Opublikowano 28 listopada 20168 l Zależy od Twoich statystyk, jeśli ciśniesz w dexterity to ostra będzie najlepszym wyborem.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Nie pojawił mi się ten Niezłomny Łata.Gdzieś indziej można go znaleźć?Kręcę się po tej katedrze i nic:/
Opublikowano 29 listopada 20168 l To nie jest żaden łata tylko Patches. Musisz pogadać z typem w studni wcześniej i wejść do katedry od strony wielkich wrót które na początku są zamknięte. A jak go nie będzie to będzie w firelink shrine jak wejdziesz na wierzę po zakupie klucza i potem będziesz wracał.
Opublikowano 30 listopada 20168 l No znalazłem go w końcu.Kupiłem ten klucz i dopiero.Nastawiony byłem na katedrę.A gość mi psikusa zrobił.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Niezłomny Łata xD beka aż chyba odpalę gierkę w pl co tam jeszcze ciekawego wymyślili.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Kupiłem DK 3 w sklepie dla idiotów za 179 zł, mimo że na pudełku była cena 259 zł. Już którys raz zdarza mi sie taka sytuacja w MM. Nie powiem, miła niespodzianka przy kasie tylko jakbym wiedział jaka jest faktyczna cena to gre bym juz kupił w ubiegłym tygodniu. A tak przez równy tydzień dzwoniłem, jezdzilem po roznych mniejszych sklepach i jedyne co mieli to remaster 2 częsci. No nic, rada na przyszłość, jesli cena jakiejs gry w MM Was odstrasza to przepusccie ją dla pewnosci przez czytnik. Edytowane 2 grudnia 20168 l przez Marczello
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Fretki i jej stary padli. Chyba jednak Nameless był trudniejszy ale walka super. Wiadomo kiedy drugie dlc?
Opublikowano 10 grudnia 20168 l Jakoś na początku przyszłego roku chyba. Luty, marzec? Ja się pytam kiedy GOTY, bo wolałbym całość na płycie. Długo w jedynce biegałem z kataną i ucieszyłem się, że tu można ją zdobyć tak szybko, ale jednak jak dorwałem się do klejmora, to przypomniałem sobie, dlaczego w jedynce też się na niego przerzuciłem.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l Takie czasówki wypadają świetnie. Nie żadne wyskakiwanie za plansze i bieganie po gołej teksturze omijając przy tym 96% gry.1:16:44 godz. zaliczone DkS III wraz z ubiciem wszystkich bossów. Aż miło się to ogląda. Pierwsze DLC zaliczył w ok 16min.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l W którym momencie Patches przenosi się do świątyni? Spotkałem go w katedrze, kupiłem od niego zbroję cebulaka, rozwaliłem bossa, a on dalej tam stoi.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l Myślałem, że opcja z wieżą jest alternatywna, jeśli ominie się go w katedrze. Tak to wynika z tego, co jest napisane. A że klucz do wieży miałem już sporo wcześniej, to i tam więcej nie zaglądałem.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l w dlc jest dwóch bossów? W sumie żadnego specjalnego "zakończenia" nie było i nie wiem czy to koniec. Wku.rwiają mnie te drugie, piąte i dziesiąte fazy bossów. Człowiek cieszy się ze zwycięstwa, a tu przychodzą koledzy i jest pozamiatane. Oczywiście nie chodzi mi o fazy w trakcie walki tylko, że pasek zdrowia się cały odnawia. Nie można dać paska zdrowia na cały telewizor? W pierwszej i drugiej części chyba tego nie praktykowano.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Bieda to DLC, sama walka z bossem fajna, natomiast to tak naprawdę tylko jeden boss, bo tego drugiego opcjonalnego to nawet nie ma co liczyć... Co do zakończenia to możesz sobie pogadać z malarką, z NPC z wioski (to ci coś da), i tyle w temacie. Edytowane 20 grudnia 20168 l przez sakiu
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Można w jakiś sposób sprawdzić, ile dało się przedmiotów do poszczególnych covenantów?
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Poza tym że na podstawie nagród możesz sprawdzić czy ofiarowałeś więcej niż 10 to nie da się.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l To chyba uzbieram najpierw po trzydzieści i potem oddam. Te ogary Farrona w ogóle działają? Jak sam przechodziłem przez las, to mnie atakowali, a jak w końcu doszedłem do wilka, to lipa - zero inwazji.
Opublikowano 3 stycznia 20178 l Kupiłem 3 na XOne. Lepiej grać samemu, czy poszukać kogoś do coopa? Jeśli to drugie to ma ktoś ochotę pograć od początku?
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Jak mnie już wkur,wienie brało przy niektórych bossach to brałem pomoc bo jestem słaby psychicznie.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Czy w NG+ ponownie dostanę 5 darmowych poziomów u Yoela? Czy będąc atakowanym przez Palce lub kurhanowców można zdobyć przedmioty do przymierza?