Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe jak bardzo zmienią się/zwiększą się wymagania sprzętowe przy nowej revizji. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie mam pojecia po co ulepszac PCeta do dwa lata, skoro wszyscy moi znajomi, ktorzy zlozyli smoki jeszcze za 360tki do dzisiaj graja z lepsza grafa w multiplatformach niz Nextgeny.

Za 360-tki może oznaczać 2005 albo 2014 więc izi wiesz.... pie.rdolisz.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

nie no ja zatwierdzialy klap a serce moje placze za nowa revizja, chyba jedynie mendrek i figaro sie ciesza bo ci ps4 nie maja i od razu kupiliby ps4k (podobna zasada z 3ds, duzo tych co tego wczesniej nie mieli od razu biora sie na new)

no jak kiedys pisalem, wyprac z umyslu klapa i  jedyny logiczny wybor to inwestycja w smoka, 200zl abonamentu, drogie ceny gierek, ekipa z psn *choc kocham) i naughty dog to za malo by az tak byc dymanym w du.pe i wyprzec sie na rzecz sony tego co zawsze identyfikowalo console gaming staconarny czyli jedna konfiguracja na te przynajmniej 5 lat

Opublikowano

Niestety zer ale tutaj ty się mylisz, konsole są tak bardzo do tyłu że blacha złożona na start tej generacji wciąga nosem ps4.5 :reggie:

Opublikowano

No ale na start tej a nie X360...

Opublikowano

Niestety zer ale tutaj ty się mylisz, konsole są tak bardzo do tyłu że blacha złożona na start tej generacji wciąga nosem ps4.5 :reggie:

A zaraz pascale  :czesc:

Opublikowano

Zeratul - pamietam dokladnie ze znajomy skladal kompa jakos w 2009-2010 r. Na pokladzie mial i5tke, ktorej nie wymyslili chyba wczoraj ? Przez te lata placil 1/5 za gierki, bez abonamentow za online, bez debilnych remasterow (bo w koncu moze odpalic wszytsko co zechce - gre z przed 5 czy 10 lat). Jasne - pewnie karte graficzna wymienil, bo GTXy wchodzily jakos w 2015r, wyszlo mu zdecydowanie na zdrowie, niz po 360tce inwestycja w Xkorkiego, ktora nawet 1080p nie wyswietla w 30 klatkach, a tutaj sie okazuje, ze zaraz bedzie 3 generacja, by w ogole zblizyc sie do jakosci, ktore on ma od 6 lat...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zeratul - pamietam dokladnie ze znajomy skladal kompa jakos w 2009-2010 r. Na pokladzie mial i5tke, ktorej nie wymyslili chyba wczoraj ? Przez te lata placil 1/5 za gierki, bez abonamentow za online, bez debilnych remasterow (bo w koncu moze odpalic wszytsko co zechce - gre z przed 5 czy 10 lat). Jasne - pewnie karte graficzna wymienil, bo GTXy wchodzily jakos w 2015r, wyszlo mu zdecydowanie na zdrowie, niz po 360tce inwestycja w Xkorkiego, ktora nawet 1080p nie wyswietla w 30 klatkach, a tutaj sie okazuje, ze zaraz bedzie 3 generacja, by sie w ogole zblizyc sie do jakosci, ktore on ma od 6 lat...

mogę potwierdzić, sam składałem w podobnym czasie kompa, bo już nie mogłem patrzeć na rozmazane pokazy slajdów (głównie multiplatformy które wyglądały i chodziły jak guwno i wcale tu nie przesadzam, exy jako tako jeszcze dawały radę), i czekanie na łaskę producentów konsol aż wydadzą nowe maszynki, serio poprzednia generacja była dużo za długa. I nie wiem jak na PS4, ale przykładowo takie "remastery" jak Sleeping Dogs czy Sants Rows lepiej mi działały na PC niż na XO (a miałem jeszcze wtedy leciwego Radeona 6870, karta obecnie za śmieszne pieniądze)

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

^^

a tak przy okazji - MS widze ladnie wspiera swoj nowy projekt! - za 8 dni premiera ich kolejnego "hitu", a w sklepiku Windows nadal reklamowany jest wylacznie Tomb Raider z cena 261 zl :yao:

Quantum Fucking Breake nawet nie ma xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ah ta jakość w dzisiejszych czasach. :banderas: 

Opublikowano

Te dzisiejsze gry telewizyjne to jak życie wyglądają czasami.

