Skocz do zawartości

NieR: Automata

Featured Replies

Opublikowano

platinium jakie dobre, kazdej konsoli jako ex sypnie prawdziwa perelke :obama:

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 255,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano
:banderas: Platinum
Opublikowano

Ciekawe czy jak ta laska zdejmie opaskę to też wzrokiem będzie zamieniała ludzi w skały a potem zamieni się w potowra, pewnie to nieślubna córa Emila (:

Opublikowano

Juz jest normalna jakosc na kanale playstation. I wyglada glorious. Daj kto moze, jestem na mobilnym.

Opublikowano

Obłęd, od "może będzie warte spróbowania", do "day 1 purchase"  po jednej zajawce

Opublikowano

Zapowiada się świetna gierka. Design bohaterki bardzo fajny,system walki również widać będzie ekstra,no i te 60fpsów. Szkoda,że jeszcze tyle czekania.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Ta muzyka plus jak to wygląda w 60 fps.

:banderas:

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Jezu, wszystko jest za(pipi)iste w tym trailerze, jeszcze ta genialna muzyka :banderas: 

Szykuje się rewelacyjna gierka.

Opublikowano

Świetnie się zapowiada. Design, gameplay i muzyka to coś świetnego. 

Opublikowano

Fajnie się walka prezentuje, ale mam nadzieją że na kolejnym trailerze poznamy naprawdę istotne rzeczy, takie jak  uprawianie ogródka, łowienie ryb czy zabijanie stada owiec.

Opublikowano

:obama:

Niezły będzie ten przyszły rok.

Opublikowano

Nawet lepiej, zdążę może do tego czasu ograć jedynkę.

Opublikowano

Wiadomo czy to, że miecze wiszą w powietrzu za plecami w bohaterki to celowy zamysł czy skutek pokazywania jeszcze wczesnej wersji? Wolałbym to pierwsze bo mi się to cholernie podoba, może dziwne jest to co piszę, ale fakt że po prostu ustawili je za plecami bohaterki zamiast marnować czas i moce produkcyjne na "realizm" dużo dobrego świadczy o tym devie.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Piękny trailer :obama: 

Musze wreszcie ograć pierwszą część która leży na półce i czeka.

Opublikowano

Wiadomo czy to, że miecze wiszą w powietrzu za plecami w bohaterki to celowy zamysł czy skutek pokazywania jeszcze wczesnej wersji? Wolałbym to pierwsze bo mi się to cholernie podoba, może dziwne jest to co piszę, ale fakt że po prostu ustawili je za plecami bohaterki zamiast marnować czas i moce produkcyjne na "realizm" dużo dobrego świadczy o tym devie.

Też to zauważyłem i jestem tego samego zdania. Super, że poszli w tym kierunku ;)

Opublikowano

Walka wygląda bajecznie :banderas:

No ale walka walką, teraz proszę pokazać mi eksploracje, jakąś cutscenkę, NPCów i jakiegoś sidequesta, bo jednak walka to nie jest to, za co uwielbiam pierwszego Niera i co powoduje u mnie jaranko drugim.

Opublikowano

@mate5

ona jest zaawansowanym androidem, wysłanym przez ludzi. 

edit: 

więc łączyłoby się to w sumie z koncepcją lewitujących mieczy

Edytowane przez nobody

Opublikowano
"Perhaps the greatest thing to come out of the collaboration between Square Enix and Platinum is how Taro and Kamiya are now drinking buddies. 'I like drinking with him around the office,' he says. 'There's quite a lot of dirty conversation going on.'"

xd

Opublikowano

wiadomo cos czy historia bedzie nawiazywac do pierwszej czesci?