Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

q40oItT.gif

VS

jug1ygr1dICuk.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

W dodatku 1080p/60fps kontra (pipi) rozmazane no i to beta pol roku przed premiera a klapy juz sie czolgaly do totemu w wersji finalnej :pawel:

Juz nie wspomne o:

Ale beda drop headshoty na swarmach :fsg::obama::banderas:

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

EDIT: o kurde, tu wrzuca jako filmik prywatny, a ja u siebie dalej mogę oglądać. Spoko.

Ten GoW4 wygląda w multi jak trójka. Zero zmian.

Singiel z E3 był jakieś 4x ładniejszy.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

multi ma być szybkie, singiel ladny gorzej jakby bylo na odwrot

Opublikowano

W folii wszystko wyglada tak samo maciomaniaku.

Opublikowano

Bardzo fajnie nowe girsy wyglądają, no i 1080p@60fps, nie to co w krapczarted 3.1 :xboss:

Opublikowano

Jak gierka z ps2 to wygląda xD

Opublikowano

Już tak nie kop tego uncharted i tak w to nikt nie będzie grał

Opublikowano

bo ratchet to jest gierka z ps2

Opublikowano

Myślicie że jesteście zabawni? Otóż tak, jesteście. xDD

Opublikowano

Wersja PC Dark Souls III :

Nie jest to byle bug, bo uniemożliwia niektórym graczom bawienie się dalej, niż do pierwszego lub drugiego ogniska. Gra generalnie wysypuje się albo przy zapaleniu pierwszego checkpointa albo po dotarciu do Firelink Shrine. Problem dotyka bardzo dużej liczby graczy i nie do końca wiadomo, co tak naprawdę wywołuje wysypywanie się gry.

http://www.ppe.pl/news/42976/pecetowy-port-dark-souls-iii-ma-niemale-problemy-tylko-nikt-nie-wie-co-jest-ich-przyczyna.html

xD

Biedny blantman. To, że chłopina sprzedał przyjaciół to jeszcze utknął na pierwszym ognisku. Karma wraca!

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

Dobrze, że ja już za firelink shrine w takim razie :obama: Było blisko

Swoją drogą dziwne, że nie piszą o problemie, który dotyka każdego gracza na konsolach czyli niestabilnych 30 klatkach

Edytowane przez teddy

Opublikowano

W sieci pojawił się materiał z wewnętrznej alphy Girsa na pół roku przed premierą, a klapki już się podniecają, że tak niby będzie finalny produkt wyglądać XD?

Opublikowano

Nie wiedziałem, że GeOW 3 latał 1080/60 fps, dobrze, że jest forum PE, człowiek tyle może się dowiedzieć :obama:

Te gify 1080/60 vs 900/60, Gow 4 może spać spokojnie a to dopiero alpha   :obama:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ta grafika w nowych Girsach xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, a raczej jej brak :kaz:

Z drugiej strony, czego się spodziewać od taczera, jak to chodzi w 1080p/60fps, mówiłem że Girsy 3 w hd :dynia:

No nic wracam do mesjasza DSIII, bo za tydzień Ratchet, pod koniec miesiąca Alienation, a 10.05 GOTY 2016 :fsg:

Opublikowano

Uncharted goty. xD

Nie dość, że bez honoru to i bez gustu. :obama: 

Opublikowano

Hahhaha, nowe Halo to afryka z halo 3 w hd, to Girsy nie będą gorszę, Girsy 3 HD :dynia:

Swoją drogą dziwne, że nie piszą o problemie, który dotyka każdego gracza na konsolach czyli niestabilnych 30 klatkach

:lapka:

Opublikowano

W gyrosach już nic nowego nie wymyślą w multiplayer, grafa będzie zapewne bardzo zbliżona do wersji z Rimejku itp.

Już chyba wolę totemy i linki w U4.

Opublikowano

Śmiesznie wygląda ten pocisk 900p w multi Uncharted 4, podczas gdy w tej rozdzielczości działa większość gier na X1 i wszystko jest "ok". "Nie ma różnicy". O 720p w Halo nie wspomnę z litości. :-) Czyżby hipokryzja? :-)

Opublikowano

Śmiesznie wygląda ten pocisk 900p w multi Uncharted 4, podczas gdy w tej rozdzielczości działa większość gier na X1 i wszystko jest "ok". "Nie ma różnicy". O 720p w Halo nie wspomnę z litości. :-) Czyżby hipokryzja? :-)

co XD

Beka z 900p na PS4 jest bo to niby najpotężniejsza konsola na świecie, a nie umie uciągnąć multi U4 w 1080@60 z grafiką rodem z U3, a XO nie ma z tym problemów. Ależ będzie piłowanko. :xboss: 

Opublikowano

Na ps4 jest momentami 31fps :obama:

Opublikowano

Nie po prostu beka ze najpotężniejszy sprzęt do grania od głównego dewelopera nie jest w stanie uciągnąć 1080p xD

Dokładnie tak jak suteczek pisze

Edytowane przez kubson

Opublikowano

q40oItT.gif

VS

jug1ygr1dICuk.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

W dodatku 1080p/60fs kontra (pipi) rozmazane no i to beta pol roku przed premiera a klapy juz sie czolgaly do totemu w wersji finalnej :pawel:

Ale beda drop headshoty na swarmach :fsg::obama::banderas:

ale niebieskie szambo zaorane, GOW4 w alfie w 1080p/60fpsów już teraz wciąga unch3.1 900p  nice!  :)

Opublikowano

:rotfl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.