Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Hmm, to moze nie wylaczylem u siebie tego supersamplingu...

Trzeba sprawdzic.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

sprawdź, bo sam sprawdzałem na GTX 970 jeszcze kilka dni temu i chyba przejdę sobie jeszcze raz

Opublikowano

No czlowiek nie przyzwyczajony do grzebania w ustawieniach graficznych xD

Jeszcze gdyby znal te wszytskie terminy ^^

Opublikowano

Maciomaniak złożył 2tyg temu zderzacz hadronów dla QB, takich osób jest dużo :kaz:

Jeszcze rozumiem wywalać wór kasy dla jakichś megaton ale dna QB? XD

Opublikowano

Quantum Break mesjasz, ludzie komputery za 5 tysięcy pod to składali xD Co ty ćpiesz Czezare.

Maciomaniak złożył 2tyg temu zderzacz hadronów dla QB, takich osób jest dużo :kaz:

Nigdzie nie napisałem, że składałem to dla QB, nie siej bzdur. 

QB miało być jedną z gier którą chciałem ograć, ale za taki port nie dam 240 zł, poczekam aż stanieje.

Opublikowano

Ok. a co jeszcze chcesz ograć na PC ?

Opublikowano

To uczucie, kiedy wchodzisz do Console Wars, a tu napierdalają o jebanych w pizde komputerach.

Opublikowano

No niestety, nie ma z kim walczyć, 2 martwe konsole i jedna PS4 na rynku...

Opublikowano

Wow, Ryse śmiga w 60 na kompie za 5 klocków, po zejściu z detalami. Nom, super port, faktycznie jest się czym chwalić.

Opublikowano

wlaczam po paru miechac just cause 3 na rzekomo mocniejsza konsole (ps4?) i dalej widze ze ten bekart nie daje rady pociagnac tego szpila w 20 fpsach przy zadymie. Normalnie tnie sie gorzej niz wiele emo-trolli z tego forum.

Wiem ze obecna generacja nie wyrabia od samego poczatku (80%+ gier w niestabilnych 30fps, czesto nawet mniej niz 1080p) - ale kur.wa, jakies (pipi)e standardy powinny byc dane. Wiesiek w 20, just cause w 20, TETRIS w 20 xD

Dobrze ze smok daje rade w dark souls III bo bylby lipton totalny.

Opublikowano

Alter co ty bredzisz ? Jakie zejscie z detalami ? Ja rozumiem, ze na PS4 non stop na ledwo medium ale przestan bajdurzyc.

Opublikowano

na kompie za 5k odpalisz więcej gier, niż na wszystkich konsolach razem wziętych, dobry deal

Opublikowano

Easye a na ps4 niby cebula kont nie ma? Dla mnie to plaga i współczesne piractwo czy xbox one, czy ps4 , czy steam. Konta współdzielone, martwe etc . Ludzie którzy to kupują to mniej niż podludzie to plankton.

W(pipi)ia szczególnie jak grę chcę sprzedać jako używana a tam 20 aukcji gra za 60 zł gwarancja tydzień. Ja (pipi)ie do gazu z tymi co to kupują

Opublikowano

Oczywiście,że są przecież temu nie zaprzeczam.

Opublikowano

Ok. a co jeszcze chcesz ograć na PC ?

Rise of The Tomb Raider chociażby ;) Właśnie gram i... miód! 

Opublikowano

Ochlapy z Xboxowego stolu :xboss:

Opublikowano

hav7n czemu ja cie jeszcze nie mam w znajmoych na psn? harnas i kaszanka czekaja

Opublikowano

Ja rozumiem, ze na PS4 non stop na ledwo medium ale przestan bajdurzyc.

Łódź dostarcza :rotfl:

Opublikowano

Obserwując porównania z DF. Detale na PS4 to zazwyczaj mieszanka high/ultra. Najczęściej tylko cienie i aa odrobinę odstają, ale to trzeba mieć dwie wersje obok siebie by tak naprawdę to zauważyć. 

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

Prawda taka,że robią te porty na odpyerdool więc nawet SLI se można wsadzić w pupę.Tomb Raider też nie jest dobrym portem, wiec te wygodne granie na PC to chyba NVidia wymyśliła...

Opublikowano

Czyli co? Cała platforma Ms idzie do zaorania? Miało być pięknie niczym kiełbasa z majonezem plus sałatka? Przecież można mieć smoka z nasa, i tak (pipi) będzie, bo nie potrafili odpowiednio zoptymalizować.

Opublikowano

Ekosystem (pipi)y xDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.