Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przecież Spencer juz zapowiedział lepszego xboxa.

Po drugie, jeżeli ktoś wierzy, że nowa wersja PS4 będzie odpalac gry w 4k, to jest idiotą, chyba ze Sony zażyczy sobie 5tyś za nowa PS4.

Po trzecie, nie bierzcie tyle narkotyków, bo Ryse przy Order to jest guwno rozmazane, widzi to każdy bez wady wzroku, mam wkleić cytat z DF? Pytam się bociary.

Bym zapomniał, po czwarte, DSIII na taczerze w 900p i ze spadkami do 20fps, hahahahah.

Lepiej wklej. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W Twojej wyobraźni.

Podbijam. Link albo pysk.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=96842

http://gry.interia.pl/newsy/news-microsoft-komentuje-wymiane-podzespolow-w-xboksach,nId,2159055

Czyli, nie dadzą wam śrubokręta aby wymienić nowe gpu, tylko dadzą wam nową wersje konsoli, aby w końcu udało się osiągnąć na tym złomie mityczne full hd przy stałych 30fps. Co za zwierzęta, hahaha.

Opublikowano

Wafla do dzioba dostaniecie a nie 4k!!! Przypominam wszystkim, że ogromny sukces PS4, to w dużej mierze niska cena. Konsola, która będzie w stanie odpalić nowe gry w stabilnym 1080p i 60 to też będzie wydatek 600$, jak nie więcej. Sony zbroi się na wojnę z Fecebookiem i HTC(oraz innymi firmami, które wejdą w biznes VR). Poza tym, deweloperzy musieliby robić dwie wersje gier na samym PS4. A jak dojdzie jeszcze new Xbox, to na iksboksa też. I nie trzeba być specjalnie obeznanym w temacie, żeby przewidzieć, że dziwnym trafem wersje na starsze pudła, bedą działać gorzej.

Opublikowano

Znajac zycie na samym koncu dopowiedza, ze z tym 4K chodzilo im wylacznie o odtwarzanie multimediow ^^

Opublikowano

To co, nie będzie U4 w 4k na nowej PS4? :(((

A juz miałem jechać po tv 4k za 12tys.

Opublikowano

W Twojej wyobraźni.
Podbijam. Link albo pysk.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=96842

http://gry.interia.pl/newsy/news-microsoft-komentuje-wymiane-podzespolow-w-xboksach,nId,2159055

Czyli, nie dadzą wam śrubokręta aby wymienić nowe gpu, tylko dadzą wam nową wersje konsoli, aby w końcu udało się osiągnąć na tym złomie mityczne full hd przy stałych 30fps. Co za zwierzęta, hahaha.

Gdybanie i może :yao:

Poza tym co Ci z tego FullHD jak na gó.wnie pierdo.lym 4 nie ma w co grać. Gram na konsoli koleżanki a tu ze 120mbps sieci konsola łapie 1.2mbps. Na Tel i PC wszystko w porządku. Przeglądarka nie pozwala przewijać filmów na większości portali. No i ten pad. Może i PS4 jest mocniejsze od One, ale jakościowo jest półproduktem. Do połowy 2016 bez gier. Miej Ty jakąś przyzwoitość i zamilcz.

BTW mam srogo wyyebane na Twoje cytaty z DF

Opublikowano

wypuszcza ps4 slim z obsluga filmow 4k i tyle, bo chyba nikt nie wierzy ze konsola za $400 bedzie w stanie odpalac gry w 4k jak teraz ma problemy z 1080p 

Dokładnie!

Wystarczy spojrzeć jak w nowych grach w 4K radzą sobie topowe karty GTX970/980, taka konsola musiałaby kosztować kilka tysi

Lub te wszystkie plotki o grach w 4K to projekt i prace przy PS5, sprzeczne rozumiane przez prase

Opublikowano

Pier.dolenie sony o 4k na ps4,5 to jak pier.dolenie sony o 1080 na ps3.

