Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

niech sobie zobaczą ile od premiery wyszło nowych IP na ps4

Wymieniaj te growe masakratory, ofc nie liczymy symulatorów chodzenia i indyków z Pc.

Zapis saveow dreamcasta był i jest najlepszym pomysłem ever.

Gdzie te czasy <chlip>

Mi brakuje memorek, człowiek zapisał sobie gierkę na takową i mógł spać spokojnie,że jak się konsola zepsuje to zapisy z gierek sobie bez problemu wczyta na nowej albo u ziomka wrzuci swój stan gry.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A ile z nich jest dobrych? [emoji14]

Opublikowano

BB jako nowe IP xd

Opublikowano

Czappi ładnie to wytłumaczył.

Opublikowano

ej ja też tak chcę:

RDR nowe IP bo nie ma radia w koniu Xd

Opublikowano

NzzDEC5.gif

Forza jako nowe IP? Beka wnusiu, tak jakby wczesniej nie bylo symulatorow scigalek :yao:

Opublikowano

gyrosy, to ten klon kill switch?

Opublikowano

Sonic, to szybszy Mario?

Opublikowano

beka czajcie to gimby wczoraj gram wysylam ziomeczkowi wiadomosc z zapytaniem czy gra w girsy, dziś gram i dostaje wiadomosc:,,gram,, patrze na jego profil :ostatni raz online 12 godzin temu.

xbox live im disapointed

Opublikowano

bloodborne , driveclub, Until Dawn,  Order, Knack   wszystko nowe  ip :)

Teraz jest ok. Dwie gry, ho ho rzeczywiście zalew tytułów jak za czasów PS2 XD

No i te symulatory chodzenia,kórva jak ja tym gardzę. Już przy demkach tych pomyj od Quantic Dreams można było usnąć. Jak im sie nie chce robić gier,w których chodzi o GRANIE to niech przerzucą się na robienie cut scenek dla innych studiów.

Opublikowano

beka czajcie to gimby wczoraj gram wysylam ziomeczkowi wiadomosc z zapytaniem czy gra w girsy, dziś gram i dostaje wiadomosc:,,gram,, patrze na jego profil :ostatni raz online 12 godzin temu.

xbox live im disapointed

czemu ty piszesz jakbys był czarnoskórym 10 latkiem z bronxu? :(
Opublikowano

Cod, Destiny, Halo, Quake, Unreal itd...jest kolnem Wolfenstaina  :gayos:

Opublikowano

Nie no, ale mnie M$ dziś w(pipi)ił... specjalnie krwa pojechałem i kupiłem RDRka (od kumpla) aby sobie pograć we wstecznej, a Ci go zablokowali :dafuq: Niewielkie pieniądze, kumpel nawet chętny aby oddać $, no ale niesmak pozostaje.

Serio rozumiem różne rzeczy, ale takiej patoli jeżeli chodzi o usługi to jeszcze nie widziałem. Ode mnie dla m$ ogromny minus.....

Edytowane przez Starh

Opublikowano

poprawna forma to był. pewnie i tak dadzą niebawem po takim fakapie.

Opublikowano

Nie no, ale mnie M$ dziś w(pipi)ił... specjalnie krwa pojechałem i kupiłem RDRka (od kumpla) aby sobie pograć we wstecznej, a Ci go zablokowali :dafuq: Niewielkie pieniądze, kumpel nawet chętny aby oddać $, no ale niesmak pozostaje.

Serio rozumiem różne rzeczy, ale takiej patoli jeżeli chodzi o usługi to jeszcze nie widziałem. Ode mnie dla m$ ogromny minus.....

Przecież RDR'a nie ma jeszcze oficjalnie w BC ... Sam sobie winny jesteś.

Opublikowano

Skoro co poniektórzy maja takie ciśnienie na gierki z poprzedniej generacji to nie lepiej po prostu zainwestować w x360 i na spokojnie sobie ogrywać gierki bez potrzeby wyczekiwania czy jakiś tytuł dodadza do wstecznej ? Btw ten rdr póki co śmigał tylko w wersji cyfrowej i po prostu wyciekło im to za wcześnie imo

Opublikowano

zły gierka udostepnia możliwość ogrania we wstecznej kompatybilności RDR, ale mnie wqurwili, wracam do Sony... oh wait :reggie:

Opublikowano

No ale powiedzmy sobie szczerze w co by graly podludki jakby nie bylo wstecznej kompatybilnosci ? Forza po raz 9, lub znowu strzelanie z laserow ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Czy Sony wyda kiedyś ładnie wyglądająca limitowana edycje konsoli ?

24170471094_6b1c73369f_b.jpg

black_ops_3_ps4.jpg

xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Akurat ta z U4 wygląda fajnie.

A ta z MGSV Ci się też nie podobała?

Opublikowano

wyglądają tragicznie, podkreślają budżetowy charakter całej konsoli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.