Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

a są już modele z grami?

w 2018 a teraz unch3.1 900p i okrojony remaster ratcheta + na jesień gra ze szczurem z ps3    :dynia:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Czy istnieje jakiś model PS4, w którym wiatrak nie kręci się jakby miał zamiar odlecieć? W ciągu ostatnich dwóch dni odwiedziłem trzech znajomych klapów. 3 WYJĄCE konsolę. Plus w jednej padający napęd.

Bo tam jest serce smoka, które czymś trzeba ochlodzic, gdy generuje wiedzmina 3 na takich detalach.

W zielonym szambie biegają chomiki które mają problem z 900p, to tam wystarczyłoby chłodzenie pasywne

Opublikowano

a są już modele z grami?

w 2018 a teraz unch3.1 900p i okrojony remaster ratcheta + na jesień gra ze szczurem z ps3    :dynia:

Dropy i 900p w Trackmanii ostatecznie zniszczyło to zielone szambo

Beka z was

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Czy istnieje jakiś model PS4, w którym wiatrak nie kręci się jakby miał zamiar odlecieć? W ciągu ostatnich dwóch dni odwiedziłem trzech znajomych klapów. 3 WYJĄCE konsolę. Plus w jednej padający napęd.

Bo tam jest serce smoka, które czymś trzeba ochlodzic, gdy generuje wiedzmina 3 na takich detalach.

W zielonym szambie biegają chomiki które mają problem z 900p, to tam wystarczyłoby chłodzenie pasywne

Ale chvjowy post. Nie pozdrawiam.
Opublikowano

Niedawno kupił? Spokojnie, wszystko z czasem. Moja druga PS4 tez byla cichutka przez 2 miesiace, wprawdzie teraz nie wyje tak jak pierwszy model ale i tak jest glośna.

Póki co chodzi mega cicho, tak samo jak Xbox one czyli tak jakby nie chodziła, kultura pracy niebo, a ziemia w porwaniu do modelu 1115

Opublikowano

Czy istnieje jakiś model PS4, w którym wiatrak nie kręci się jakby miał zamiar odlecieć?

Konsola od premiery, cicha jak ps3slim, pełna kultura, wyższe sfery, elita, szlachta, 44% więcej pikseli, nowe standardy graficzne. Pozdrawiam z Królestwa Niebieskiego.
Opublikowano

Pewnie hałasy budującego się domu zagluszyly startujacego jumbo jeta.

Opublikowano

Ja kupiłem model, który polecił mi kubson.

W porównaniu do premierowej wersji mega,kompletnie jej nie słychać.

a ty już ps4 nie miałeś ? dopiero teraz kupiłeś a tak w cw wojujesz?

Opublikowano

Czy istnieje jakiś model PS4, w którym wiatrak nie kręci się jakby miał zamiar odlecieć?

Konsola od premiery, cicha jak ps3slim, pełna kultura, wyższe sfery, elita, szlachta, 44% więcej pikseli, nowe standardy graficzne. Pozdrawiam z Królestwa Niebieskiego.
Szanujesz markę to wyłowiłeś takiego cichego rodzyna.
Opublikowano

Ja kupiłem model, który polecił mi kubson.

W porównaniu do premierowej wersji mega,kompletnie jej nie słychać.

a ty już ps4 nie miałeś ? dopiero teraz kupiłeś a tak w cw wojujesz?

Zyebała mu się chyba ostatnio więc kupił drugą. 

Szanujesz markę to wyłowiłeś takiego cichego rodzyna.

Jakbyś odpalał konsolę raz na tydzień/dwa to też by nie miało się tam co grzać. :lapka: 

Opublikowano

Konsola odpalana codziennie a jest cicha jak ps3 slim, tylko jak wkładam płytę do napędu to słychać startującego jumbo jeta.

Takie egzemplarze tylko dla osób które szanują markę :lapka:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Kupić ps4 po sprzedaży starej ps4 to jeszcze rozumiem ale kupić drugie ps4 bo jedno się zepsuło to już głupota :D Ja swoje szanuję więc odpalam tylko dla exów może dożyje do końca generacji w końcu już za rok nowe konsole. Mam nadzieję że drake nie spali mi konsoli.

Opublikowano

Pozdrawiam z Królestwa Niebieskiego.

7_osob_utonelo_w_szambie_19725673.jpg

Opublikowano

Kupić ps4 po sprzedaży starej ps4 to jeszcze rozumiem ale kupić drugie ps4 bo jedno się zepsuło to już głupota :D Ja swoje szanuję więc odpalam tylko dla exów może dożyje do końca generacji w końcu już za rok nowe konsole. Mam nadzieję że drake nie spali mi konsoli.

Czemu głupota?
Opublikowano

Jak z tym PS4K plotki okażą się prawdziwe to oficjalnie nasikam na logo Sony. To już przeginka. 

Co z tego, że 4K jak muszę wtedy kupić jakiś TV 65". 

Opublikowano

si. wersje cuh 1215/1216. wyszły m.in. wraz z wersją 1TB. na rynku są chyba gdzieś od listopada-grudnia 2015. 

ja mam jeszcze tę głośną, ale do odrzutowca blubera się umywa

Ja mam 1216 1TB z listopada. Zaczęła w tym miesiacu głośniej chodzić.

Opublikowano

Czemu głupota?

Bo gier jak nie było tak nie ma

Opublikowano

To będą musieli ładnie poucinać, żeby to chodziło w 60 klatkach. Nie będzie nawet w fullhd. 

Opublikowano

Czemu głupota?

Dali ci wadliwy sprzęt z z krótką gwarancją. Po zepsuciu od razu kupujesz tej samej firmy ten sam sprzęt. Dajesz się pukać w dupkę jednocześnie robiąc loda kazowi.

Miałem w swoim życiu wiele konsol w tym sony ps2 ps3 (fata i nadal jest u rodziców i działa jako odtwarzacz! ) i wiele kompów. Jedyny tak kiepsko zaprojektowany i wadliwy sprzęt jaki miałem to xbox 360.  Różnica polegała na tym że jak zepsuł mi się xbox 360 po 3 latach to ms wymienił. PS4 to źle zaprojektowana konsola. Przegrzewa się , płyty głośno chodzą,  ma 3 nóżki które powodują że konsola nawet nie stoi porządnie :D . Bubel im wyszedł.

Opublikowano

Po co kaleczyć tą grę dla jakiegoś VR? Bez sensu. Niech lepiej skupią się na nowych grach skrojonych specjalnie pod tą technologię a nie ucinają obecne hity. 

Opublikowano

Jedyna gra jaka może być petardą na VR to SUPERHOT. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.