczeniu goscia bez poswiaty... a to byl czerwony i potem polapka na mnie, ale wyjscie i.... Tutaj przyklad gosci ktorzy maja zawezone pole widzenia i nie sa gotowi na takie akcje Jak ktos lubi najazdy to zapraszam do mojej siedziby. Tutaj cos z L O R E. Nie wiem czy odwazycie sie sprawdzic filmik, ale jak bedziecie w tym miejscu to ukloncie sie i zawroccie.Tam czeka tylko.... Co za miejsce! Edytowane 15 Maja 2016 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Powalczyłem trochę w PVP Executioner Greatsword - kozacka broń chyba moja ulubiona w tej części na dzień dzisiejszy. Chargowane 2H R2 daje radę w dodatku nie każdy wie, że zaraz po puszczonym jednym można ładować drugie. Wrzuciłem montaż na youtuba. Nie zabijam tu niestety 1 vs 4 jak niektórzy tutaj na forum ale mimo wszystko polecam obczaić: Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Wczoraj pokonałem Strażników i zastanawiam się którą broń z ich duszy wybrać. Cały czas biegam z rzeźnikiem jednak chciałbym pójść w GS. Mam zweihandera jednak jakoś mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) kozak broń Edytowane 15 Maja 2016 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi