Opublikowano piątek o 10:514 dni Fajna przygoda po prostu. Edytowane piątek o 10:514 dni przez mario10
Opublikowano poniedziałek o 20:311 dzień Smiesznie biega Ejlojka po glebokim sniegu w Kraju z dzikich mroznych terenow, tak zeby sie nie poslizgnac. Wczoraj akurat u mnie zimowo padalo wiec idealnie sie zgralo. Bialy puch w the frozen wilds jest zajebisty; i ten co leci z nieba i ten co lezy na ziemi. Przy okazji potwierdzilo sie co w tej gierce, lub jej podobnym, lubie najbardziej robic - jak tylko wdrapalem sie na poczatek dlc, to zabralem sie za odkrywanie krainy, kupilem mapy skarbow i skradajac sie zagladam w kazdy kat, zbieram kazda znajdzke, podpalam kazde ognisko, wdrapuje sie na kazda gore a pozniej z niej slizgam i to, jest najlepsze. Ejlojka zajebiscie sie zeslizguje z gory na dol. Walka i misje fabularne moga i musza poczekac. Robie tak w kazdej gierce z „otwartym” swiatem. Lubie chyba po prostu spacerowac przez te landy, zwiedzac ladne miejsca bo ladna ta gierka full
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Tak narzekali na wygląd wody w jedynce, że w dwójce wygląda obłędnie. Aż szkoda że bardziej tam tego w misjach nie wykorzystali.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Infantylne dialogi z NPC to coś co poziomem mocno odstaje od reszty. Sprawiają wrażenie napisanych przez nastolatka i dziwne że ktoś to w ogóle puścił. W takim CDPR to by taki pisarzyna został wyjebany dnia pierwszego.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czy DLC Frozen Wilds to ta ściezka nad kurhanem, nad metalowym diabłem, czy to po prostu jakaś misja tam taka normalna mnie chce prowadzić?