Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wchodzę do tematu QB, patrzę, parę osób napisało, że dobra gra, ostatni post z odmiennym zdaniem i od razu isis "czyli wszystko fajnie tylko grać się nie chce". No brak słów XD

A jeszcze kilka dni temu chodził po prośbie kto się z nim złoży na gierkę. Ale tak to się kończy, gdy się okaże, że zamiast smoka wawelskiego kupiłeś chomika z palącą zgagą ;)

jak jakas gra "za specjalnie mnie nie interesuje", to nie trzepie w temacie 100 postow jak Ty, sorry.  :dunno: 

I zebysmy mieli jasnosc - nawet na GTXie 960 ta gra bedzie wygladac lepiej niz na Xkorkim, ale zeintersowanie po pierwszych 20 minutach i serialu spadlo do ZERA.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Steam, Origin i GOG Galaxy, a także uPlay - wszystkie mają osiągnięcia ;)

ogólnie fajnie, że są acziki, ale już od lat mnie boli, że trochę bez pompy na Steamie to jest. Na XBL czy PSN masz punkty/levele, jest to znormalizowane jakoś i masz to fajnie w profilu od razu pokazane, są dźwięki zdobycia osiągnięcia itd., no można się tym jarać, a na PC to tak jakoś z boku. Wiem, że działa i spełnia swoją rolę, ale czasami moja leniwa acziwowa k,urwa jest zawiedziona (jarają mnie acziki ale nie chce mi się spinać żeby jest zdobywać :usmiech:)

Opublikowano

Zapowiedziano nowe Dynasty Warriors Tactics oczywiscie :banderas: tylko :banderas: na :banderas: playstation :banderas:

Taki SZTOS, z PS4 nigdy nie było tak dobrze, a z każdym dniem robi się jeszcze lepiej. :fsg:

Tego już za dużo. Miarka się przebrała. (pipi).ać Xkorkiego. :shotgun: Zamiast się rozwijać, to stoją w miejscu i klepią drugą generację ciągle te same marki, ile można... :whyyy:

Gdzie w tym duch konsolowy? Gdzie te świeże pomysły, dziesiątki różnych gier, nowe serie, których samo odkrywanie stanowiło największy ich atut, jak na PS2, gdzie co druga gra okazywała się perełką. Obecnie na XO gry instalują się dłużej niż Windows 95 z dyskietek, co chwile live nie działa lub nie da sie czegoś pobrać, z grup ciągle wyrzuca, patche, problemy... To nie jest już konsola.

Wyczekiwany ex, nowa jakość w grach fabularnych okazuje się nudnym średniakiem. Halo 5 zamiast rewolucją okazała się murzyńskim failem, o GoW nawet nie warto wspominać, bieganie tymi pancernymi debilami od początku było nijakie.

Sprzedaje to gó.wno rozmazane i wyruszam na krucjatę szerzenia niebieskiego królestwa.

Opublikowano

słaby troll nawet jak na wsiowego chłopa 

Opublikowano

Znalazł się miastowy. :reggie:

Opublikowano

Znalazł się miastowy.  :reggie:

ja przynajmniej nie trolluje tak słabo :gayos:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ty nie musisz trollować, po prostu taki już jesteś.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To co, Uncharted 4: Remastered Edition pierwszą ekskluzywną megatoną na PS4K? :obama:

Ja liczę na last guardiana, to by dopiero była top beczka

Opublikowano

Ty nie musisz trollować, po prostu taki już jesteś.

Dokładnie, bycie zje.banym tłumaczyć trollowaniem? Nie idzcie droga Exacta. 

Opublikowano

a co exact zrobił? (ja się nie tłumaczę :cool:)

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

zostal najwiekszym bezbekiem a potem ban za bycie chuyowym

Opublikowano

Zapowiedziano nowe Dynasty Warriors Tactics oczywiscie :banderas: tylko :banderas: na :banderas: playstation :banderas:

Mówisz o trzeciej części słabych dwóch gierek (<80) z PS2? :kaz: no tak, pseudoklapkom i stulejarzom nie trzeba nic więcej niż tasować się do jeszcze nie wydanej gry, która jest trzecią częścią średniaków, nie posiadając do niej konsoli, nawet mi Cię nie żal 

Kur.wa przecież to nawet nie jest Dynasty Tactics a Romance of Three Kingdoms - zupełnie inna seria, z zupełnie innym gameplayem...

Dostępna również na Xbox One.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Hum prawilny człowiek, nawrócił sie, tylko PlayStation, tylko PS4, tylko PS4K, tylko grafika. Jemu podobnie jak mi rodzice wkładali zdjęcia w 4K do kołyski

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

zostal najwiekszym bezbekiem a potem ban za bycie chuyowym

a, to mi ani jedno ani drugie nie grozi.

Opublikowano

Najpierw shitstorm, a za 10 minut twitt:

Quantum Break is basically running fine now after being really sluggish and unresponsive earlier. Even on max settings. Very strange.

xD

Opublikowano

Szkoda słów na to co robi Microsoft ze swoim ekosystemem i exami.

Opublikowano

Doszedł przelew od MS-u ;)

Opublikowano

Ciekawe czy na ostatnią część batmana Sony zrzucało się z MS, żeby (pipi)owo chodził na kompach. 

Opublikowano

Uncharted 4 Dev's Next Game Will "Get Even More" Out of PS4

Cambier went on to tease that Naughty Dog has "some ideas" for how to "get more out of" the PS4 in the future, though you shouldn't expect a massive leap in fidelity.

http://www.gamespot.com/articles/uncharted-4-devs-next-game-will-get-even-more-out-/1100-6437722/

Co te PS4 :obama:

Opublikowano

wtedy to ja już będę grał na Xbox Next,  gdzie grafika bedzie ładniejsza od rzeczywistości :fsg:

Fani Xboxa opisani jednym obrazkiem:

NmS5SOe.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.