Opublikowano

Mazzeo, możesz zamknąć swojego brata w szafie, albo najlepiej na(pipi)ić mu zasilaczem z xbona po łbie i dopiero zamknąć w szafie, bo koleś jest tak tragiczny jak rozdzielczość w QB.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Pier.dolenie sony o 4k na ps4,5 to jak pier.dolenie sony o 1080 na ps3.

Tylko, że Sony o tym nic nie mówi. Tylko banda po(pipi)elców z "rzetelnych pism" i druga banda z for dyskusyjnych o grach wideo dla dzieci.

Opublikowano

Cofanie czasu w Quantum Break wynika ściśle z fabuły i jest tylko narzędziem do jej przedstawienia, gdy np czysty wallhack w multi dałno-selfo-totemach jest po to, aby niebieskie januszostwo bron boze sie nie zgubilo, aby mialo łatwiej :yao:

Różnica IMHO jest zasadnicza :reggie:

Opublikowano

Mazzeo, możesz zamknąć swojego brata w szafie, albo najlepiej na(pipi)ić mu zasilaczem z xbona po łbie i dopiero zamknąć w szafie, bo koleś jest tak tragiczny jak rozdzielczość w QB.

Samą prawdę mówię. Jak do tej pory każda PS4 ma coś nie tak. Przy niej One to produkt Premium. Czaisz zwierzaku P-R-E-M-I-U-M.

Poczekam na Slimkę, jak śmiecie z Sony przypomną sobie jak robić hw w konsoli. Czy oni zatrudnili tam ludzi od XBoxa 360?

Opublikowano

Gdzie masz wallhack w multi U4?

Już raz Ci dawałem linka. Po raz drugi nie chce mi sie szukac... :reggie:

Opublikowano

Samą prawdę mówię. Jak do tej pory każda PS4 ma coś nie tak. Przy niej One to produkt Premium. Czaisz zwierzaku P-R-E-M-I-U-M.

Mówisz o tym, ze gry na PS4 chodzą w 1080p i wyznaczają nowe standardy graficzne, a nie jak na tym złomie w 720p, albo jak juz uda się dobić do 900p to spadki do 20fps? (pipi), nawet taka Trackmania na tym szrocie traci klatki. xDDDDDDDDD

Tony beki, to trzeba przyznać w tym x-taczer jest najlepszy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dalej to na One jest w co grać i ma najlepsze gry. :reggie: Wbijam grubo, że Sunset jest w 900p skoro to top topów tej generacji. Oczywiście kto nie ograł będzie miał okazję już za miesiąc. Jest w co grać to dają gry. Ty dalej pół produkty na PS4 za pełną cenę i User score na czerwono? Dobrze, że mam One, bo na PS4 zwiądłbym z braku gier do tego czasu.

Opublikowano

Tak, xbon ma najlepsze wyścigi i najlepsze strzelania do krasnali z grafiką jak afryka z halo 3 w hd. Szkoda, że te gry w ogóle mnie nie interesują, w przeciwieństwie do takiego DSIII, całe szczęści, że mam PS4, to w 2016 nie doświadczę 900p w 20fps. Tak więc w oczekiwaniu na 9h z rozdzielczością 720p życzę owocnego cofania czasu na zakrętach. Ja gram i mam do ogrania kilka gier z TEGO ROKU, a kolejne perełki już za rogiem.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
Jak ktoś sądzi że za 400$ dostanie 4K w grach to powodzenia, może jakiś Tetris z plusa, tu raczej chodzi o to żeby szrot4 wyrabiał z grami a nie 900p i 15fpsów i lipa taka że połowa sonybociarni ugrzęzła na bagnach na wiele miesięcy.

Najlepsze gry w swoich gatunkach (oprócz RPG, BB należy się korona). Najlepszy online. Podważ to. Nie opinią tylko faktami.

Jest tak jak piszesz, najlepsze gry na XO, a na niebieskim szambie co? SF 3/10 DOA:Extreme 3/10  unch3.1 900p dla podludzi na padzie który rozpuszcza się w łapach, wyjącej zawieszającej się konsoli, online z 2006 i gimnazjalnej społeczności, tfuu! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.