Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No tak - zapomnialem, ze przeciez ta gre sie bardziej oglada niz gra xD

Czuje, ze bedzie najmocniejsza 7mka w historii seriali na konsolach!

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mimo, że wychodzi to na zielonym szambie to i tak bym w to zagrał   :oscar:  :oscar:  :oscar:

Opublikowano

@suteq

No trafione, ale optymistycznie zakładam trololo. To drugie to faktycznie jakaś plaga, więc przyjmijmy że to autyzm zbiorowy. [*]

Nobody je,bany jednoplatformowiec

Inb4 fotki 3dsa i laptopa z biedry

Oj jak piecze, oj jak go boli :banderas:

Jezu raven nie nadszarpuj mojego autorytetu ;/

Opublikowano

Bluber... Tak.. Taka ameba , co się wpierdala z buta w każdy temat, nie wnosząc praktycznie nic.

Taki śmieszek forumkowy, raczej błazenek wegański..

Opublikowano

Siada siada, jak oglądam kolejny pokaz, trailer uncharted 4, psycha siada w takim stopniu, że trzeba będzie wolne brać w pracy żeby się odpowiednio przygotować do najlepszej gry w najlepszej oprawie.

Opublikowano

Isis widzę znowu przewiduje oceny exow na xboxa, każdy wie jak to się kończy :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Siada siada, jak oglądam kolejny pokaz, trailer uncharted 4, psycha siada w takim stopniu, że trzeba będzie wolne brać w pracy żeby się odpowiednio przygotować do najlepszej gry w najlepszej oprawie.

U mnie w pracy sami gracze, dwóch już kombinuje zwolnienia na 10 maja. 

Jaki by ten Uncharted 4 nie był, to na tym skostniałym rynku będzie petarda. 

Opublikowano

Heart of Darkness to jedna z tych gierek, które w swoim czasie furory nie zrobiły, były raczej odbierane w kontekście niespełnionych obietnic, sporego zawodu, a dzisiaj nie wiadomo skąd dosyć często wymienia się ją jako jakiś sztos. Nie wiem czy to przypadkiem nie jest zgubna tendencja do oceniania współcześnie starych gierek przez ich stopień trudności, bo jak trudne( a była franca trudna) tzn. że to musi być kozak. Ładna wizualnie (chociaż kiepska technicznie, nawet jak na swoje czasy- pixelartowa rozdziałka), klimatyczna, z najwyżej dobrym gameplayem. Poprzednie tytuły od Chahiego to były dealbreakery, a HoD był najwyżej solidny. Z dzisiejszej perspektywy faktycznie broni się najlepiej z tej trójki i może to też wpływa na opinię współczesnych, że wtedy to musiał być genialny szpil.

Opublikowano

mi sie nawet na premiere podobala, nigdy nie rozumialem hejtu jaki sie wokol tej gry narodzil, ludzie mieli za duze wyobrazenie wtedy - another world zapisal sie na stale w historii gamingu i chyba zbyt duzo myslalo, ze kolejna gra Chaniego(i to po takiej przerwie i dlugim czasie developingu) to bedzie kolejny kamien milowy w gatunku

Opublikowano

Chorobowe już zaklepane na 13 Maja na prawdziwą petardę :banderas:

No ale może zapytam się ziomków z pracy i Baśki w co tam ciula jej mąż bo mogę się mylić :pawel:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nie ubliżając nikomu xD ale jakim trzeba być zyebem by brać wolne na gierki ? 

Opublikowano

pytanie powinno brzmieć: jakim trzeba być zyebem żeby brać wolne dla kapiszonów 4? 

Opublikowano

Wolne na gierki, to już wyższy poziom abstrakcji jeśli o mnie chodzi :P

Opublikowano

Oczywistość. Ja z chęcią bym brał zmiany innych ludzi byle tylko nie grać w tego kupsztala. 

No ale i tak ogram za całe zero złotych. Zmuszę się i sprawdzę kolejne przygody idioty, popacze na graficzke i może będzie mi się chciało skomentować jak  bardzo ta gra chce doścignąć U2 w kwestii "oooo jaaa, ale to wygląda".

Opublikowano

Zdecydowanie mniejszym od typa, który odczuwa satysfakcje ublizajac komuś na forum o gierkach. xD
Opublikowano

Wolne na kapiszony 4 - przejść kampanie w 8h, szybko na pchli - gra za 10zl+kasą za chorobowe = Januszowi profit.

Wolne na Dooma - kampania potem ostra mlocka w multi, dzwoni szef po tygodniu gdzie ty kurrrrwa jesteś, brak kasy za chorobowe, obcięta premiera i nagana ale za to duszyczka nakarmiona gamingowym kawiorem :banderas:

Opublikowano

brać wolne na unchartad xDDDDDDDDD

uncharted i petarda w jednym zdaniu, o bo je,bnę :rotfl:

czas iść drogą mejma i zacząć patrzeć w przeszłość, bo w przyszłości nie widzę nic dobrego

Opublikowano

Isis jak tam |?

Zdecydowanie mniejszym od typa, który odczuwa satysfakcje ublizajac komuś na forum o gierkach. xD

Zdecydowanie wolę mieć wszystkie platformy i nie być chorągiewką iks kurrrwa de . Jezu isis weź się ogarnij w końcu, na chu.n tu piszesz skoro non stop każdy Cię wgniata w glebe ? xD

Opublikowano

O Jezu raven, jak ktoś lubi tego typu gierki, zagrywal się w poprzednie części, w Tomb Raidery to dla niego będzie petarda.

To, że Ciebie to nie interesuje, bo wolisz spędzać czas z gierkami za dolara nie oznacza, że inne kategorie grier są słabe.

Zdecydowanie wolę mieć wszystkie platformy i nie być chorągiewką iks kurrrwa de . Jezu isis weź się ogarnij w końcu, na chu.n tu piszesz skoro non stop każdy Cię wgniata w glebe ? xD

No najbardziej to mnie wgniataja w glebe prostaki Twojego pokroju. xD

Choragiewka, bo co ? Bo gralem we wszytko co mnie interesuje ? Bo nie uwazam,  ze najlepsze polaczenie obecnej generacji to Xbox Zero+PC jak Tiger Bozno z Lodzi ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ale przecież on lubi Tomb Raidera, a jedzie po Uncharted xd

Opublikowano

No to ladny hipokryta. W nowym Tombie, to nawet kapiszony sa 5 razy bardziej odczuwalne niz w Draku.

Opublikowano

Ja lubię Tomb Raidera? Pokaż mi gdzie to napisałem. Bzdura, TR to jeszcze większe parujące gów,no i jeśli już mamy mierzyć raka, to Uncharted > TR, co już nie raz pisałem.

Opublikowano

Reasumujac ISIS. Przypyeerdoliłeś się, że komuś wypomniałem branie L4 na gierki. Twoja nowa klaperska dusza kazała Ci bronić anczarted.xD Matko boska, czemu klapy są takie słabe ? 

PS. Dla Ludwiczka ... "Lubie" obie gierki, nie moja wina, że drejk jest tak słaby w porównaniu do Lary =/ 8/10 jest zawsze lepsze niż 6/10. 

Opublikowano

Kolejny co nie widzi różnicy pomiędzy ostatnimi TR a Uncharted? No jakoś mnie to nie dziwi, heh.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.