Opublikowano

Krwa a najlepsze jest to, ze smoki półtora roku temu były tańsze o kilka stówek xD

Opublikowano

nie no ja zatwierdzialy klap a serce moje placze za nowa revizja, chyba jedynie mendrek i figaro sie ciesza bo ci ps4 nie maja i od razu kupiliby ps4k (podobna zasada z 3ds, duzo tych co tego wczesniej nie mieli od razu biora sie na new)

no jak kiedys pisalem, wyprac z umyslu klapa i jedyny logiczny wybor to inwestycja w smoka, 200zl abonamentu, drogie ceny gierek, ekipa z psn *choc kocham) i naughty dog to za malo by az tak byc dymanym w du.pe i wyprzec sie na rzecz sony tego co zawsze identyfikowalo console gaming staconarny czyli jedna konfiguracja na te przynajmniej 5 lat

Dużo gadasz nic nie robisz. Zobaczysz kolejna grę od ND która na ps4,5 będzie jeszcze ładniejsza niż U4 i jak piesek polecisz do sklepu dokupujac 4 pak harnasia i kaszanke do tego. Już widzę oczami wyobraźni te gadki, że no już no prawie no ale killzone i pieski.

Opublikowano

kaszanke

U nich to się krupniok nazywa, eh bluber, taka gafa, ale co Ty możesz wiedzieć o tym jak Ty tylko kalafior jesz :/

Opublikowano

szrot4.5 jeśli posiadacze 4 będą mieli możliwość ulepszenia do 4.5 to nie widzę problemu, gorzej jeśli będą tylko dwie wersje konsol jedna z grami 1080p/60fpsów druga 1080p/30fpsów i z gorszymi ficzerami graficznymi. 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Sony i pójście graczom na rękę? Daddy, mocarza z rana brałeś czy co? jak wydadzą PS4K, to wypną się na posiadaczy PS4, to oczywiste :kaz: 

Opublikowano

Ważne że i ps4 i ps4 turbo, nadal będą pogrążać taczera. Co by nie wcisneli w magnetowid, i tak boty będą na kolanach od zazwsze i na zawsze i jaranko 720p lub jak knur pozwoli 900p i 55 klatek.

Opublikowano

A jak się okaże, że Xbone 1.5 będzie mocniejszy od Szrotu 4 ? Ależ byłby epicki butthurt xD

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, Sony już nas przyzwyczaiło że na mesjaszu, najlepsza oprawa i najlepsze gry... Zresztą żeby się nie okazało, że cały ten hype, będzie dotyczył tylko obsługi filmów itd w 4k..

Opublikowano

Wtedy znowu największe znaczenie będzie mieć ekskluzywny content pokroju kapelusza i złotych pistoletów w gierkach.

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, Sony już nas przyzwyczaiło że na mesjaszu, najlepsza oprawa i najlepsze gry... Zresztą żeby się nie okazało, że cały ten hype, będzie dotyczył tylko obsługi filmów itd w 4k..

No tak najprawdopodobniej bedzie, obsluga filmow 4K, to w koncu konsola za 400euro, wiec chyba nikt nie wierzy ze w tej cenie wloza do srodka cos co bedzie ciagnelo gry w 4K

4K to na PS5 i tu powinien byc przeskok graficzny

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

3lata to sporo czasu w tej branzy, trudno powiedziec, ale raczej TAK

btw dx12 mial byc rewolucja na platformie PC, 40% wieksza wydajnosc, a w testach syntetycznych na 3 grach roznica od 2 do czasami 10klatek, ładne rzeczy

http://pclab.pl/art68785-24.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.